LICHTGITTER RO

LICHTGITTER RO

Str. Feleacului nr. 39, Oradea, jud. Bihor


Relatii clienti:

LICHTGITTER RO

Grupul de firme Lichtgitter este unul dintre cei mai importanti producatori de gratare metalice din Europa, avand colaborari in aproape toate tarile Europei.

Firma Lichtgitter isi are sediul si punctul de lucru in Oradea si este o societate fiica a firmei cehe Lichtgitter CZ spol. s r.o. cu sediul in Horní Suchá. 

Firma Lichtgitter Ro si-a inceput activitatea in luna ianuarie 2007 ca urmare a asocierii cu S.C. BASIL METAL S.R.L., iar in luna august 2007 s-a reusit deschiderea unui atelier de productie in Oradea, din dorinta de a fi mai aproape de clienti si de a onora ferm si intr-un timp cat mai scurt comenzile primite de la clienti.

 


Productia noastra se realizeaza conform normelor internationale ISO, DIN, RAL iar ca o confirmare a respectarii normelor nationale a obtinut Agrementul Tehnic cu numarul: 020-04/255-2007

Norme internationale:
- DIN 24531 pentru treptele metalice

- DIN 24537 pentru gratarele metalice
- DIN EN ISO 1461 pentru procedeul de zincare

S.C. Lichtgitter Ro SRL cu sediul in ORADEA produce si comercializeaza: gratare metalice sudate si presate pentru trafic pietonal, gratare metalice pentru trafic de autovehicule, trepte metalice pentru scari, scari metalice in spirala; (elicoidale), scari metalice drepte, scari metalice verticale si profilurile metalice de tabla, in conformitate cu cerintele clientilor.

3 game de produse înscrise