Sisteme si accesorii panouri fotovoltaice Victron Energy

Sisteme si accesorii panouri fotovoltaice Victron Energy

Marca:
Victron Energy
Produs furnizat de:

P PLUS 2002

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
Victron Energy
P PLUS 2002 va ofera o gama diversa de sisteme si accesorii panouri fotovoltaice: controllere de incarcare solara, senzori de temperatura, sisteme de management a bateriei.
 

Controler de incarcare solara - SmartSolar MPPT

Un incarcator solar colecteaza energie de la panourile solare si o stocheaza in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recenta, cea mai rapida, SmartSolar maximizeaza aceasta colectare de energie, gestionand-o inteligent pentru a obtine o incarcare completa in cel mai scurt timp posibil. SmartSolar mentine sanatatea bateriilor, prelungind durata de viata a bateriei.


Regulatorul de incarcare SmartSolar va incarca chiar si o baterie extrem de descarcata. Acesta poate functiona cu o tensiune a bateriei de 0 volti, cu conditia ca celulele sa nu fie sulfatate complet sau deteriorate in alt mod.


MPPT: Urmarire punct putere maxima ultra rapid

Prin monitorizarea constanta a tensiunii si a curentului de iesire al panourilor solare (PV), tehnologia MPPT asigura ca fiecare picatura de energie disponibila este preluata din panouri si colectata pentru stocare. Avantajul acestui lucru este cel mai vizibil atunci cand cerul este partial innorat, si intensitatea luminii se schimba constant.


Monitorizare si control la distanta

Controlati si monitorizati de la distanta caracteristicile extinse ale incarcatorului dvs. SmartSolar MPPT cu Bluetooth incorporat prin asocierea acestuia cu smartphone-ul dvs. sau cu alt dispozitiv prin VictronConnect. Daca instalatia dvs. este conectată la internet cu un dispozitiv GX, portalul de gestionare la distanta Victron Remote Management (VRM) ofera acces la puterea maxima a MPPT-ului dvs, oricand, oriunde; atat VictronConnect, cat si VRM sunt gratuite de folosit. Pentru instalațti la distanta - chiar si atunci cand nu exista nicio conexiune la internet in apropiere - este posibil sa va puteti monitoriza MPPT-ul dvs. prin conectarea GlobalLink 520.


Iesire sarcina

Functia inteligenta de iesire sarcina previne deteriorarea cauzata de functionarea bateriilor "plate". Puteti configura tensiunea la care SmartSolar deconecteaza o incarcare - prevenind astfel descarcarea excesiva a bateriilor. Si aici bit inteligent: SmartSolar va incerca o reincarcare de 100% in fiecare zi. Daca nu se poate - in perioadele de vreme proasta - creste tensiunea de deconectare, zilnic, pana cand realizeaza cu succes acest lucru. Noi numim aceasta caracteristica BatteryLife deoarece mentine starea de sanatate si prelungeste durata de viata a bateriei.

Variante disponibile:
Controler de incarcare solara SmartSolar MPPT 75 10 75 15 100 15 si 100 20 Controler

Controler de incarcare solara SmartSolar MPPT 75/10, 75/15, 100/15 si 100/20

12/24/48 Volt
Controler de incarcare solara SmartSolar MPPT 100 30 si 100 50 Controler de incarcare solara -

Controler de incarcare solara SmartSolar MPPT 100/30 si 100/50

12/24 Volt
Controler de incarcare solara SmartSolar MPPT 150 35 si 150 45 Controler de incarcare solara -

Controler de incarcare solara SmartSolar MPPT 150/35 si 150/45

12/24/36/48 Volt
Controler de incarcare solara SmartSolar MPPT 150 45 pana la 250 70 Controler de incarcare solara

Controler de incarcare solara SmartSolar MPPT 150/45 pana la 250/70

12/24/36/48 Volt

Controler de incarcare solara - SmartSolar MPPT 150/70 pana la 250/100 VE.Can

Incarcatorul MPPT VE.Can SmartSolar utilizeaza cea mai recenta si cea mai rapida tehnologie pentru a converti energia unui panou fotovoltaic in energie care incarca in mod optim un set de baterii.


