Aparate de dezumidificare profesionale Wood's

Aparate de dezumidificare profesionale Wood's

Marca:
Wood's
Produs furnizat de:

SOLDEC

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
Wood's
Dezumidificatoare profesionale
Aceasta categorie de dezumidificatoare este destinata utilizarii fara oprire, in cele mai defavorabile conditii. Domeniile de utilizare ale dezumidificatoarelor profesionale sunt: uscarea constructiilor noi: uscarea sapelor, tencuielilor, gletului, uscarea in urma inundatiilor, uscarea sapelor inaintea montarii parchetului, muzee, arhive, crame, subsoluri, demisoluri, depozite, hale de productie si multe alte aplicatii unde se doreste un nivel controlat al umiditatii. Dezumidificatorul pentru piscine WPF52 este conceput, in special, pentru zone avand volume mari: piscine de interior dar si biblioteci, muzee, birouri, subsoluri, spalatorii, pivnite.

Avantaje:
- Special conceput pentru locuinte, birouri, subsoluri, mansarde, bai
- Indeparteaza excesul de umezeala si mirosul neplacut
- Economiseste energie, genererand mai multa caldura decat consuma
- Wood’s ofera cele mai eficiente energetic dezumidificatoare de pe piata
- 5 ani garantie pentru compresor
- Dezghetare automata si protectie mucegai

Dezumidificator profesional TDR28 F

Dezumidificatorul TDR28 F este cel mai nou model de la WOODS, dotat cu telecomanda cu afisaj pentru controlul umiditatii la distanta. Senzorul de umiditate este incorporat in panoul telecomenzii, astfel vei obtine scaderea umiditatii in orice zona a incaperii, realizand dezumidificarea intregului spatiu. TDR28 F va functiona pana in momentul in care umiditatea setata este atinsa inclusiv in locul de amplasare al telecomenzii, aceasta avand o raza de actiune de 30 metri.


TDR28 F are o capacitate crescuta de dezumidificare la temperaturi incepand de la +5 °C. Este echipat cu roti robuste care fac sa fie usor de manipulat. Wood’s TDR28 F genereaza mai multa energie termica decat consuma, in acelasi timp purificand aerul. Filtrul de particule capteaza praful, polenul, alergenii, sporii de mucegai, purificand aerul locuintei dumneavoastra. Schimband filtrul de particule anual si inregistrand dezumidificatorul pe site-ul Wood’s, beneficiati de garantia extinsa de 6 ANI*.


Acest dezumidificator este echipat cu un sistem automat de pornire/oprire pentru temperaturi scazute, asigurand stoparea dezvoltarii mucegaiului si eliminand problemele legate de spori si bacterii. TDR28 F este echipat cu racord pentru furtun, apa colectata putand fi evacuata direct la canalizare, dar si cu recipient pentru colectarea apei, de 10,4litri. In momentul in care recipientul este plin, dezumidificatorul se opreste automat.


Dezumidificator profesional TDR36 F

Dezumidificatorul TDR36F este echipamentul perfect pentru uscarea spatiilor mari la temperaturi scazute: subsoluri, pivnite, demisoluri, crame. Este echipat cu telecomanda cu afisaj pentru controlul umiditatii la distanta. Senzorul de umiditate este incorporat in panoul telecomenzii, astfel se va obtine scaderea umiditatii in orice zona a incaperii, realizand dezumidificarea intregului spatiu. TDR36F va functiona pana in momentul in care umiditatea setata este atinsa inclusiv in locul de amplasare a telecomenzii, aceasta avand o raza de actiune de 30 metri.


TDR36 F are o capacitate crescuta de dezumidificare la temperaturi incepand de la +5 °C. Este echipat cu roti robuste care fac sa fie usor de manipulat. Wood’s TDR36 F genereaza mai multa energie termica decat consuma, in acelasi timp purificand aerul aerul. Filtrul de particule capteaza praful, polenul, alergenii, sporii de mucegai, purificand aerul locuintei dumneavoastra. Schimband filtrul de particule anual si inregistrand dezumidificatorul pe site-ul Wood’s, beneficiati de garania extinsa de 6 ANI*.


