TeraGlass

TeraGlass

Str. Tarpiului nr. 27A, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud


Relatii clienti:

TeraGlass

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul producției tâmplăriei termoizolante, fabrica de uși și ferestre TeraGlass activează atât pe piața internă, cât și pe piețe dezvoltate din Europa. Competiția cu marii producători europeni a făcut ca nivelul performanțelor și al calității tâmplăriei produse de compania noastră să crească. Astfel, aceasta se aliniază astăzi cu succes normelor europene.

 

Pentru noi, relația cu furnizorii este la fel de importantă precum relația pe care o avem cu clienții noștri. Aceasta se bazează pe respect reciproc și încredere. TeraGlass se mândrește și se va mândri mereu cu colaborările fructuoase pe care le are cu companii precum Salamander, Aluplast, TeraPlast, Guardian, Alumil, Roto, VBH etc.

 

Începând cu anul 2019, TeraGlass a achiziționat tehnologie de produție de ultimă generație, de la producători de top precum Lisec, Urban sau Rotox, cu scopul de a-și extinde capacitățile de producție. Astfel utilajelor existente li s-au adăugat utilaje noi, fabricate de compania Rotox GMBH Germania. Acestea includ un centru de debitare-prelucare Rotox/Federhenn de ultimă generație, care este primul centru de acest fel din România, două suduri rapide marca Rotox și o linie de sortare a sticlei pentru vitrare. De asemenea, fluxul de producție, de la sudură la vitrare, a fost automatizat.

 

Noul flux are o capacitate teoretică proiectată estimată la 400 unități pe schimb. În acest fel, capacitatea de producție TeraGlass a fost dublată, compania putând astfel să-și extindă aria de acoperire națională și implicit echipa de vânzări.

 

Produsele TeraGlass sunt fabricate în hale de producție cu o suprafață totală de peste 7000 metri pătrați.

 

TeraGlass este parte a Grupului TeraPlast - cel mai mare producător român de materiale de construcții.

Documentații tehnice

  Ferestre si usi din PVC
  Catalog, brosura
  43 p | RO
  Catalog de produse TeraGlass 2020
  Catalog, brosura
  84 p | RO
   1 - 2 din 2 documentatii
  19 game de produse înscrise