Regulatorul de incarcare SmartSolar va incarca chiar si o baterie extrem de descarcata. Acesta poate functiona cu o tensiune a bateriei de 0 volti, cu conditia ca celulele sa nu fie sulfatate complet sau deteriorate in alt mod.


Modele: 12/24/36/48 Volt


MPPT: Urmarire a punctului electric maxim ultrarapida

Incarcatorul MPPT VE.Can SmartSolar se conecteaza la un panou fotovoltaic de 150 sau 250 V cu tensiune in circuit deschis si va detecta si incarca setul dvs. de baterii de 12, 24 sau 48 cu un curent de la 70 la 100 A, in functie de model.

Setarile de incarcare sunt complet programabile si pot fi chiar configurate pentru baterii cu compozitie chimica diferita, precum plumb-acid, litiu si altele.


Controlati incarcatorul de la distanta

Incarcatorul MPPT VE.Can SmartSolar poate fi controlat si configurat de la distanta prin Bluetooth cu ajutorul aplicatiei VictronConnect. Aceasta permite configurarea, gestionarea si obtinerea informatiilor privind dispozitivul dintr-o privire, precum tensiunea si curentul bateriilor, tensiunea si curentul panoului fotovoltaic si date istorice. 


Conectarea in cascada a unitatilor suplimentare

Incarcatorul VE.Can SmartSolar este dotat cu porturi la magistrala CAN. Aceasta permite comunicare cu incarcatoare suplimentare VE.Can SmartSolar. Unitatile suplimentare sunt pur si simplu „conectate in cascada” una cu cealalta cu un singur cablu RJ45 intre unitatile individuale.

La conectarea intre unitati, toate incarcatoarele individuale VE.Can SmartSolar isi vor sincroniza etapele de incarcare. De asemenea, acestea pot trimite datele lor printr-un singur cablu, la un dispozitiv de monitorizare GX. 


Monitorizare si control la distanta

Daca dispozitivul GX este conectat la Internet, portalul Victron Remote Management (VRM) asigura acces la capacitatea maxima a incarcatoarelor dvs. solare.

Pentru instalari la distanta - chiar si atunci cand nu este conexiune la internet in apropiere - puteti monitoriza MPPT-ul dvs. prin conectarea  GlobalLink 520.

Afisaj SmartSolar Control

Incarcatorul VE.Can SmartSolar este dotat, de asemenea, cu un port VE.Direct, precum celelalte din incarcatoarele noastre solare MPPT. Acest port poate fi utilizat pentru monitorizarea unei singure unitati sau pentru controlul iluminatului stradal. Conectorul la distanta oprit/pornit poate fi controlat in mod extern de un dispozitiv tert, precum o baterie litiu. Un afisaj/control LCD optional conectat ofera date active, configurare si gestionare direct de pe fata dispozitivului.


Regulator de incarcare solara - SmartSolar MPPT RS 450/100-Tr si 450/200-Tr

Regulatoarele de incarcare solara SmartSolar MPPT RS sunt solutiile Victron pentru sisteme cu serii mari de panouri fotovoltaice conectate care incarca seturi de baterii 48 VCC. Acest produs este perfect pentru sisteme de baterii autonome si conectate la retea.


Disponibil cu un model de 5,76 kW și 11,52 kW, iar functiile includ o intrare solara de functionare mare de 80-450 VCC, intrari de monitorizare independenta, conectivitate integrala, conexiuni panouri fotovoltaice izolate, ecran de afisare, parametri de incarcare ai bateriei complet programabili si racire activă. Noul design al carcasei din metal si conexiunile electrice complet acoperite imbunatatesc siguranta si confera un aspect modern prezentarii, conform celei mai recente game de produse Victron.


