BROWNSTONE

BROWNSTONE

Str. Emil Racovita nr. 47, bl. vila C1, cartier Popasului Residence, Voluntari, jud. Ilfov


Relatii clienti:

BROWNSTONE

BrownStone este o companie de constructii si finisaje de lux, specializata in lucrari de montaj, slefuire si finisare piatra naturala sau beton.

 

Suntem in masura sa executam lucrari de mari dimensiuni, industriale, cat si lucrari cu un grad mare de dificultate respectand toate cerintele Comunitatii Europene in privinta monumentelor istorice si constructiilor cu valoare culturala.

 

Oferim garantie de pana la 20 de ani pentru lucrarile efectuate cu conditia respectarii planului de proiectare, solutiilor tehnice, montajului de materiale recomandate de specialistii BrownStone.

 

Timp de peste 20 de ani am participat la lucrari din Romania, Italia, Germania, Franta, Olanda, Ungaria.

 

Portofoliul nostru de lucrari cu piatra naturala si beton:

 

Biserici: Catedrala Mantuirii Neamului, Biserica Sfintei Cruci si a Sfantului Vasile cel Mare din Bucuresti, Biserica Adormirea Maicii Domnului - Icoanei, Bucuresti, Catedrala Sf. Parascheva din Voluntari.

Cladiri cu valoare culturala, monumente istorice:  Palatul Victoria, Arcul de Triumf din Bucuresti.

Hoteluri de lux:  Okura 5* Amsterdam, Hotel Athénée Palace Hilton 5* Bucuresti, Hotel Crowne Plaza 4* Bucuresti, Ana Hotels Europa 4* Eforie Nord.

Centre comerciale: Mall Vitan, Mega Mall Bucuresti, Plaza Romania, AFI Cotroceni, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Iasi, Mall Targu Jiu, Promenada Mall Buzau, Promenada Mall Focsani, Mall Deva.

Supermarketuri: Lidl, Penny, Spar.

Alte proiecte: centrul Vodafone din Padova, sediul Rompetrol Bucuresti si First Bank (fost Piraeus Bank) Bucuresti, Scoala Cambridge din Voluntari, complexuri rezidentiale, vile, spatii de birouri, sali de evenimente, magazine de lux, restaurante si baruri.

2 game de servicii înscrise