1467 produse în 88 game în scari, trepte

Scarile reprezinta mult mai mult decat o legatura intre doua nivele, intre doua etaje, intre doua parti ale constructiei amplasate la cote diferite, fiind un element arhitectural esential, care poate transforma un hol banal de intrare intr-un spatiu amplu si plin de eleganta.


Pornind de la design si de la combinatiile de materiale din care pot fi realizate scarile, acestea se pot integra fara probleme in holuri sau in living-uri si pot intr-adevar imbunatati aspectul spatiului respectiv.


Daca alegerea unei scari potrivite pare o decizie dificila, ganditi-va in primul rand la spatiul de care dispuneti si puteti alege dintre scarile cu forme drepte, elicoidale sau elipsoidale. Nu uitati insa ca este foarte important ca utilizarea acestora sa se faca in deplina siguranta indiferent de modelul ales.


Este posibil ca acest sfat sa para ca transpune o problema usor de generalizat (design vs. functionalitate), insa scarile si ale lor trepte sunt probabil una dintre cele mai importante exemplificari ale necesitatii unui element care sa ofere satisfactie atat prin siguranta si stabilitate cat si prin design.

 1 - 30 din 88 de game

Adezivi pentru parchet MAPEI

MAPEI
MAPEI
În această gamă:
16 documentații
169 imagini
11 produse
5 video

Gresie pentru interior REX

STUDIO CERAMICA
REX
În această gamă:
18 documentații
72 imagini
9 produse

Gresie pentru interior Casamood

STUDIO CERAMICA
Casamood
În această gamă:
6 documentații
27 imagini
3 produse
Ai o întrebare?
Scrie aici!
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva