P PLUS 2002

P PLUS 2002

Bulevardul Ion Mihalache nr. 42-52, Bucuresti, jud. Bucuresti


Relatii clienti:

P PLUS 2002

e-acumulatori si energia fotovoltaica pentru Romania

 

P PLUS 2002 inseamna promisiunea pe care o facem fiecarui consumator de a aduce energia viitorului in mainile sale. Mai mult decat o viziune de business, aceasta reprezinta un mod de a gandi si actiona in beneficiul clientilor, astfel incat acestia sa poată avea control asupra consumului lor energetic, un consum eficient si redus din punct de vedere al costurilor si impactului asupra mediului inconjurator.

 

Cu o experienta in domeniu de peste 17 ani si un portofoliu de 30.000 de produse, compania P PLUS 2002, administratorul magazinului online www.e-acumulatori.ro, ofera solutii complete dedicate generarii de energie verde, de la sisteme fotovoltaice, solare sau eoliene, statii de incarcare pentru masinile electrice pana la baterii de stocare, acumulatori si sisteme UPS. E-acumulatori.ro ofera consultanta, recomandari si raspunsuri la toate intrebarile pe intreg procesul de achizitie si instalare. Scopul nostru este sa ne asigurăm ca fiecare client este informat si are puterea de a alege serviciile si echipamentele adaptate nevoilor sale, astfel incat sa le poata utiliza eficient, la capacitatea lor maxima, in conditii de siguranta si pe termen indelungat.

 

Lucram cu tehnicieni si consultanti specializati pentru a identifica cele mai bune echipamente si asiguram servicii complete pentru o paleta larga de clienti din toate industriile. Fie ca vorbim de consumatori mari (cladiri de birouri, parcari publice sau private, ferme si sere, asociatii care promoveaza si incurajeaza productia de energie regenerabila), fie de consumatori individuali (proprietari de case, parcari, asociatii de bloc, sau rulote), E-acumulatori.ro garanteaza solutii personalizate, cu un raport calitate-pret excelent.

 

Prin cele 4 categorii de sisteme pe care le avem in portofoliu: Energie Verde, Baterii si Acumulatori, Sisteme UPS si Electrice Generice, ne dorim sa imbunatatim si sa eficientizam viata clientilor nostri, oferindu-le, in acelasi timp, control si independenta energetica, siguranta si economie prin o mai buna optimizare a costurilor.

9 game de produse înscrise