Usi rezidentiale si comerciale pentru exterior TeraGlass

Usi rezidentiale si comerciale pentru exterior TeraGlass

Marca:
TeraGlass
Produs furnizat de:

TeraGlass

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
TeraGlass
Ușile de exterior TeraGlass sunt confecționate din profile de PVC, cu panouri ornamentale realizate din două plăci de PVC și un strat intermediar de polistiren extrudat de mare densitate, care conferă rigiditate ușii, și o izolație termică sporită. Se pot realiza uși cu panouri „pline” sau cu ochiuri de sticlă (float clar, mat, colorat în masă, reflexiv sau antiefracție). Pentru ușile în doua canate se pot realiza laterale semifixe, cu aceeasi structura, inclusiv panourile.
 

Sistemul cu 4 camere - TP4000

Sistemul TP4000, folosit pentru fabricarea ușilor de exterior TeraGlass, cuprinde profile PVC pentru tâmplărie, cu 4 camere izolatoare. Lățimea profilelor este de 60 mm. Coeficientul de transfer termic estimat este Uw=1,5W/m2xK.

 

Sistemul cu 6 camere - TP6000

Sistemul TP6000, folosit pentru fabricarea ușilor de exterior TeraGlass, este format din profile PVC pentru tâmplărie, cu 6 camere izolatoare. Lățimea profilelor este de 70 mm, iar coeficientul de transfer termic estimat este de Uw=1,3-1,4 W/m2xK.

 

Sistemul cu 7 camere - TP7000

Ușile de exterior TeraGlass fabricate cu profile de tâmplărie din sistemul TP7000 oferă excelentă protecție termică și fonică.


Sistemul TP7000 are o lățime a profilului de 88 mm și un număr de 7 camere izolatoare. Toate aceste elemente, precum și caracteristicile termoizolatoare ale PVC-ului, cresc numărul de bariere termice și fonice care se interpun pe direcția transferului termic și a propagării sunetului. Astfel, se poate obține un coeficient de transfer termic redus, de k=0,7 W/m2xK, și o izolare fonică mărită de 37 db.
VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Usi rezidentiale si comerciale pentru exterior TeraGlass
Contactează TeraGlass și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România