Modele: 48 Volt


MPPT: Urmarire a punctului electric maxim ultrarapida

Regulatorul de incarcare solara SmartSolar RS se conecteaza la o serie de panouri fotovoltaice intre 80 si 450 Volt Voc si va va incarca eficient setul de baterii 48 V cu 100 A sau 200 A. Setarile de incarcare sunt complet programabile si pot fi configurate pentru diferite compozitii chimice ale bateriilor, precum plumb-acid, litiu si altele.

Configurati si monitorizați cu VictronConnect

Regulatorul de incarcare SmartSolar RS poate fi controlat si configurat la distanta prin Bluetooth prin aplicatia VictronConnect. Aceasta permite configurarea, gestionarea si obtinerea informatiilor privind dispozitivul dintr-o privire, precum tensiunea si curentul bateriilor, tensiunea si curentul panourilor fotovoltaice, date istorice si tendinte.

Conectarea in cascada a unitatilor suplimentare

Regulatorul de incarcare SmartSolar RS este dotat cu porturi VE.Can bus. Aceasta permite comunicarea cu unitati SmartSolar RS & VE.Can MPPT suplimentare. Unitatile suplimentare sunt pur si simplu „conectate in cascada” una cu cealalta cu un cablu RJ45.
La conectarea intre unitati, toate regulatoarele de incarcare isi vor sincroniza etapele de incarcare. De asemenea, acestea isi pot trimite datele lor prin acelasi cablu, pentru monitorizare cu un dispozitiv GX (precum Cerbo GX).

Monitorizare si control la distanta

Daca dispozitivul GX este conectat la internet, portalul Victron Remote Management (VRM) ofera acces la puterea completa a regulatoarelor dvs. de incarcare SmartSolar RS.
Daca instalatia dvs. este conectata la un dispozitiv GX si Internet, portalul Victron Remote Management (VRM) ofera acces la puterea completa a MPPT-ului dvs., oricand, oriunde, gratuit. 
Pentru instalari la distanta - chiar si atunci cand nu este conexiune la internet in apropiere - puteti monitoriza MPPT-ul dvs. prin conectarea  GlobalLink 520.

Afisaj SmartSolar

Regulatorul de incarcare SmartSolar RS este dotat cu un afisaj pe panoul frontal. Afisajul indica tensiunea bateriilor, curentul de incarcare si tensiunile de la ambele sisteme in mod individual, inclusiv cifrele instantanee si totale si starea unitatii, inclusiv orice eventuale coduri de eroare.

Conexiuni I/O

Regulatorul de incarcare SmartSolar RS este dotat cu un releu programabil si optiuni pentru detectarea la distanta a temperaturii si tensiunii. Intrarea la distanta poate accepta Victron smallBMS si alte tipuri de BMS cu semnale de permitere a incarcarii.  

Controler de incarcare solara - BlueSolar MPPT

Un incarcator solar colecteaza energie de la panourile solare si o stochează in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recenta, cea mai rapida, BlueSolar maximizeaza aceasta colectare de energie, gestionand-o inteligent pentru a obtine o incarcare completă în cel mai scurt timp posibil. BlueSolar menține sănătatea bateriilor, prelungind durata de viata a bateriei.


MPPT: Urmarire punct putere maxima ultra rapid

Prin monitorizarea constanta a tensiunii si a curentului de iesire al panourilor solare (PV), tehnologia MPPT asigura ca fiecare picatura de energie disponibila este preluata din panouri si colectata pentru stocare. Avantajul acestui lucru este cel mai vizibil atunci cand cerul este partial innorat, si intensitatea luminii se schimba constant.


Monitorizare si control la distanta

Controlati si monitorizati de la distanta caracteristicile extinse ale incarcatorului dvs. SmartSolar MPPT cu Bluetooth incorporat prin asocierea acestuia cu smartphone-ul dvs. sau cu alt dispozitiv prin VictronConnect. Daca instalatia dvs. este conectată la internet cu un dispozitiv GX, portalul de gestionare la distanta Victron Remote Management (VRM) ofera acces la puterea maxima a MPPT-ului dvs, oricand, oriunde; atat VictronConnect, cat si VRM sunt gratuite de folosit. Pentru instalațti la distanta - chiar si atunci cand nu exista nicio conexiune la internet in apropiere - este posibil sa va puteti monitoriza MPPT-ul dvs. prin conectarea GlobalLink 520.


