Programe software pentru arhitectura, instalatii, structuri beton, metal CYPE

Programe software pentru arhitectura, instalatii, structuri beton, metal CYPE

Marca:
CYPE
Produs furnizat de:

CYPE ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
CYPE

CYPECAD - Structuri de incredere, planse foarte precise

CYPECAD este un program de analiza structurala si detaliere pentru proiectarea elementelor din beton armat si structurilor metalice, supuse fortelor orizontale si verticale. Se poate folosi pentru proiectarea caselor de locuit, cladirilor etajate si lucrarilor civile. Utilizarea sa garanteaza fiabilitate maxima a analizei structurale si a planselor finale de executie.


- Fundatii: izolate, combinate, fundatii pe piloti, fundatii de tip radier si grinzi de fundare.
- Elemente de rezistenta verticale formate din: stalpi din beton armat, stalpi din otel, pereti din beton armat, pereti de tip nucleu si pereti din zidarie.
- Elemente de rezistenta orizontale formate din: grinzi din beton armat, grinzi metalice si compozite.
- Plansee formate din: plansee cu nervuri, plansee de tip dala, plansee din dale prefabricate, plansee compozite si plansee post-tensionate.
- Analiza rezultatelor cu reprezentare grafica si rapoarte la Starea Limita Ultima detaliate.
- Dimensionarea si editarea tuturor elementelor din beton armat si metal
- Imbinari: Calculul si detalierea imbinarilor cu sudura si suruburi a profilelor laminate si sudate si a sectiunilor tubulare
- Planse de executie: cuprind geometria si armarea elementelor structurale

- Breviarele de calcul: cuprind datele de intrare, rezultatele analizei structurale, armarea elementelor din beton armat, cantitatile de materiale si de cofraj
- Coduri de proiectare nationale si internationale

  • - Integrarea programului CYPE 3D

- Import/export folosind IFC 2X3, IFC4 (CAD/BIM)


CYPE 3D - Putere, eficienta si productivitate pentru structuri din otel, lemn, aluminiu si beton

CYPE 3D este un program agil si eficient creat pentru a efectua calcule structurale in 3 dimensiuni: din bare realizate din otel, lemn, aluminiu, beton sau orice alt material inclusiv fundatii: continue, izolate, cu grinzi de fundare si piloti forati. Daca structura este formata din elemente de tip bara din lemn, otel sau aluminiu, programul le poate reproiecta astfel incat sa obtinem optimizarea lor maxima.


Fundatii: izolate, fundatii combinate, piloti si placi de baza 

Analiza rezultatelor cu reprezentare grafica si rapoarte la Starea Limita Ultima detaliate pentru bare din otel, aluminiu si lemn

  • - Imbinari: Calculul si detalierea imbinarilor cu sudura si suruburi a profilelor laminate si sudate I si a sectiunilor tubulare

- Planse de executie: precise cuprinzand si detaliile de imbinari

- Breviarele de calcul: cuprind datele de intrare, rezultatele analizei structurale si cantitatile pentru elementele metalice, din aluminiu si lemn

- Coduri de proiectare nationale si internationale

- Import/export folosind IFC 2X3, IFC4 (CAD/BIM)

CYPE Connect Steel: Noua aplicatie CYPE pentru imbinari complexe

CYPE Connect Steel este noua aplicatie CYPE pentru modelarea si analiza imbinarilor complexe ale structurilor metalice folosind metoda elementului finit. Aceasta aplicatie, pe langa posibilitatea de a importa modele BIM in format IFC, este capabil sa importe forte care apar in nodurile structurii proiectate in analize efectuate anterior in alte faze ale proiectului.


Pereti mulati si ziduri de sprijin - Programe simple si de incredere pentru pereti mulati si ziduri de sprijin

Pereti mulati

Analiza structurala, dimensionarea si verificarea structurilor din pereti mulati, compusi, cu palplanse din otel sau piloti si micropiloti.

  • - Posibilitatea de a defini diferite straturi de sol, berme la umplutura si sapaturi la rambleu, in diferite faze ale lucrarii

- Ancore si spraituri active si pasive cu posibilitatea de definire a planseelor 
- Plansee la diferite niveluri
- Posibilitatea de a lua in considerare actiunea seismica
- Analiza neliniara considerand comportarea elasto-plastica a solului si a elementelor structurale
- Analiza la stabilitate globala a structurii: la rasturnare, la alunecare
- Proiectarea in diferite faze de executie
- Breviare de calcul: datele de intrare, reprezentarea grafica a fazelor de executie, rezultatele analizei elasto-plastice, diagramele de eforturi si deformatii si cantitatea de materiale
- Planse de executie: reprezentand armarea peretilor cu posibilitatea de a edita si a verifica orice modificare


Ziduri de sprijin

Analiza structurala, dimensionarea si verificarea zidurilor de sprijin si fundatiilor acestora. (fundatii izolate sau pe piloti)

- Posibilitatea de a defini diferite straturi de sol
- Predimensionare automata a geometriei si a fundatiei zidului de sprijin
- Armarea elevatiei zidului de sprijin si a fundatiei
- Analiza structurala in diferite faze ale executiei considerand actiunea seismica
- Analiza la stabilitate globala a structurii: la rasturnare, la alunecare 
- Breviare de calcul: datele de intrare, rezultatele analizei structurale si cantitatile de materiale
- Planse cu fazele de lucru, diagrame de eforturi si deformatii pentru fiecare faza de executie 

- Planse de executie: reprezentand armarea elementelor cu posibilitatea de a edita si a verifica orice modificare


Podete dalate - Solutia pasajelor inferioare

Podete dalate este un program dezvoltat pentru proiectarea si analiza structurala a podetelor dalate uzuale folosite pentru pasaje si lucrari de drenare a apelor. Acestea se pot proiecta in urmatoarele moduri: podete dreptunghiulare, trapezoidale sau poligonale definite in program, de asemenea pot fi formate din elemente cu o celula sau cu elemente din mai multe celule. Programul dispune de asemenea de posibilitatea de a calcula si desena elemente din beton armat precomprimat.

 

- Geometria: rectangulara sau trapezoidala (cu una sau mai multe celule si diferite tipuri de aripi) cu posibilitati nelimitate de trasare poligonala in plan si elevatie

- Incarcari din trafic: in orice pozitie (contine librarie de incarcari date de convoaie de vehicule) cu reprezentare grafica a axului convoiului si distantele dintre incarcari.

  • - Calculul eforturilor tinand cont de comportarea elementelor de tip diafragma rigida (thick shell) cu elemente finite, care ia in considerare deformatia data de forta taietoare. 

- Reprezentare 3D a eforturilor si deplasarilor si afisarea deformatei pentru orice caz de incarcare

- Dimensionarea armaturilor in toate elementele podetului dalat (placa inferioara si superioara, placa intermediara, aripi care pot fi impartite in segmente astfel incat sa varieze inaltimea si geometria fundatiilor). Orice modificare poate fi editata si verificata

- Planse de executie si breviare de calcul: contin datele de intrare si rezultatele analizei structurale, detalierea tuturor elementelor podetului si cantitatile de materiale

- Coduri de proiectare nationale si internationale


CYPETHERM si CYPE HVAC Instalatii termice si HVAC

Aceste programe au ca scop calculul sarcinii termice a clădirilor in conformitate cu metoda Radiant Time Series (RTSM), propusa de ASHRAE si calculul ventilatiei cladirilor.


Sunt incluse urmatoarele aplicatii:

- CYPEHVAC Hydronics

- CYPEHVAC Ductwork

- CYPEHVAC Radiant floor

- CYPETHERM EPlus

- CYPETHERM Improvements Plus

- CYPETHERM LOADS

- CYPEHVAC Schematics

- EasyDuct

- Open BIM URSA AIR

- Open BIM BOSCH

- Open BIM DAIKIN

- Open BIM FUJITSU

- Open BIM MIDEA

- Open BIM Panasonic

- Open BIM TOSHIBA

CYPEPLUMBING Instalatii sanitare

Sunt incluse urmatoarele aplicatii:

- CYPEPLUMBING Sanitary Systems

- CYPEPLUMBING Water Systems

 

CYPEPLUMBING Sanitary Systems

CYPEPLUMBING Sanitary Systems este un program creat pentru a ajuta inginerii de instalatii in proiectarea si analiza sistemelor de evacuare a apei uzate si a apelor pluviale. Este integrat in fluxul de lucru Open BIM utilizand standardul IFC.


CYPEPLUMBING Water Systems

CYPEPLUMBING Water Systems este un program creat pentru a asista inginerii de instalatii in proiectarea si analiza instalatiilor de alimentare cu apa potabila. Este integrat in fluxul de lucru Open BIM utilizand standardul IFC.

CYPEFIRE Instalatii de securitate la incendiu

Sunt incluse urmatoarele aplicatii:

 - CYPEFIRE Design

- CYPEFIRE Hydraulic Systems

- CYPEFIRE Pressure Systems

- CYPEFIRE FDS


Programul CYPEFIRE FDS efectueaza simulari dinamice ale evoluției incendiilor in cladiri utilizand doua instrumente externe (deja instalate în program): motorul de analiză FDS (Fire Dynamics Simulator) și vizualizatorul grafic, SmokeView (SMV), ambele dezvoltate de NIST (National Institutul de Standarde și Tehnologie, SUA).

CYPEFIRE FDS permite utilizatorului sa localizeze locul focului in orice punct al cladirii pentru a verifica viabilitatea evacuarii. Poate fi utilizat si pentru cladirile existente, permitand utilizatorului sa verifice daca proiectul cladirii poate fi îmbunatatit chiar daca indeplineste deja cerintele codului corespunzator.

In prezent nu exista alta tehnologie similara, astfel incat programul poate fi de mare folos pompierilor si inginerilor responsabili cu proiectarea sistemelor de securitate la incendiu, a controlului temperaturii si a sistemelor de evacuare a fumului.

CYPELUX Instalatii de lumini

Sunt incluse urmatoarele aplicatii:

- CYPELUX

- CYPELUX LEED


Programele CYPELUX ne permit analiza iluminatului instalatiilor de iluminat si justificarea cerintelor de iluminare naturala care sunt necesare pentru obtinerea certificarii LEED v4.


 
Toate produsele se pot cumpara din magazinul online: www.licentecad.ro.

64 imagini

26 Documentatii tehnice
Vezi toate

Studiu comparativ Cypecad vs. Etabs
Catalog, brosura
37 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Programe software pentru arhitectura, instalatii, structuri beton, metal CYPE
Contactează CYPE ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.