Acest dezumidificator este echipat cu un sistem automat de pornire/oprire pentru temperaturi scazute, asigurand stoparea dezvoltarii mucegaiului si eliminand problemele legate de spori si bacterii. TDR36 Feste echipat cu racord pentru furtun, apa colectata putand fi evacuata direct la canalizare, dar si cu recipient pentru colectarea apei, de 10,4litri. In momentul in care recipientul este plin, dezumidificatorul se opreste automat.


Dezumidificator profesional Wood's Canada DS15

Dezumidificatorul este produs in Canada si este ideal pentru a fi utilizat in spatii de maxim 100 m2, cu destinatii precum: birouri, biblioteci, arhive, demisoluri, locuinte, bai. Avand un flux de aer foarte eficient, reuseste sa elimine umiditatea, rezultatul fiind un mediu uscat, fara mucegai.


DS15 are o capacitate crescuta de dezumidificare de la temperaturi incepand de la +5 °C. Este echipat cu roti robuste care fac sa fie usor de manipulat. Wood’s DS15 genereaza mai multa energie termica decat consuma, in acelasi timp curatand aerul. Acest aparat robust este un dezumidificator perfect pentru spatii inguste, subsoluri, locuine, birouri, spalatorii si garaje. Pentru spatii mai mari decat 100 m2 recomandam modelele Wood’s DS36. 


DS15 este prevazut cu racord la furtun pentru a asigura evacuarea continua a apei, putand fi racordat optional si la pompa pentru evacuarea apei la inaltime. Este echipat cu sistem de degivrare automata, reglare trepte ventilator, higrostat reglabil si indicator rezervor plin. Aparatul se va opri automat in momentul umplerii cuvei (cu semnalizarea prin led-ul rosu), prevenind o posibila inundatie sau in momentul in care nivelul umiditatii setate a fost atins. Recipientul pentru colectarea apei are un volum de 10,4 litri.


Dezumidificator profesional Wood's Canada DS36

Compresorul puternic ofera dezumidificatorului DS36 posibilitatea de a usca pivnite, subsoluri sau covoare mult mai rapid decat orice alt model din gama Wood’s DS. Aveti posibilitatea de a avea un mediu confortabil in orice perioada a anului, prin reducerea raspandirii mucegaiul, sporiilor si a problemelor respiratorii cauzate de acestea.


DS36 are o capacitate crescuta de dezumidificare de la temperaturi incepand de la +5 °C. Este echipat cu roti robuste care fac sa fie usor de manipulat. Wood’s DS36 genereaza mai multa energie termica decat consuma, in acelasi timp curatand aerul. Acest aparat robust este un dezumidificator perfect pentru subsoluri, locuinte, birouri, spalatorii si garaje.


DS36 este prevazut cu racord la furtun pentru a asigura evacuarea continua a apei, putand fi racordat optional si la pompa pentru evacuarea apei la inaltime. Este echipat cu sistem de degivrare automata, reglare trepte ventilator, higrostatreglabil si indicator rezervor plin. Aparatul se va opri automat in momentul umplerii cuvei (cu semnalizarea prin led-ul rosu), prevenind o posibila inundatie sau in momentul in care nivelul umiditatii setate a fost atins. Recipientul pentru colectarea apei are un volum de 10,4 litri.


Dezumidificator profesional Wood's Canada ED50

Conform Consiliului Energetic Suedez, ED50 este cel mai eficient dezumidificator testat pana acum. Cu ajutorul compresorului puternic, ED50 dezumidifica rapid subsoluri, constructii noi sau orice spatiu unde umiditatea este foarte ridicata.


