Placi HPL cu finisaj furnir  PARKLEX Facade

Placi HPL cu finisaj furnir PARKLEX Facade

Marca:
PARKLEX Facade
Produs furnizat de:

GEPLAST

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
PARKLEX Facade

Panou HPL pentru placari fatade - PARKLEX Facade

Panourile HPL (High Pressure Laminate) PARKLEX Facade evidentiaza frumusetea naturala a lemnului, gratie stratului superior realizat din furnir; senzatia de caldura pe care o ofera in combinatie cu tehnologia moderna creeaza invelisul perfect pentru orice cladire. 


Obtinute din fibre de celuloza impregnate cu rasini fenolice si finisate cu furnir, placile PARKLEX Facade sunt prevazute si cu un substrat special, Everlook, ce le creste substantial durata de viata, precum si rezistenta la radiatiile UV, factorii atmosferici si decolorare.

Finisaje:
 
Versatile Se intretin usor Sigure la foc
Placile PARKLEX Facade pot fi instalate in sistem fatada ventilata, ca fante de ventilatie, placi inguste suprapuse, pe tavane suspendate, intradosuri si pereti curbati. Placile sunt prevazute cu patru sisteme diferite de montare pentru a se plia pe fiecare cerinta arhitecturala in parte. Tratamentele de suprafata protejeaza materialul impotriva factorilor atmosferici nefavorabili. Panourile nu necesita intretineri frecvente sau tratamente speciale. Panourile cu grosimi ≥ 8 mm sunt incadrate in clasa de reactie la foc B-s1, d0; panourile cu grosimi ≥ 6 mm sunt incadrate in clasa de reactie la foc C-s1, d0 (panouri „greu inflamabile”).
Rezistente la exterior Prietenoase cu mediul Flexibile
Panourile sunt prevazute la suprafata cu un strat de protectie, Everlook, care asigura rezistenta la apa, protectie UV, protectie Anti-graffiti si durabilitate. Finisajul furnir de la suprafata panourilor este realizat din lemn de esenta tare, obtinut din paduri ce respecta taierea controlata. Flexibilitatea fibrelor de lemn permite ca panourile sa se adapteze anumitor raze de curbura, concave sau convexe.

46 imagini

10 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Placi HPL cu finisaj furnir PARKLEX Facade
Contactează GEPLAST și cere prețuri pentru proiectul tau.