Amenajarea exterioară a Pensiunii Martinie, Alba Iulia, cu produse Elis Pavaje

Elis Pavaje a furnizat materialele pentru amenajarea exterioara a Pensiunii Martinie din Alba Iulia. Proiectul ofera un model de amenajare exterioara armonioasa, in care s-a tinut cont de specificul locului, arhitectura constructiei si integrarea in natura.

 

Proprietarii pensiunii Martinie si-au dorit sa foloseasca doar produse si finisaje deosebite pentru a crea o oaza de relaxare premium la munte, in mijlocul naturii si, pentru reusita, au acordat atentie sporita si celor mai mici detalii.

 

Materiale folosite:

Pavajul este deosebit si imita perfect forma si suprafata neregulata a pietrei naturale: modelul premium Pietra, culoare cafe. Turistii sunt impresionati de lucrare, apreciindu-i naturaletea, frumusetea si atmosfera rustica, dar eleganta pe care o degaja.

 

Blocurile de zid premium au fost utilizate pentru demarcarea zonelor cu diverse destinatii din interiorul complexului. Elegante, intr-o culoare deschisa ce completeaza armonios pavajul, acestea ofera mai multe avantaje: aspect estetic deosebit, usurinta in montaj si dimensiuni optime pentru personalizarea oricarui spatiu, atat pe verticala, cat si pe orizontala.


Pensiunea Martinie dupa amenajarea exterioara  Alba Iulia ELIS PAVAJEBloc de zid Premium folosit in amenajarea exterioara a pensiunii vazut de aproape Alba Iulia ELISAmenajarea exterioara cu bloc de zid premium  Alba Iulia ELIS PAVAJEBloc de zid premium folosit la amenajarea exterioara  Alba Iulia ELIS PAVAJEPavaj Pietra vazut de aproape  Alba Iulia ELIS PAVAJEPavaj Pietra folosit la amenajare  Alba Iulia ELIS PAVAJE