Plafon curbat rezistent la foc din placi Glasroc F Riflex Saint-Gobain Rigips

Plafon curbat rezistent la foc din placi Glasroc F Riflex Saint-Gobain Rigips

Contactează furnizorul
Saint-Gobain Rigips

Plafon curbat rezistent la foc din placi de ipsos armat cu fibra de sticla - Glasroc F Riflex

Glasroc F Riflex, placa pentru aplicatii de inalta performanta, este disponibila cu grosimi cuprinse intre 6 mm - cea mai flexibila placa din ipsos armat cu fibra de sticla, special conceputa pentru aplicatii curbe - si 12,5 mm fiind ideala pentru construirea peretilor si plafoanelor durabile, dar si foarte rezistente la incendii.


Caracteristici importante:

- Clasa de reactie la foc, euroclasa A1 - placa a fost testata conform standardelor europene si este incombustibila.

- Toleranta la umiditate - poate fi instalata in timpul executiei constructiei, inaintea realizarii peretilor de inchidere ai fatadei.

- Suprafata neteda - atat de fina incat placa poate fi lasata nedecorata.

- Flexibilitate - placa de 6 mm grosime este atat de rezistenta si totusi foarte flexibila putand fi modelata cu o raza de curbura pana la o dimensiune de 600 mm fara a se rupe, fara umezire preliminara!

- Rezistenta si durabilitate - rezista la fisurarea, spargerea si degradarea suprafetei in zonele vulnerabile sau cu trafic intens si poate fi utilizata chiar si in cadrul peretilor antiefractie si cu rezistenta la explozie.


Glasroc F Riflex intra in structura sistemelor de plafoane curbate rezistente la foc, realizate pe structura de metalica, dar si a peretilor curbi asigurand un plus de estetica prin evadarea din spatiul bidimensional.

Glasroc F Riflex ofera  garantia certificarii europene a calitatii prin marcajul CE.

9 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Plafon curbat rezistent la foc din placi Glasroc F Riflex Saint-Gobain Rigips
Contactează SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România