TeraGlass

TeraGlass

Str. Tarpiului nr. 27A, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud


Relatii clienti:

Despre TeraGlass

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul producției tâmplăriei termoizolante, fabrica de uși și ferestre TeraGlass activează atât pe piața internă, cât și pe piețe dezvoltate din Europa. Competiția cu marii producători europeni nu a făcut decât să crească nivelul performanțelor și al calității tâmplăriei produse de TeraGlass. Astfel, aceasta se aliniază astăzi cu succes normelor europene.

 

Ca parte a Grupul TeraPlast, TeraGlass împarte aceleași valori și caută mereu să aducă cele mai bune soluții pentru clienții săi. Fabrica sa din Bistrița are o capacitate anuală de 120.000 unitati. Cele mai multe din aceste produse sunt destinate exportului. De altfel, exportul reprezintă 75% din activitatea TeraGlass.

 

Gama variată de produse din portofoliul TeraGlass îi permite companiei să le ofere tuturor clienților săi soluții de cea mai înaltă calitate, care să le asigure confortul, prin izolare fonică și termică, având în același timp un aspect plăcut, care să se potrivească diferitelor stiluri arhitecturale.

 

Lista de produse oferite de TeraGlass include:

- Ferestre din PVC;

- Uși din PVC;

- Confecții din aluminiu.

Documentații tehnice

    Ferestre si usi din PVC
    Catalog, brosura
    43 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    4 game de produse înscrise