Iesire sarcina

Functia inteligenta de iesire sarcina previne deteriorarea cauzata de functionarea bateriilor "plate". Puteti configura tensiunea la care SmartSolar deconecteaza o incarcare - prevenind astfel descarcarea excesiva a bateriilor. Si aici bit inteligent: SmartSolar va incerca o reincarcare de 100% in fiecare zi. Daca nu se poate - in perioadele de vreme proasta - creste tensiunea de deconectare, zilnic, pana cand realizeaza cu succes acest lucru. Noi numim aceasta caracteristica BatteryLife deoarece mentine starea de sanatate si prelungeste durata de viata a bateriei.

Variante disponibile:
Controler de incarcare solara BlueSolar MPPT 75 10 75 15 100 15 & 100 20 Controler

Controler de incarcare solara BlueSolar MPPT 75/10, 75/15, 100/15 & 100/20

Modele: 12/24/48 Volt
Controler de incarcare solara BlueSolar MPPT 100 30 si 100 50 Controler de incarcare solara -

Controler de incarcare solara BlueSolar MPPT 100/30 si 100/50

Modele: 12/24 Volt
Controler de incarcare solara BlueSolar MPPT 150 35 pana la 250 100 Controler de incarcare solara

Controler de incarcare solara BlueSolar MPPT 150/35 pana la 250/100

Modele: 12/24/36/48 Volt

Controler de incarcare solara - BlueSolar PWM

BlueSolar 12/24-PWM -Trei modele: 5A, 10A sau 20A la 12V sau 24V
• Controler PWM cu cost redus
• Senzor intern de temperatura
• Incarcare baterie in trei stadii (brut, absorbtie, stabilizare)
• Protectie impotriva supracurentului
• Protectie impotriva scurt-circuitului
• Protejat impotriva inversarii polaritatii de la panourile solare si/sau baterie
• Cu deconectare a iesirii de joasa tensiune
• Ecran optional la distanta (doar la modelul de 20A)  

BlueSolar 12/24-10 cu temporizator 10A la 12V sau 24V
• Controler PWM pentru iluminatul solar. 
• Doua temporizatoare pentru a activa operarea de la apus pana la rasarit, ori pentru un timp limitat dupa apus si un timp limitat inainte de rasarit. 
• Un ecran cu sapte segmente pentru vizualizarea setarilor temporizatorului si pentru analizarea conditiilor de eroare. 
• Indicator de stare a bateriei cu avertizare pentru descarcare. 
• Senzor intern de temperatura. 
• Incarcare baterie in trei stadii (brut, absorbtie, stabilizare). 
• Protectie impotriva supracurentului. 
• Protectie impotriva scurt-circuitului. 
• Protectie impotriva inversarii polaritatii de la panourile solare si/sau baterie. 
• Deconectare a depasirii sarcinii de joasa tensiune. 


Modele: 12/24/48 Volt


Regulator de incarcare solara BlueSolar PWM (DUO) LCD si USB

BlueSolar PWM-LCD&USB 

  • • Afișaj cu cristale lichide
  • • Doua iesiri 5 volt USB
  • • Functie de control al iluminarii, complet programabila  
  • • Incarcare a bateriei in trei etape (Bulk, Absorption, Float), complet programabila
  • • Iesire de sarcina cu tensiune scazuta si deconectare manuala
  • • Ieșire de sarcina protejata impotriva suprasarcinii si a scurtcircuitelor
  • • Protejat impotriva conectarii cu polaritate inversa a panourilor solare si/sau a bateriei

BlueSolar PWM DUO-LCD&USB
Toate funcțiile mentionate mai sus, plus:

  • • Incarca doua baterii separate
  • • Raport de curent de incarcare programabil
  • • Senzor de temperatura extern

  • Modele: 12 / 24 / 48 Volt

Controler de incarcare solara MPPT, invertor si distributie CA - EasySolar

EasySolar combina controlerul de incarcare solara MPPT, un invertor/incarcator si distributia CA intr-o singura carcasa. Acest produs este usor de instalat, cu un numar redus de fire.


