Tevi si fitinguri din PP pentru canalizare interioara VALROM

Tevi si fitinguri din PP pentru canalizare interioara VALROM

Contactează furnizorul
VALROM
Sifoanele și receptorii însumează cele mai potrivite materiale plastice și conexe care să îndeplinească funcționalitatea și compatibilitatea cu diversele compoziții ale pardoselilor sau teraselor cu care interacționează.
 
Durata de viață: 50 ani.
Culorile țevilor și fitingurilor: gri și alb.
 
Principalele beneficii ale utilizării EasyKIT:
 
Aflați mai multe despre sistemul EasyKit aici.

Tub PP cu 1 mufă

Țeava din poliropilenă PP, ca element central al pachetului EasyKIT, se conformează cerințelor standardului european SR EN 1451. Poate evacua apa uzată în curgere continuă cu temperatura de 80ºC și maxima de 95ºC, cu intermitență.

Culoare: RAL 7037 (gri) cu luciu superficial.

Imbinare: cu mufă și garnitură. Durată de viață: 50 ani. Garanție: 5 ani.


Schiță dimensiuni Tub PP cu 1 mufă

Cot PP

În construcția rețelelor de canalizare interioara coturile reprezintă un element sensibil de flexibilitate a geometriei traseelor. Am gândit o varietate de unghiuri, din combinația cărora se poate urma aproape orice direcție.


Îmbinări ușoare (Easy) cu mufe și garnituri.


Unghiuri disponibile: 15º, 30º, 45º, 67º30', 87º30'

Diametre [mm]: 32, 40, 50, 75, 110, 125, 160


Ramificație PP

La intersecția de coloane, coloane cu cele de aerisire, sau a coloanelor cu ramuri laterale este necesară ramificația dimensionată corespunzător.

 

La montaj se va ține seama de ramificație = punct fix în rețea.

Ca element economic, se găsește ramificația de colț.

 

Unghiuri de intrare: 45º, 67º30', 87º30'

Diametre combinate [mm]: 32, 40, 50, 75, 110, 125, 160Reducţie excentrică PP

Schimbările de diametru, de la mic la mare, ori, de la mare la mic, necesare din condiții constructive sau de calcul se realizează cu reducții. Excentricitatea permite devieri de coaxialitate la montaj.

 

Plaja de diametre, de la 32 mm, pana la 160 mm.


Cot PP atac

Coturile sunt fabricate pentru coloanele cu diametrul de 110 mm, în care deversează ramuri cu diametre de 40 mm sau 50 mm, cu atac frontal, sub unghiuri de atac de 87º30' pe dreapta, sau pe stânga.


Piesă curăţire PP cu dop filetat

Material: PP


Deoarece dopul este filetat și prevăzut cu garnitură de etanșare, această piesă se poate monta atât în poziție verticală, cât și orizontală (șanse mari să funcționeze cu intermitență la secțiune plină).


Diametre [mm]: 50, 75, 110, 125, 160.


Dop închidere PP

Fie pentru probele coloanelor, fie pentru extinderi sau pentru dotări ulterioare aceste dopuri sunt foarte utile într-o gamă de elemete pentru canalizare interioară.

 

Același material PP, toate diametrele necesare [mm]: 32, 40, 50, 75, 110, 125, 160.Conector dilatație PP

Conectorul de dilatație este special fabricat pentru a fi intercalat pe traseele rețelelor, din loc în loc, bine determinat prin proiectare, așa încât să fie preluate dilatările/contractările inerente, iar tensiunile din interiorul peretilor țevilor generate de aceste cauze, să dispară.


Schiță dimensiuni Conector dilatație PP

Conector PP

Conectorii, în general, asigură trecerea între materiale diverse, care de obicei au diametre diferite. Conectorul este și piesa care permite expansiunea prin culisare a țevii care se dilată la variațiile de temperatură (manșon PP).


Materiale interconectabile: PVC, fonta, PP, PE, racordurile flexibile ale obiectelor sanitare.


Gama de diametre generală a EasyKIT, combinată cu diametrele folosite uzual pentru celelalte materiale sus-menționate. Detalii, în catalog.


Curbă tehnică pentru racordare obiecte sanitare - PP

Această piesă, foarte căutată, este metoda prin care se pot racorda diversele obiecte de uz casnic dotate cu racorduri flexibile de evacuare (mașini de spălat rufe/vase, condensul centralelor termice/aer condiționat, alte unități mobile care necesită deversare la canalizare) în rețeaua fixă.

 

Alegerea garniturii potrivite oferă posibilitatea de conectare a unei plaje de diametre de la 24 mm până la 40 mm. Acestea pot fi deversate în cele două diametre uzuale de 40 mm, respectiv 32 mm.

