Slefuire si finisare beton – Service auto

BrownStone a realizat slefuirea si finisarea betonului pentru un service auto.

 

Imaginea unui service auto poate influenta in mod negativ sau pozitiv perceptia clientilor asupra calitatii serviciilor si profesionalismului din acel service.

 

Cum se poate transforma o pardoseala obisnuita din beton intr-o suprafata foarte rezistenta la fisuri, zgarieturi si alte probleme care apar in timp?

 

Printr-un proces de slefuire profesionala, betonul obisnuit este transformat intr-un beton cu proprietati mult imbunatatite in ceea ce priveste impermeabilitatea si densitatea.

 

Acest lucru contribuie la o serie de beneficii ulterioare cum ar fi o curatenie zilnica mai facila si mai rapida, mai putine depuneri de praf, posibilitate de personalizare cu logouri, culori, marcaje, desene.

 

Uleiurile, carburantii si alte lichide prezente intr-un service auto se impregreaza mult mai greu in pardoseala. Betonul isi mentine un luciu asemanator cu al pietrei naturale, ceea ce contribuie la un aspect premium. Insa suprafata finisata este mai putin alunecoasa decat la un beton obisnuit.

 

Slefuire pardoseala beton - service auto

 

Rezistenta in timp a unei slefuiri de beton realizate de BrownStone:

 

Foarte important de mentionat ar fi ca BrownStone nu foloseste rasini, vopseluri sau alte substante chimice in procesul de slefuire a betonului. Acestea nu rezista in timp deoarece formeaza doar o pelicula la nivelul betonului iar aceasta pelicula se va deteriora complet in maxim cativa ani.

 

Asadar, solutia de slefuire pe care BrownStone o propune este potrivita pentru cei care isi doresc o investitie de lunga durata si amortizare eficienta in timp.

 

In afara de curatenia cotidiana este nevoie doar de mentenanta periodica iar o astfel de lucrare poate dura pana la 20 ani, cu o singura investitie initiala.

Alternativa este data de majoritatea solutiilor de slefuire beton folosite in prezent in Romania, care necesita o investitie initiala mai mica, dar o data la 2-3 ani ani este nevoie de reparatii capitale din cauza deteriorarii.

 

In acest mod, pe termen lung costurile sunt mai mari la solutiile aparent mai ieftine.

Slefuire beton - service auto  Bucuresti BROWNSTONE
Detalii pardoseala  Bucuresti BROWNSTONE
Slefuire beton - spatii industriale  Bucuresti BROWNSTONE
Aspect pardoseala dupa slefuire  Bucuresti BROWNSTONE
Slefuire - reconditionare beton  Bucuresti BROWNSTONE