Modele: 1600VA, 3000VA, 5000VA

 
Accesorii panouri fotovoltaice

Switch - SolidSwitch 104

  • SolidSwitch 104 va comuta sarcini CC de pana la 70 V/4 A si poate fi controlat printr-un semnal digital cu putere redusa.
  • Sarcina CC poate fi rezistiva, capacitivă sau inductiaă (precum bobina unui contactor cu putere ridicata).
  • SolidSwitch nu este protejat impotriva polaritatii inverse si nu este protejat impotriva scurtcircuitelor.


Cheia digitala inteligenta - VE.Bus Smart

Cheia digitala inteligenta VE.Bus include doua produse in unul:

- In primul rand este un accesoriu bluetooth pentru gama noastra de invertoare/incarcatoare: Multi, MultiPlus, MultiPlus-II, MultiGrid, MultiGrid-II, Quattro si seria noastra de invertoare Phoenix cu un port VE.Bus. Odata instalat, utilizatii aplicatia VictronConnect pentru a monitoriza functionarea si pentru a opera sistemul: verifica limita curentului de intrare si comuta intre modurile Oprit, Pornit si Doar incarcator.

- In al doilea rând poate functiona ca un detector de tensiune si temperatura pentru invertor/incarcator. Functioneaza pentru toate modelele.

Acest dispozitiv este o foarte buna alternativa pentru monitorizarea in rulote, iahturi de mici dimensiuni si rulote pentru care Color Control GX si Venux GX nu sunt disponibile.


Suport pentru montare pe perete - GX Touch

GX Touch accesoriul de montare pe perete Touch permite montarea facila a GX Touch pe un perete solid. Nu este necesara gaurirea sau decuparea, puteti monta suportul pe perete folosind numai cele trei suruburi de fixare.


Modele: 5" & 7"


Detector inteligent al bateriei - Smart Battery Sense

Detectorul inteligent al bateriei este un senzor fara fir, de tensiune si temperatura a bateriei pentru incarcatoarele solare Victron MPPT.

Cu ajutorul detectorului de tensiune si de temperatura, bateriile vor fi incarcate mai eficient; imbunatatind eficienta la incarcare si prelungind viata bateriei.


Imbunatateste alimentarea bateriei

Prin masurarea tensiunii la bornele bateriei sunt evitate erorile care pot aparea in urmă pierderii de tensiune din cauza rezistentei cablurilor, garantand astfel o tensiune de alimentare corecta.


Pentru bateriile cu plumb, datele cu privire la temperatura bateriei sunt utilizate pentru a ajusta tensiunea de alimentare: bateriile reci necesita o crestere a tensiunii de alimentare, pe cand bateriile fierbinti necesita o scadere a tensiunii de alimentare. Pentru bateriile cu litiu, datele cu privire la temperatura bateriei sunt utilizate pentru a opri alimentarea atunci cand acestea devin prea reci: incarcarea bateriilor cu litiu atunci cand sunt aproape de nivelul de inghet sau sub acest nivel poate cauza deteriorări permanente ale celulelor.


Fara cabluri

Conexiunea dintre detectorul inteligent al bateriei si unu sau mai multe incarcatoare solare este fara fir. Utilizeaza Reteaua VE.Smart - o tehnologie inteligenta bazata pe Bluetooth inteligent.


Informatiile transmise pot fi utilizate simultan de catre unul, doua sau mai multe incarcatoare solare conectate la aceeasi baterie de 12V, 24V si 48V. Reteaua inteligenta este configurata utilizând aplicatia VictronConnect.