Schiță dimensiuni Curbă tehnică pentru racordare obiecte sanitare - PP

Aerator

Aceasta categorie face parte dintre piesele care asigură o bună funcționare a coloanelor de ventilare din sistemele de canalizare. Prin ele se face, în general, admisia aerului în coloane, datorită apariției depresiunilor (mai puțin a suprapresiunilor) generate de curgerea turbulentă mixtă.


Diametre: între 32 mm și 160 mm.


Sifon “Firenze”

O piesă foarte utilă pentru izolarea prin sifonare a unei rețele interioare, pe diametrul uzual D110, de rețeaua exterioară.

Acest lucru se face, în general, pe terenul în proprietate, în apropierea punctului de branșament. Se poate completa, imediat în aval, cu o clapetă antiretur.

 

Sifonul este prevăzut prin construcție cu un capac ceea ce îi va conferi și funcția comasată de piesă de curățire a tronsonului aval.Sifon WC turcesc

Element de rețea, în general folosit la plafonul etajului inferior și pentru spații sanitare publice.

 

Diametrul D110, la două unghiuri de ieșire diferite. Clapeta PP antiretur

Polipropilenă, asamblare mufă/garnitură, diametrul D50, vizitabilă pentru operațiile de întreținere.


Cot și racord pentru WC

Realizează conectarea la rețea într-un mod rezistent și oferă o oarecare flexibilitate a pozițiilor invers proporțională cu prima calitate.

 

Diametrul este de 110 mm, unghiurile de 45º si 90º, lungimi între 180 mm, 230 mm și 400 mm.Elemente fixare

Această categorie conține bride de fixare din oțel zincat cu diblu din PP, prevăzute, sau nu, cu garnituri antizgomot și bare filetate pentru execuția de puncte fixe, culisante, ori de susținere ale instalațiilor în cele mai variate geometrii.


Diametre [mm]:  32, 40, 50, 63, 75, 90, 110, 125, 160, 200

Filete metrice bare:  M8, M10

Lungime bare [mm]: 1000


Sifoane pentru obiecte sanitare

Ca orice sifon, cu ajutorul gardei de apă, acestea împiedică circulația mirosurilor prin corpul lor. Flexibilitatea, multidirecționalitatea, adaptabilitatea, sunt caracteristici pe care dorim să le îndeplinim prin diversitatea gamei.


Diametre [mm]: De la 32, până la 110 (WC turcesc)


Important: Existența gardei de apă le face utilizabile numai la interior, iar când apa se evaporă, se pierde funcția de sifonare. 


Sifoane încastrate pentru maşina de spălat

Sunt sifoane cu partea văzută estetică. Pot deversa în diametre D40 sau D50, conexiunea filetată fiind de 3/4". Dotate cu racord portfurtun.

Diverse variante, inclusiv cu obturator mecanic de miros care menține funcția sifonului chiar după evaporarea gărzii de apă.


Minisifon de pardoseală cu ieşire orizontală/verticală

Este un sifon cu debit și dimensiuni reduse pentru pardoseli interioare. O calitate importantă este aceea a inălțimii totale de numai 69 mm, 48 mm, respectiv 54 mm, pentru iesirile de 32 mm, ceea ce poate aduce o economie de material în ceea ce privește șapele și placările.


Livrăm aceleași variante constructive cu ieșiri de 40 sau 50 mm.


Sifon pardoseală vizitabil

Aceste sifoane cu debit și dimensiuni apreciabile sunt destinate pardoselilor interioare.

 

Diametrul ieșirilor [mm]: 50

 

Înălțime de montaj: reglabilă cu maxim de 140mm la baza cupei.


Sifon pardoseala vizitabil cu 1 ieșire orizontală

Corp: PP

Grătar: inox, tablă 0,8 mm

Suprafața activă: 23 cm2

Înălțime ajustabilă.     


Face parte din grupa celor mai cerute sifoane de pardoseală, deoarece întrunește o sumă de calități care reprezintă un optim între cost - beneficiu.

Schiță dimensiuni Sifon pardoseala vizitabil cu 1 ieșire orizontală

Sifon pardoseala vizitabil cu 1 intrare -1 ieșire orizontală

Intrarea se face pe diametrul D40, iar, ieșirea D50.


Calitatea de a fi vizitabil se referă la metoda de sifonare, respectiv aceea cu un cot care are, pe de o parte, calitatea de izolare prin garnitură, pe de alta, aceea de a fi demontabil în operația de curățare periodică la întreținerea sifonului. 


