CYPE ROMANIA

CYPE ROMANIA

Str. Iuliu Maniu nr. 47, cladirea Cobco, cam. 115, Brasov, jud. Brasov


Relatii clienti:

CYPE ROMANIA

CYPE este o companie internationala care dezvolta si distribuie programe de proiectare pentru ingineri si profesionisti in domeniul constructiilor.

 

Calatoria CYPE a inceput in anul 1983 cu o activitate intensa in domeniul ingineriei civile si analizei structurale care a motivat compania sa dezvolte programe asistate de calculator pentru a acoperi nevoile proprii si pe cele ale clientilor sai. Succesul acestor programe de proiectare a condus compania sa-si concentreze activitatea in dezvoltarea, comercializarea si distributia de software tehnic.
 
CYPE ocupa o pozitie de conducere in cadrul sectorului, oferind o varietate de programe care se evidentiaza prin gama larga de solutii, fiabilitatea rezultatelor si usurinta cu care acestea pot fi gestionate.

 

60.000 de utilizatori din intreaga Europa, America Latina, Africa, Oceania si Asia folosesc deja peste 100.000 de programe. Printre clientii nostri sunt primarii si ministere, precum si organizatiile de control tehnic, universitati si birouri profesionale.

 

CYPE in Romania

CYPE Romania este unic distribuitor autorizat al programelor de proiectare CYPE in Romania. Asiguram suport tehnic si asistenta tehnica tuturor clientilor nostri gratuit. Va punem la dispozitie ultimele standarde de proiectare romanesti astfel incat sa proiectati in siguranta avand la dispozitie programele CYPE utilizate in peste 30 de tari din lume.

 

Lansarea companiei CYPE Romania a avut loc in luna mai 2014, la Conferinta Nationala A.I.C.P.S. din Bucuresti. Participam activ in mediul academic, ultimul eveniment important la care am luat parte a fost Civil Engineering Phd 2014, organizat de Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.

Prin calitatea produselor si serviciilor noastre, veti gasi in CYPE Romania un partener care tinteste excelenta in proiectele dumneavoastra.

1 gamă de produse înscrisă