Ordonat, simplu - inteligent

Instalarea acesteia este simpla, rapida si ordonata. Conectati cele două inele ale unitatii la bornele bateriei dvs. si atasati unitatea detectorului inteligent al bateriei, direct pe corpul bateriei utilizand banda adeziva a acesteia.


Accesoriu modem si GPS pentru dispozitive GX - GX LTE 4G

GX LTE 4G este un modem celular pentru gama noastra de produse de monitorizare GX. Acesta asigura o conexiune mobila la Internet pentru sistem si conexiuni la Portalul VRM. Functioneaza in retelele 2G, 3G si 4G.


Exista mai multe modele, consultati manualul pentru a vedea care model se potriveste cel mai bine cu benzile de retele celulare disponibile din zona dvs.

GX LTE include un receptor GPS incorporat. Când antena GPS optionala este instalata, sistemul poate fi monitorizat, precum si încadrat geografic (geo-fence) pe Portalul VRM. 


Accesoriu modem si GPS pentru dispozitive GX

GX GSM este un accesoriu modem & GPS pentru gama GX de produse de monitorizare. GX GSM este un modem celular, asigurand Internet mobil pentru sistem si conexiune la portal VRM.


Acesta functioneaza pe retele 2G si 3G. Include un receptor GPS incorporat. Atunci cand antena GPS este montata, sistemul poate fi monitorizat si ingradit geografic pe portalul VRM. Retineti ca majoritatea operatorilor de telecomunicatii sunt in procesul de a opri retelele lor 3G. Aveti in vedere produsuliînlocuitor GX LTE 4G.


Adaptor GX Touch pentru decupaj CCGX

Adaptorul GX Touch pentru decupaj CCGX este conceput sa inlocuiasca facil afisajul CCGX cu dispozitivul mai nou GX Touch. Ambalajul contine consola din metal, cadrul din plastic si patru șuruburi de montare.


Exista doua metode de montare:

  • - „Instalare cu ecran” - cea mai sigură metoda de montare a afisajului GX Touch
  • - „Instalare făra ecran” – Afisajul GX Touch este usor de demontat, iar adaptorul poate fi montat inainte de a realiza cablajele .

Pentru detalii, consultati Ghidul de instalare rapida.


Adaptor sina DIN - DIN35

Adaptor sina DIN pentru montarea facila a unui dispozitiv pe o sina DIN. Adecvat pentru Cerbo GX.


Senzor de temperatura - QUA PMP Venus GX

Senzor de temperatura pentru Quattro, MultiPlus si dispozitiv GX.


Sistem de management al bateriei - VE.Bus BMS

VE.Bus BMS protejeaza fiecare celula a unei baterii Victron litiu-fier-fosfat (LiFePO4 sau LFP).
Fiecare celula a unei baterii LiFePO4 trebuie sa fie protejata impotriva supratensiunii, a subtensiunii si a supraincalzirii. Bateriile Victron LiFePO4 sunt dotate cu control integrat al calibrarii, al temperaturii si al tensiunii (acronim: BTV) si se conectează la VE.Bus BMS cu doua seturi de cabluri cu presetupe M8. BTV-urile mai multor baterii pot fi legate în serie. 


BMS va:

  • Opri sau deconecta sarcini in caz de subtensiune iminenaă a celulelor.
  • Reduce curentul de incarcare în caz de supratensiune sau supraincalzire iminenta a celulelor (doar pentru produsele VE.Bus).
  • Inchide sau deconecta incarcatoarele bateriilor in caz de supratensiune sau supraincalzire iminenta a celulelor.

Sistem de management al bateriei cu alarma prealabila - smallBMS

smallBMS poate inlocui VE.Bus BMS pentru diferite aplicatii. Cu toate acestea, nu poate fi utilizat cu invertoarele/incarcatoarele MultiPlus VE.Bus si Quattro deoarece nu are interfata VE.Bus. smallBMS este conceput pentru a fi utilizat cu baterii Victron Smart LiFePo4 si cu presetupe M8.

smallBMS are doua iesiri, asemanator cu VE.Bus BMS.


