Scari din lemn masiv in Brasov MC PRO

Scari din lemn masiv in Brasov MC PRO

Marca:
MC PRO
Produs furnizat de:

MC PRO

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
MC PRO
MC PRO realizeaza la comanda scari de interior din stejar sau fag in diverse culori cat si placari de scari, balustri sau stalpi.

Executand produse de serie mica si mijlocie, nu se foloseste tehnologii sau linii sofisticate de mare productivitate. In acest caz, se intervine cu multe operatii manuale executate de mestesugari cu experienta si talent.
Fiecarui produs i se confera o valoare unica.

Scari lemn masiv stejar 1

Scara interioara realizata pe structura si wang-uri complet din lemn masiv de stejar, culoare natur, finisata cu lac de trafic incolor. Scara este formata din treapta, contra treapta si spatiu inchis sub structura acesteia pentru depozitarea diferitelor obiecte, cu usi batante din stejar masiv. Scara este echipata cu balustrada formata din mana curenta, balustrii si stalpi strunjiti, clasici. Disponibila la comanda in orice culori si dimensiuni.

Asiguram transportul si montajul produselor.


Scari lemn masiv stejar 2

Scara interioara realizata pe structura si wang-uri complet din lemn masiv de stejar, baituita cu bait special de stejar, finisata cu lac de trafic incolor. Scara este formata din treapta, contra treapta si spatiu inchis sub structura acesteia, cu usi culisante din stejar masiv. Scara este echipata cu balustrada formata din mana curenta, balustrii si stalpi strunjiti, clasici. Disponibila la comanda in orice culori si dimensiuni.

Asiguram transportul si montajul produselor.


Scara lemn masiv stejar 3

Scara interioara din lemn masiv de stejar, baituita cu bait special pentru lemnul de stejar, finisata cu lac incolor. Scara cuprinde treapta, contra treapta si plinta de acoperire pe laterale. Scara este echipata cu balustrada formata din mana curenta, balustrii si stalpi strunjiti, clasici. Disponibila la comanda in orice culori si dimensiuni.

Asiguram transportul si montajul produselor.


Scara lemn masiv stejar 4

Scara interioara din lemn masiv de stejar, baituita in culoarea nucului autentic, placare scara existenta din beton cu treapta si plinta de acoperire peste treapta si pe laterale. Scara este echipata cu balustrada formata din mana curenta, balustrii si stalpi drepti-moderni. Balustrii amplasati pe partea stanga la urcare, denota un efect modern, deosebit.

Asiguram transportul si montajul produselor.


Scara lemn masiv fag 1

Executie balustrada pentru o scara placata cu gresie, ce cuprinde mana curenta, balustrii, stalpi si plinta din fag masiv, cu elemente clasice strunjite. Este disponibila la comanda in diferite modele si culori.

Asiguram transportul si montajul produselor.


Scara lemn masiv fag 2

Scara interioara din lemn masiv de fag cu treapta si contra treapta cu plinta de acoperire la margini. Executia balustradei cu mana curenta, balustrii si stalpi dreptunghiulari. Scara este disponibila la comanda in orice dimensiuni si culori.

Asiguram transportul si montajul produselor.


Scari lemn masiv fag 3

Scara interioara realizata pe structura si wang-uri din lemn masiv de fag, baituita in culoarea nucului inchis, finisata cu lac de trafic incolor. Scara face legatura cu mansarda si este formata din treapta, contra treapta. Este echipata totodata cu balustrada formata din mana curenta, balustrii si stalpi dreptunghiulari cu mici frezari, inchisa cu o usa la mansarda. Disponibila la comanda in orice culori si dimensiuni.

Asiguram transportul si montajul produselor.

Scara lemn masiv fag 4

Placarea unei scari interioare existenta din beton, cu elemente din lemn masiv de fag. Amenajarea interioara a fost una clasica, eleganta si atunci s-a optat pentru alegerea stalpilor si al balustrilor strunjiti.  Scara este prevazuta cu trepte, contratrepte, plinta si balustrada formata din stalpi, mana curenta, balustrii, cate 2 pe fiecare treapta. Treptele si mana curenta au fost baituite in culoarea nucului, ce creeaza un contrast deosebit-elegant cu contratreptele, stalpii, balustrii si plintele vopsite in alb. De asemenea, s-a realizat placarea laterala a partii inferioara a scarii de beton cu lemn de fag spatiul de sub scara a fost inchis cu 2 usi batante si 2 sertare, in scopul depozitarii diferitelor obiecte casnice.
Asiguram transportul si montajul produselor.


34 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Scari din lemn masiv in Brasov MC PRO
Contactează MC PRO și cere prețuri pentru proiectul tau.