Iluminat cramă Cetatea Oradea – Salonul Vinurilor Millésime

ELECTRONIC INTERACTIV a realizat iluminatul cramei Cetatea Oradea – Salonul Vinurilor Millésime, asigurând montarea corpurilor de iluminat Ambiflux.

 

Sursa de lumină joacă un rol crucial în redarea corectă a varietății de nuanțe a vinurilor pentru stabilirea vârstei și calității acestora. În acest sens, coeficientul de redare a culorilor și temperatura de culoare a sursei de lumină sunt esențiale. Constrângerile specifice locației - Cetatea Oradea - și anume zidaria din cărămidă vizibilă și instalația existentă cu șină trifazată împreună cu exigențele specifice unei degustări de vinuri, au pus în dificultate beneficiarul în ce privește alegerea soluției de iluminat. Inginerul nostru de aplicații a propus montarea corpurilor de iluminat Ambiflux LEDLine 4 cu adaptor pentru șină. Astfel, s-a obținut relația perfectă între flexibilitatea necesară diferitelor evenimente găzduite în locație și exigențele cu privire la calitatea luminii: uniformitate foarte bună, un indice al orbirii cât mai scăzut și un coeficient ridicat de redare a culorii - în special pentru nuanțele de roșu. Economia obținută în urma consumului redus de energie și a fiabilității foarte mari a venit ca un beneficiu suplimentar pe lângă soluția de iluminat aleasă.

 

Un alt factor important avut în vedere a fost fiabilitatea sistemului de iluminat, respectiv menținerea în timp a caracteristicilor inițiale. Deși multe produse de iluminat pot avea caracteristici excelente în primele ore de utilizare, în timp acestea se depreciază. Viteza cu care scad performanțele corpurilor de iluminat cu LED variază în funcție de modul cum sunt proiectate și realizate. La produsele Ambiflux avem grijă să folosim componente cu stabilitate foarte bună în timp a caracteristicilor și respectăm, în procesul de producție, condițiile impuse de producătorii acestora. Astfel, soluțiile de iluminat Ambiflux asigură un iluminat excelent pentru mulți ani după punerea lor în funcțiune.

 

Despre calitatea luminii și importanța ei în degustarea vinului, aflați mai multe aici.

Iluminat led crama pentru vinuri Cetatea Oradea  Oradea ELECTRONIC INTERACTIV
Iluminat led crama pt vinuri  Oradea ELECTRONIC INTERACTIV
Iluminare led crama Cetatea Oradea  Oradea ELECTRONIC INTERACTIV
Iluminare led crama pentru vinuri Cetatea Oradea - Salonul Vinurilor Millésime  Oradea ELECTRONIC INTERACTIV
Iluminat led crama  Oradea ELECTRONIC INTERACTIV
Iluminare led crama vinuri  Oradea ELECTRONIC INTERACTIV