Sistem de management al bateriei - Smart BMS CL 12/100

Smart BMS CL 12/100 este un sistem de gestionare a bateriei pentru baterii inteligente de litiu-fier-fosfat (LiFePO4). A fost proiectat special pentru sisteme de 12V cu generator de 12V.


BMS CL 12/100 monitorizeaza si protejeaza fiecare celula individuala din baterie (sau banca de baterii) si va deconecta generatorul, sursele de incarcare sau sarcinilr de CC in caz de tensiune redusa a bateriei, tensiune inalta a bateriei sau de temperatura prea ridicata.


Intrarea de alternator dedicata asigura limitarea curentului si trafic într-un singur sens de la generator in baterie, astfel ca poate fi conectat in siguranta un alternator de orice dimensiune (si acumulator start) la bateria Smart Lithium sau baterii.


BMS este, de asemenea, echipat cu un conector de oprire de la distanta, pentru a opri BMS (si sistemul) printr-un comutator la distanta si un contact de prealarma, pentru a da un semnal de avertizare inainte ca BMS sa deconecteze bateriile de la sistem.


Sistem de management al bateriei - Smart BMS 12/200

Smart BMS 12/200 este un sistem complet de gestionare a bateriei pentru baterii inteligente de litiu-fier-fosfat (LiFePO4) Victron. Acesta a fost conceput special pentru sistemele de 12 V cu un alternator de 12 V, ca in cazul vehiculelor sau ambarcatiunilor.


Acesta combina un limitator de curent, un combinator de baterii si un protector de baterii, totul intr-o solutie compacta si robusta, care va permite sa conectati in siguranta alternatoare de 12 V de orice dimensiune (si baterie de pornire), sarcini si incarcatoare la bateriile inteligente cu litiu.


Smart BMS 12/200 monitorizeaza si protejeaza fiecare celula individuala de baterie din cadrul bateriei (sau set de baterii) si va deconecta alternatorul, schimba sursele sau sarcinile CC in cazul tensiunii scazute a bateriei, tensiunii ridicate a bateriei sau a supratemperaturii.

Conexiunea de alternator dedicata asigura limitarea curentului si trafic intr-un singur sens de la alternator in baterie, astfel ca poate fi conectat in siguranta un alternator de orice dimensiune (si baterie de pornire) la bateria inteligenta cu litiu (sau la setul de baterii) si bateria de pornire este protejata impotriva descarcarii excesive.


BMS este, de asemenea, echipat cu Bluetooth pentru monitorizare si configurare, un conector pentru pornire/oprire la distanta, pentru a opri BMS (si sistemul) printr-un comutator la distanta si un contact de prealarma, pentru a da un semnal de avertizare inainte ca BMS să deconecteze bateriile de la sistem.


Accesorii panouri fotovoltaice - MPPT Wire Box – Tr

MPPT Wirebox ofera un nivel suplimentar de securitate si este util in mod deosebit daca incarcatorul dvs. solar MPPT este instalat intr-o zona cu acces general. Acesta acopera toate terminalele de CC, prevenind contactul accidental sau indiscret cu conectoarele terminale cu surub.


Sunt disponibile diferite dimensiuni:
MPPT WireBox-S 75-10/15
MPPT WireBox-S 100-15
MPPT WireBox-S 100-20
MPPT Wirebox-M 100-30/50 & 150/35/45
MPPT WireBox-L Tr 150-60/70 & 250-60/70
MPPT WireBox-XL Tr 150-85/100 & 250-85/100
MPPT WireBox-XL Tr 150-85/100 & 250-85/100 VE.Can


Accesorii panouri fotovoltaice - MPPT Wire Box - MC4

MPPT Wirebox ofera un nivel suplimentar de securitate si este util in mod deosebit daca incarcatorul dvs. solar MPPT este instalat intr-o zona cu acces general. Acesta acopera toate terminalele de CC, prevenind contactul accidental sau indiscret cu conectoarele terminale cu surub.