Schiță dimensiuni Sifon pardoseala vizitabil cu 1 intrare -1 ieșire orizontală

Sifon pardoseala vizitabil cu 3 intrari - 1 ieșire orizontală

3 intrări având D40, o ieșire cu D50

 

Este cel mai flexibil sifon tip "V", care însumează toate proprietățile celor două anterioare.

Prin închiderea intrărilor cu ajutorul dopurilor, deasemenea furnizate, acest articol se va transforma într-unul din cele detaliate mai sus.


Schiță dimensiuni Sifon pardoseala vizitabil cu 3 intrari - 1 ieșire orizontală

Sifon pardoseala vizitabil cu 4 intrari - 1 ieșire orizontală

Are 4 intrări cu D40, obturabile cu dopuri și o ieșire cu D50.

 

Două variante de înălțimi pentru corp, respectiv 100 mm și 135 mm. Debitul evacuat se modifică astfel de la 0,55 l/s la 0,80 l/s.

 

Dacă se cuplează corpul cu gratărul circular inox având dispozitiv antispumă, se obține eliminarea fenomenului de nedorit în băi, săli de duș, bucătării, acela de spumare pe pardoseală.

 

Dacă se cuplează cu grătarul pătrat din inox, se va obține o gură vizitabilă cu rol de intersecție și curățare a rețelei interioare, păstrându-se necesitatea de sifonare în aval.


Sifon PP terasă ieșire orizontală

Concepute pentru a prelua apele pluviale/menajere de pe terase/pardoseli unde nu există pericolul de îngheț.


Diametrele de ieșire: 40 mm și 50 mm.

Latura caroiajului cu grătar: 100 mm și 150 mm.

Debite: <0,4l/s și <0,6l/s


Prevăzute cu grătar din inox, sau, o variantă economică având grătar din PP. În cazul în care înălțimea de montaj este o provocare, se va alege sifonul corespunzător din gamă.


Sifon baie ABS cromat, ieşire verticală

Diametrul de conectare: D50

 

Înălțimea corpului: 100 mm și 150 mm.

 

Material corp: ABS cromat.


Un sifon estetic, pentru pardoseli, cu scurgere verticală, având un debit ce poate ajunge la 0,7l/s depinzând de înălțimea aleasă a corpului și care funcționează pe sistem "clopot". Sifon PP, cu grătar, înălțime reglabilă

Cu un debit de calcul relativ mare, între 1,44 l/s și 1,41 l/s, acest element se utilizează în general în pivnițe, subsoluri tehnice, etc., unde pot apărea deversări accidentale importante.

Schiță dimensiuni Sifon PP, cu grătar, înălțime reglabilă

Lubrifiant pentru mufe

Așa cum precizăm în Cartea tehnică EasyKIT, toate îmbinările pieselor componente ale acestui sistem se fac prin utilizarea lubrifiantului de montaj special conceput pentru acestea.

 

Tuburile au 150 g sau 250 g.


Receptoare pentru terase circulabile și necirculabile

Extremitățile rețelelor interioare de canalizare se află și pe terasele clădirilor (inclusiv parcări auto). Aceste elemente ale clădirilor au o foarte mare varietate constructivă (tipul de hidroizolație, de termoizolație, rezistența la masa circulantă, topire zăpadă, ș.a.m.d). Receptoarele din gama Valrom încercă să rezolve toate situațiile întâlnite.

Exemple:

Sifon de pardoseală orizontal DN40/50 grătar inox și obturator miros primus

Sifon de pardoseală vertical DN50/75/110, înălțime reglabilă, grătar de fontă A15

Receptor terasă și balcoane, ieșire verticală cu guler din bitum și parafrunzar

Receptor acoperiş ieşire verticală, cu guler din bitum, parafrunzar şi degivrare


Accesorii

O serie de accesorii cerute de piață care sunt disponibile și ca "piese de schimb" după utilizări îndelungate.


ventil scurgere D80 – 1 ½ " sită inox dop Tevi si fitinguri din PP pentru

ventil scurgere D80 – 1 ½ " sită inox, dop

ventil chiuvetă D114x1 ½ " Hmax 61 cu sită inox și dop Tevi si fitinguri din

ventil chiuvetă D114x1 ½ ", Hmax 61, cu sită inox și dop

ventil chiuvetă D114x1 ½ " Hmax61 cu sită închidere inox Tevi si fitinguri din PP pentru

ventil chiuvetă D114x1 ½ " Hmax61 cu sită închidere inox

grătar inox 150x150  Tevi si fitinguri din PP pentru canalizare interioara VALROM

grătar inox 150x150

11 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Tevi si fitinguri din PP pentru canalizare interioara VALROM
Contactează VALROM INDUSTRIE și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.