ED50 are o capacitate crescuta de dezumidificare de la temperaturi incepand de la +5 °C. Este echipat cu roti robuste care fac sa fie usor de manipulat. Wood’s ED50 genereaza mai multa energie termica decat consuma, in acelasi timp curatand aerul. Acest aparat robust este un dezumidificator perfect pentru uscarea apelor, tencuielilor, subsoluri, locuinte, uscatorii. Este un dezumidificator puternic, realizand o uscare eficienta chiar si in zonele foarte umede. A fost testat de Consiliul Energetic Suedez, fiind cel mai eficient dezumidificator testat pana acum. 


ED50 este prevazut cu racord la furtun pentru a asigura evacuarea continua a apei, putand fi racordat optional si la pompa pentru evacuarea apei la inaltime. Este echipat cu sistem de degivrare automata, reglare trepte ventilator, higrostat reglabil si indicator rezervor plin. Aparatul se va opri automat in momentul umplerii cuvei (cu semnalizarea prin led-ul rosu), prevenind o posibila inundatie sau in momentul in care nivelul umiditatii setate a fost atins. Recipientul pentru colectarea apei are un volum de 10,4 litri.


Dezumidificator profesional Wood's Canada DS15F

Dezumidificatorul Wood’s DS15F produs in Canada, este ideal pentru a fi utilizat in spatii de maxim 100 m2, cu destinatii precum: birouri, biblioteci, arhive, demisoluri, locuinte, bai. Avand un flux de aer foarte eficient, reuseste sa elimine umiditatea, rezultatul fiind un mediu uscat, fara mucegai.


DS15F are o capacitate crescuta de dezumidificare de la temperaturi incepand de la +5 °C. Este echipat cu roti robuste care fac sa fie usor de manipulat. Wood’s DS15F genereaza mai multa energie termica decat consuma, in acelasi timp curatand aerul. Acest aparat robust este un dezumidificator perfect pentru spatii inguste, subsoluri, locuinte, birouri, spalatorii, si garaje. Pentru spatii mai mari decat 100m2 recomandam modelele Wood’s DS36.


DS15F este prevazut cu racord la furtun pentru a asigura evacuarea continua a apei, putand fi racordat optional si la pompa pentru evacuarea apei la inaltime. Este echipat cu sistem de degivrare automata, reglare trepte ventilator, higrostat reglabil si indicator rezervor plin. Aparatul se va opri automat in momentul umplerii cuvei (cu semnalizarea prin led-ul rosu), prevenind o posibila inundatie sau in momentul in care nivelul umiditatii setate a fost atins. Recipientul pentru colectarea apei are un volum de 10,4 litri.


Garantie 6 ani la schimbarea filtrului de particule anual.


Dezumidificator profesional Wood's Canada DS36F

Compresorul puternic ofera dezumidificatorului DS36F posibilitatea de a usca pivnite, subsoluri sau covoare mult mai rapid decat orice alt model din gama Wood’s DS. Aveti posibilitatea de a avea un mediu confortabil in orice perioada a anului, prin reducerea raspandirii mucegaiul, sporiilor si a problemelor respiratorii cauzate de acestea.


DS36F are o capacitate crescuta de dezumidificare de la temperaturi incepand de la +5 °C. Este echipat cu roti robuste care fac sa fie usor de manipulat. Wood’s DS36F genereaza mai multa energie termica decat consuma, in acelasi timp curatand aerul. Acest aparat robust este un dezumidificator perfect pentru subsoluri, locuinte, birouri, spalatorii, si garaje.


DS36F este prevazut cu racord la furtun pentru a asigura evacuarea continua a apei, putand fi racordat optional si la pompa pentru evacuarea apei la inaltime. Este echipat cu sistem de degivrare automata, reglare trepte ventilator, higrostat reglabil si indicator rezervor plin. Aparatul se va opri automat in momentul umplerii cuvei (cu semnalizarea prin led-ul rosu), prevenind o posibila inundatie sau in momentul in care nivelul umiditatii setate a fost atins. Recipientul pentru colectarea apei are un volum de 10,4 litri.


