Plafon curbat rezistent la foc din placi Glasroc F Riflex RIGIPS

Plafon curbat rezistent la foc din placi Glasroc F Riflex RIGIPS

Contactează furnizorul
RIGIPS
Glasroc F Riflex intra in structura sistemelor de plafoane curbate rezistente la foc, realizate pe structura de metalica, dar si a peretilor curbi asigurand un plus de estetica prin evadarea din spatiul bidimensional.

Va prezentam Glasroc F, noua denumire a placilor pentru protectie la incendiu. Produsul este la fel de bun ca intotdeauna. In plus, acum prezinta garantia certificarii europene a calitatii prin marcajul CE.

Plafon curbat rezistent la foc din placi de ipsos armat cu fibra de sticla

Caracteristici importante:

- Clasa de reactie la foc, euroclasa A1 - placa a fost testata conform standardelor europene si este incombustibila.


- Toleranta la umiditate - poate fi instalata in timpul executiei constructiei, inaintea realizarii peretilor de inchidere ai fatadei.


- Suprafata neteda - atat de fina incat placa poate fi lasata nedecorata.


- Flexibilitate - placa de 6 mm grosime este atat de rezistenta si totusi foarte flexibila putand fi modelata cu o raza de curbura pana la o dimensiune de 600 mm fara a se rupe, fara umezire preliminara!


- Rezistenta si durabilitate - rezista la fisurarea, spargerea si degradarea suprafetei in zonele vulnerabile sau cu trafic intens si poate fi utilizata chiar si in cadrul peretilor antiefractie si cu rezistenta la explozie.

Glasroc F Riflex, placa pentru aplicatii de inalta performanta, este disponibila cu grosimi cuprinse intre 6 mm - cea mai flexibila placa din ipsos armat cu fibra de sticla, special conceputa pentru aplicatii curbe - si 12,5 mm fiind ideala pentru construirea peretilor si plafoanelor durabile, dar si foarte rezistente la incendii.

10 imagini

AFLĂ PREȚURI,
ÎNTREABĂ CÂT COSTĂ

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Plafon curbat rezistent la foc din placi Glasroc F Riflex RIGIPS
Contactează SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS și cere prețuri pentru proiectul tau.