ELECTRONIC INTERACTIV

ELECTRONIC INTERACTIV

Str. Parcul Industrial Bors nr. 5/D, Bors, jud. Bihor


Relatii clienti:

ELECTRONIC INTERACTIV

Solutii de iluminat cu LED durabile, performante si sustenabile

La Electronic interactiv S.R.L., sub marca Ambiflux®, lucram in stransa legatura cu arhitecti, designeri, proiectanti de instalatii electrice, ingineri de instalatii electrice, constructori si proprietari si concepem iluminare personalizata pentru a crea proiecte remarcabile. Angajamentul nostru este fata de client si de a oferi cele mai bune solutii de iluminare, pentru a crea medii interioare si exterioare care sa functioneze la perfectiune zi si noapte. Cu o experienta de peste 14 ani in industria iluminatului, misiunea noastra este sa aducem experienta iluminarii frumoase catre client in cel mai sustenabil si durabil mod.

 

Gama noastra de corpuri de iluminat cu LED, special conceputa pentru iluminat industrial, stradal, pietonal, arhitectural, birouri si HoReCa, este produsa in fabrica noastra din Bors, jud. Bihor. Puteti vedea produsele aici.

 

O echipa interdisciplinara de oameni cu calificare in electronica, mecanica, optica si mestesug lucreaza impreuna pentru rezultate superioare.

 

Testam solutii si tehnologii noi si invatam in mod continuu pentru a ne asigura ca va punem la dispozitie cele mai bune caracteristici. Este o continua nazuinta pentru perfectiune.

 

Fiind o companie de productie intelegem provocarile si nevoile unei fabrici. Fiecare nou proiect reprezinta o oportunitate pentru noi de a gasi solutii mai bune, mai eficiente si de a ne largi cunostintele pentru proiectele viitoare.

 

Sistemul nostru de management este certificat de catre un organism de certificare acreditat UKAS conform ISO9001: 2015; ISO14001: 2015 si OHSAS18001.

 

Portofoliu de lucrari

De-a lungul anilor am participat la proiecte din diverse domenii precum agricultura, industria auto, constructii, electronica, energie, inginerie, ospitalitate, logistica, cercetare, sport, telecomunicatii si altele. Printre acestea, se numara: Celestica (Romania) SRL, Madrugada Com SRL, Mecanor Romania, Eberspacher Exhaust Technology Romania SRL, HAHN BESITZGESELLSCHAFT SRL, Faist Metalworking SRL, Arena Antonio Alexe, Vitrerom SRL, VPK Packaging SRL, Dourdin Romania SRL, Qubiz SRL, RCS & RDS SA, Biador Management SRL, Natale Impex SRL, Luxten Lighting Company SA, Vitafoam SRL, PLASESS Romania SRL, Icco Systems SRL, Stanzwerk AG Ineu, Nutrientul SA.

Documentații tehnice

     1 - 6 din 6 documentatii
    1 gamă de produse înscrisă