Garantie 6 ani la schimbarea filtrului de particule anual.


Dezumidificator profesional Wood's Canada ED50F

Conform Consiliului Energetic Suedez, ED50F este cel mai eficient dezumidificator testat pana acum. Cu ajutorul compresorului puternic, ED50F dezumidifica rapid subsoluri, construcii noi sau orice spatiu unde umiditatea este foarte ridicata.


ED50F are o capacitate crescuta de dezumidificare de la temperaturi incepand de la +5 °C. Este echipat cu roti robuste care fac sa fie usor de manipulat. Wood’s ED50F genereaza mai multa energie termica decat consuma, in acelasi timp curatand aerul. Acest aparat robust este un dezumidificator perfect pentru uscarea apelor, tencuielilor, subsoluri, locuinte, uscatorii. Este un dezumidificator puternic, realizand o uscare eficienta chiar si in zonele foarte umede. A fost testat de Consiliul Energetic Suedez, fiind cel mai eficient dezumidificator testat pana acum.


ED50F este prevazut cu racord la furtun pentru a asigura evacuarea continua a apei, putand fi racordat optional si la pompa pentru evacuarea apei la inaltime. Este echipat cu sistem de degivrare automata, reglare trepte ventilator, higrostat reglabil si indicator rezervor plin. Aparatul se va opri automat in momentul umplerii cuvei (cu semnalizarea prin led-ul rosu), prevenind o posibila inundatie sau in momentul in care nivelul umiditatii setate a fost atins. Recipientul pentru colectarea apei are un volum de 10,4 litri.


Garantie 6 ani la schimbarea filtrului de particule anual.


Dezumidificator profesional Wood's Canada MRD-10

Noul dezumidificator Wood’s MRD-10 este potrivit pentru aproape orice locatie, datorita design-ului compact si greutatii reduse. Cu ajutorul manerului practic, poate fi mutat cu usurinta oriunde este nevoie. MRD-10 refuleaza aerul uscat cald prin partea superioara, fiind ideal pentru uscarea hainelor sau a bailor, dar si pentru alte aplicatii cum sunt demisolurile sau garajele.


MRD-10 functioneaza de la temperaturi de +5 °C. Datorita termostatului incorporat, echipamentul se va opri automat la scaderea temperaturii sub +5 °C, in momentul in care temperatura creste, va porni automat perfect pentru pastrarea incaperilor uscate si in perioada de iarna. Va usca rufele in timp ce va economisi energie. Filtrul lavabil pentru aer este amplasat in partea din spate, deasupra cuvei de colectare a apei. MRD-10 este echipat cu compresor Rotay, ceea ce il face eficient din punct de vedere energetic.


Wood’s MRD-10 este convenabil ca pret si foarte usor de folosit. Este ideal in uscarea rufelor, bailor, oricarei incaperi cu probleme de umiditate, de pana la 40 m2, putand fi amplasat in spatii inguste datorita design-ului compact. Va crea un mediu confortabil in locuinte sau birouri, eliminand condensul, mucegaiul si mirosurile neplacute datorate umiditatii. Recipientul de colectare a apei are un volum de 2,7 litri, in momentul in care este plin, aparatul se va opri automat prevenind riscul unei inundatii. Dezumidificatorul poate fi racordat si la furtun, pentru evacuarea continua a apei direct la canalizare, prin cadere libera.


Dezumidificator profesional Wood's Canada MRD-14

Noul dezumidificator Wood's MRD-14 este potrivit pentru aproape orice locatie, datorita design-ului compact si greutatii reduse. Cu ajutorul manerului practic, poate fi mutat cu usurinta oriunde este nevoie. MRD-14 refuleaza aerul uscat cald prin partea superioara, fiind ideal pentru uscarea hainelor sau a bailor, dar si pentru alte aplicatii cum sunt demisolurile sau garajele.


