Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Usa de intrare din PVC, cartea de vizita a unei case moderne si elegante

Usa de intrare din PVC, cartea de vizita a unei case moderne si elegante

 

Pentru a raspunde atat nevoilor functionale, cat si cerintelor de ordin estetic, Gealan va pune la dispozitie sistemul de usi de intrare S9000 ce cuprinde elemente de design arhitectural care influenteaza decisiv aspectul casei voastre. Multitudinea accesoriilor permite constructia celor mai variate modele de usi, iar voi puteti alege marimea, forma si culoarea pe care o doriti, in functie de preferinte si de design-ul intregii case.

 

Usile de intrare din PVC sunt disponibile in doua optiuni, ambele pastrand o nota clasica si eleganta. Astfel, puteti alege varianta clasica de usa de intrare, tinand cont de preferintele voastre, fara sa fiti limitati in ceea ce priveste forma sau culoarea. Insa, exista si varianta de design, unde aspectul plan al cercevelei ofera o infatisare deosebita, fara a face compromisuri in ceea ce priveste securitatea si izolarea termica. Avantajul acestei variante este acela ca se creeaza mai mult spatiu, iar intretinerea usii este usurata.

 

Ofera personalitate casei tale si bucura-te de beneficiile tehnologiilor moderne cu sistemul de usi de intrare S 9000 de la Gealan!

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România