Termoizolatie vata bazaltica pentru acoperisuri ROCKWOOL

Termoizolatie vata bazaltica pentru acoperisuri ROCKWOOL

Contactează furnizorul
ROCKWOOL

Placi rigide de vata bazaltica - ROCKWOOL Airrock HD

Placi rigide de vata bazaltica Airrock HD, hidrofobizate in masa, pentru izolare termica, acustica si siguranta la foc in cazul unui incendiu pe fatada ventilata. 


Domeniu de aplicare: 

Airrock HD (high density) - densitate mare se utilizeaza pentru izolarea termica, protecta fonica si protectia la foc a fatadelor ventilate, peretilor de zidarie tip sandwich, peretilor de compartimentare. Placile Airrock HD se pot monta in schelet de sustinere orizontal sau vertical. Placile se pot livra cu sau fara impaslitura din fibra de sticla si folie de aluminiu. 


Placi semi-rigide de vata bazaltica - ROCKWOOL Airrock ND

Placi semi-rigide de vata bazaltica Airrock ND, hidrofobizate in masa, pentru izolare fonica, termica si protectie la foc. 


Domeniu de aplicare:

Airrock ND (normal density - densitate normala) se utilizeaza pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a peretilor de compartimentare, fatadelor ventilate, peretilor de zidarie tip sandwich si a acoperisurilor inclinate (mansardelor). Placile Airrock ND se pot monta in schelet de sustinere orizontal sau vertical. Placile se pot livra cu sau fara impaslitura din fibra de sticla si folie de aluminiu.


Placi semi-rigide de vata bazaltica - ROCKWOOL Airrock LD

Placi semi-rigide de vata bazaltica Airrock LD, hidrofobizate in masa pentru izolare termica si acustica. 


Domeniu de aplicare: 

Airrock LD (low density - densitate mica) se utilizeaza pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a fatadelor ventilate, fatadelor din casete metalice, peretilor de compartimentare si a acoperisurilor inclinate (mansardelor). Placile Airrock LD se pot monta in schelet de sustinere orizontal sau vertical. Placile se pot livra cu sau fara impaslitura din fibra de sticla si folie de aluminiu.


Placi semi-rigide de vata bazaltica - ROCKWOOL Airrock LD Slimpack

Placi semi-rigide de vata bazaltica Airrock LD Slimpack, hidrofobizate in masa.


Proprietati imbunatatite de izolare termica. Ambalaj modern, cu volum redus prin comprimare cu vacuum. Avantajul tehnologiei Slimpack pentru clientii Rockwool, este si mai bine evidentiat prin reducerea costurilor de manipulare, depozitare si transport.


Domeniu de aplicare: 

Airrock LD (low density - densitate mica) se utilizeaza pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a peretilor de compartimentare, mansardelor, planseelor pe grinzi de lemn, tavanelor suspendate, casetelor structurale pentru fatade, fatadelor ventilate. Se recomanda in aplicatii unde nu sunt necesare rezistente mecanice ale stratului de izolatie. 


Placi semi-rigide de vata bazaltica - ROCKWOOL Multirock

Placi semi-rigide de vata bazaltica Multirock, hidrofobizate in masa.

Proprietati izolatoare imbunatatite. 


Domeniu de aplicare:

Multirock a fost conceput pentru aplicatii multiple. Se utilizeaza pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a mansardelor, acoperisurilor inclinate ventilate, planseelor pe grinzi de lemn, tavanelor suspendate, peretilor interiori, casetelor orizontale pentru fatade. Se recomanda in aplicatii unde nu sunt necesare rezistente mecanice ale stratului de izolatie.


Placi semi-rigide de vata bazaltica - ROCKWOOL Multirock-C Slimpack

Placi semi-rigide de vata bazaltica Multirock-C Slimpack, hidrofobizate in masa.

Proprietati izolatoare imbunatatite. Ambalaj modern, cu volum redus prin comprimare cu vacuum. Avantajul tehnologiei Slim Pack pentru clientii Rockwool, este si mai bine evidentiat prin reducerea costurilor de manipulare, depozitare si transport.


Domeniu de aplicare: 

Multirock-C a fost conceput pentru aplicatii multiple. Se utilizeaza pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a mansardelor, acoperisurilor inclinate ventilate, planseelor pe grinzi de lemn, tavanelor suspendate, peretilor interiori, casetelor orizontale pentru fatade. Se recomanda in aplicatii unde nu sunt necesare rezistente mecanice ale stratului de izolatie.

6 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Termoizolatie vata bazaltica pentru acoperisuri ROCKWOOL
Contactează ROCKWOOL ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.