Placi din ipsos armat cu fibra de sticla - Glasroc® F Ridurit Saint-Gobain Rigips

Placi din ipsos armat cu fibra de sticla - Glasroc® F Ridurit Saint-Gobain Rigips

Contactează furnizorul
Saint-Gobain Rigips

Placi din ipsos rezistente la foc - Glasroc® F Ridurit

Glasroc® F Ridurit cu muchie dreapta este o placa din ipsos (SR EN 15283 + A1/2009) armat cu fibra de sticla (alb), incombustibila (clasa de reactie la foc A1).

Pentru spatii care trebuie sa reziste la actiunea focului pana la 4 ore, timp in care pompierii pot interveni, fara pierderi majore, ca de exemplu la incaperi situate in cladiri civile sau industriale. Se pot construi pereti de compartimentare nestructurali.


Se foloseste si la placari pentru protectia la foc a ghenelor, puturilor de lift, a canalelor de ventilatie si de evacuare a gazelor fierbinti. Si canalele de cabluri pot fi protejate la foc in vederea evitarii incalzirii cablurilor si cresterii rezistentei conductoare. Accesul in spatiul protejat este asigurat printr-o usita de revizie rezistenta la foc. De asemenea, se foloseste la placari pentru protectia la foc a structurii de rezistenta din otel. In plus, se pot construi plafoane false rezistente la foc, mai ales in cazul unor hale industriale realizate cu structura metalica.


Schiță dimensiuni Placi din ipsos rezistente la foc - Glasroc® F Ridurit

Placa din ipsos rezistenta la foc - Glasroc® F Riflex

Glasroc® F Riflex cu muchie dreapta este o placa din ipsos (SR EN 15283+A1/2009) armat cu fibra de sticla (alb), incombustibila (clasa de reactie la foc A1).


Elastica, flexibila, stabila. Culoare alba. Pentru construirea de forme creative ale peretilor despartitori si tavanelor, inclusiv pentru aplicatii curbe: plafoane arcuite, bolti cilindrice, cupole semisferice, arcade, scafe, colturi rotunjite la intersectia peretilor sau a peretilor cu plafonul.


Ofera in acelasi timp niveluri ridicate de protectie la foc, find un material incombustibil.

Schiță dimensiuni Placa din ipsos rezistenta la foc - Glasroc® F Riflex

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Placi din ipsos armat cu fibra de sticla - Glasroc® F Ridurit Saint-Gobain Rigips
Contactează SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS și cere prețuri pentru proiectul tau.