Scari si trepte metalice LICHTGITTER RO

Scari si trepte metalice LICHTGITTER RO

Marca:
LICHTGITTER RO
Produs furnizat de:

LICHTGITTER RO

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
LICHTGITTER RO

Scara metalica sub forma de spirala de tip LG Standard

Este livrata ca un sistem modular, la dimensiuni de D = 1600, 1800 si 2000 mm. Diametrul maxim al scarii metalice este de 2000 mm.


Solutionarea constructiei permite utilizarea gradelor si a elemente lor de balustrada modulare de scara pentru diferite elice geometrice ale scarilor metalice sub forma de spirala, influentand prin aceasta favorabil pretul si termenul de livrare a scarii metalice.

Scara este livrata complet zincata la cald. 


Scara metalica sub forma de spirala de tip LG Special

Este propusa ca un element de constructie montabil independent a carui securitate si fiabilitate predestineaza pentru o utilizare multilaterala.


Firma Lichtgitter livreaza scarile sub forma de spirala de tip LG Special la diametre pana la 2700 mm, complet zincate la cald. Realizarea constructiei asigura la locurile accesibile publicului distanta intre picioarele balustradei de 120 mm. La instalatii industriale aceasta distanta este de maxim 180 mm. Inaltimea mainii curente deasupra supratetei treptei scarii este de 1000 mm. La nivel peste 12 m aceasta inaltime este de 1100 mm.

Treptele scarii sunt dimensionate pentru incarcarea distribuita uniform 3,5 kN/m² si incarcarea 1,5 kN concentrata la suprafete solicitate de 100 x 100 mm, amplasate la muchia unde se calca, 100 mm de la marginea exterioara a treptei de scara.


Profil treapta pentru scara dreapta

Scarile verticale fixe din otel se folosesc foarte frecvent in sistemele operationale ale laminoarelor, in minerit, in industria chimica, in centralele electrice si in multe alte domenii unde este necesara rezistenta la alunecare.

Pentru scarile noi se recomanda profil LSP 50, acesta oferind o buna stabilitate.

Aceste profile de treapta sunt definite de o foarte buna rezistenta la alunecare, deasemenea profilele de treapta indeplinesc toate cerintele de siguranta.

Aceste profile de treapta pot fi livrate brute sau zincate termic.


Trepte metalice

Sunt confectionate din gratare metalice sudate prin rezistenta si sunt prevazute cu o muchie antiderapanta, avand rol de uzura, siguranta si o placa metalica laterala pentru fixare la constructia portanta. Pentru fixarea la constructia portanta (vang) se utilizeaza suruburile 12 x 35 cu saiba si cu piulita. Geometria si constructia treptei metalice este conform DIN 24531.10 imagini

3 Documentatii tehnice
Vezi toate

Scari cu structura metalica
Fisa tehnica
1 p | EN
Scari si trepte metalice
Catalog, brosura
100 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Scari si trepte metalice LICHTGITTER RO
Contactează LICHTGITTER RO și cere prețuri pentru proiectul tau.