MRD-14 functioneaza de la temperaturi de +5 °C. Datorita termostatului incorporat, echipamentul se va opri automat la scaderea temperaturii sub +5 °C, in momentul in care temperatura creste, va porni automat - perfect pentru pastrarea incaperilor uscate si in perioada de iarna. Va usca rufele in timp ce va economisi energie. Filtrul lavabil pentru aer este amplasat in partea din spate, deasupra cuvei de colectare a apei. MRD-14 este echipat cu compresor Rotay, ceea ce il face eficient din punct de vedere energetic.


Wood's MRD-14 este un dezumidificator convenabil ca pret si foarte usor de folosit. Este ideal in uscarea rufelor, bailor, oricarei incaperi cu probleme de umiditate, de pana la 40 m2, putand fi amplasat in spatii inguste datorita design-ului compact. Va crea un mediu confortabil in locuinte sau birouri, eliminand condensul, mucegaiul si mirosurile neplacute datorate umiditatii. Recipientul de colectare a apei are un volum de 2,7 litri, in momentul in care este plin, aparatul se va opri automat prevenind riscul unei inundatii. Dezumidificatorul poate fi racordat si la furtun, pentru evacuarea continua a apei direct la canalizare, prin cadere libera.


Dezumidificator profesional Wood's Canada WDC5

WCD5 de la Wood’s este un dezumidificator industrial robust potrivit pentru suprafete mari: santiere, spalatorii, depozite, spatii care necesita uscare rapida si eficienta.

Spalatoriile care utilizeaza WCD5 economisesc pana la 80% din costurile necesare uscarii, crescand rulajul si micsorand considerabil timpul necesar uscarii. WCD5 este usor de manevrat datorita manerelor mari si rotilor din cauciuc.


WCD5 are o capacitate crescuta de dezumidificare pentru temperaturi incepand de la +5 °C. Este echipat cu un timer de 24h, compresor Rotary, degivrare automata si display digital usor de utilizat. Acest dezumidificator nu are cuva de colectare a condensului datorita capacitatii sale ridicate de uscare, fiind echipat cu furtun pentru evacuarea apei direct la canalizare.


WCD5 poate fi setat sa functioneze continuu sau in functie de umiditatea relativa din aer.


WCD5 - Dezumidificatorul profesional de la Wood's este perfect pe santiere unde nu doreste doar o uscare, ci o uscare rapida.


Dezumidificator pentru piscine Wood's Canada WPF52

WPF52 cel mai nou dezumidificator de la Wood’s cu montaj pe perete conceput pentru volume mari: biblioteci, muzee, birouri, subsoluri, spalatorii sau piscine. Cu capacitate mare de dezumidificare si functionare silenioasa, acest echipament este perfect pentru spatii mari care necesita dezumidificare rapida, eficienta si silenioasa.


Noul dezumidificator de la Wood’s este destinat in special pentru zone avand volume mari: biblioteci, muzee, birouri, subsoluri, spalatorii, pivnite sau piscine. Avand o capacitate mare si o functionare silenioasa, acest dezumidificator este perfect pentru zone cu volume mari care necesita dezumidificare rapida si eficienta fara zgomot. 


WPF52 este primul dezumidificator Wood’s cu montaj pe perete, avantaj care asigura economisirea spatiului, aspect important pentru birouri sau biblioteci, avand un consum redus de energie. Ca si optional, echipamentul poate fi echipat cu pompa pentru evacuarea condensului la inalime.

12 Documentatii tehnice
Vezi toate

Dezumidificator profesional
Fisa tehnica
1 p | RO
Dezumidificator profesional
Fisa tehnica
1 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Aparate de dezumidificare profesionale Wood's
Contactează SOLDEC și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.