Tavane extensibile personalizate, rezistente la umezeala BARRISOL

Tavane extensibile personalizate, rezistente la umezeala BARRISOL

Contactează furnizorul
BARRISOL
Echipa Valul Lui Traian, confectioneaza si monteaza tavane extensibile tip Barisol, pentru toate tipurile de amenajari interioare in zona Moldovei si imprejurari (Iasi, Bacau, Piatra Neamt, Suceava, Botosani, Vaslui).
 
Tavanele extensibile isi pastreaza aspectul in timp, nu se crapa, sunt rezistente la umezeala si lumina ultravioleta (lumina soarelui). Tavanele sunt realizate din panza flexibila, puternica si rezistenta in timp.
 
Tavanele extensibile sunt lavabile si isi pastreaza aspectul original pana la 10 ani (perioada de garantie).
 
Echipa noastra de designeri specializati in tavane extensibile, va poate crea tavanul ideal (personalizat la cererea Dumneavoastra). Tavanele extensibile se pot printa la cerererea clientului cu imaginile alese de acesta, pot contine lumini led, pot fi mate sau lucioase, oferind un aspect unic casei, apartamentului sau spatiului dumneavoastra comercial.

Tavane extensibile pesonalizate, mate sau lucioase

Material - panza flexibila puternica

Domeniu de utilizare - se pot folosi atat in case si apartamente cat si ca solutii pentru spatiile comerciale.
Dimensiunile depind de fiecare proiect in parte si pot fi stabilite dupa masuratorile facute de echipa noastra.
Tavanele pot contine diferite printuri digitale (nori, natura, cascade) sau pot fi simple albe sau colorate, lucioase sau mate. Fiecare tavan conceput si montat de echipele noastre devenind unic pentru cel care il achizitioneaza.
Perioada de creatie, confectionare si montaj poate dura pana la 10 zile lucratoare (depinde de complexitatea proiectului).
Montarea unui tavan simplu (20 mp - 4 colturi)  se efectueaza in maxim 3 ore.

3 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Tavane extensibile personalizate, rezistente la umezeala BARRISOL
Contactează VALUL LUI TRAIAN și cere prețuri pentru proiectul tau.