Sunt disponibile diferite dimensiuni:  
MPPT WireBox-L MC4 150-45/60/70 & 250-60/70
MPPT WireBox-L MC4 150/70 & 250/70 VE.Can
MPPT WireBox-XL MC4 150-85/100 & 250-85/100
MPPT WireBox-XL MC4 150-85/100 & 250-85/100 VE.Can


Cablu pentru Smart BMS CL 12/100 la MultiPlus

Acest cablu se conecteaza intre un non VE.Bus BMS (Smart BMS CL 12-100 sau smallBMS) si un MultiPlus (MultiPlus, MultiPlus Compact sau MultiPlus-II).


Cablul va opri MultiPlus imediat ce BMS a detectat o conditie de alarma de tensiune joasă, tensiune inalta sau temperatura in setul de baterii Victron litiu-fier-fosfat (LiFePO4) Smart Battery. Dupa ce conditia de alarma a fost eliminata, BMS va porni din nou MultiPlus.


Senzor de temperatura - CAN-bus

CAN-bus Temp. Sensor este un senzor de temperatura a bateriei pentru gama de convertoare Buck-Boost CC/CC si este un accesoriu esential atunci cand convertorul Buck-Boost CC/CC este conectat la o baterie din litiu LFP.


Detectia temperaturii este necesara atunci cand bateriile din litiu LFP sunt incarcate la temperaturi scazute. Curentul de incarcare catre o baterie din litiu trebuie redus atunci cand temperatura bateriei scade sub 5 grade si curentul de incarcare trebuie sa se opreasca atunci cand temperatura scade sub zero.


CAN-bus Temp. Sensor are grija de acest aspect. Acesta masoara temperatura bateriei din litiu si trimite aceasta informatie convertorului Buck-Boost CC/CC. Convertorul Buck-Boost CC/CC va reduce sau va opri incarcarea atunci cand temperatura baterie scade prea mult.


Mai mult, CAN-bus Temp. Sensor poate fi conectat la terminalul senzorului de temperatura in Multi sau Quatro, astfel ca Multi sau Quatro pot reduce sau opri incarcarea atunci cand temperatura baterie scade prea mult.


Senzor de curent alternativ - monofazat - max 40A

Senzorul de curent alternativ este un senzor extern simplu de curent, utilizat pentru a masura curentul alternativ, puterea (VA) si pentru a calcula energia unui invertor fotovoltaic conectat la intrarea sau iesirea de curent alternativ a unui Multi sau Quattro. Aceste valori pot fi afisate si trimise la site-ul VRM de catre Color Control. Cele doua cabluri de masurare pot fi conectate la AUX si/sau la intrarea detectorului de temperatura a unui Multi sau Quattro.


Conector papuc inelat M6/M8 cu siguranta fuzibila

Conectorul papuc inelat M6/M8 cu siguranta fuzibila reprezinta un accesoriu al incarcatorului Blue Smart IP65 cu conector c.c.


Cleme de conectare cu siguranta fuzibila

Clemele de conectare cu siguranta fuzibila reprezinta un accesoriu al incarcatorului Blue Smart IP65 cu conector c.c.


Cablu prelungitor cu o lungime de 2 metri

Cablul prelungitor cu lungimea de 2 metri reprezinta un accesoriu al incarcatorului Blue Smart IP65 cu conector c.c.


Priza bricheta de 12V cu fisa

Priza de 12V cu fisa este un accesoriu pentru incarcatorul Blue Smart IP65 cu conector la CC. Cu ajutorul acestei fise puteti incarca bateria vehiculului dvs. prin intermediul prizei de bricheta.


Carcasa de montare pe perete pentru incarcatorul Smart Blue IP65

Acest suport de perete va fi util mai ales daca va place sa pastrati incarcatorul inteligent la indemana - deasupra masei din atelierul dvs., de exemplu. Acum incarcatorul poate fi utilizat si fara sa îl mutati!


Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.