EQUITONE Placa fibrociment tridimensionala - Placi de fibrociment pentru fatade ventilate

Placi de fibrociment pentru fatade ventilate EQUITONE

Marca:
EQUITONE
Produs furnizat de

EQUITONE

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
EQUITONE

Materiale din fibrociment pentru fatade ventilate


Brevetat de mai bine de un secol EQUITONE convinge in primul rand prin calitate sigura, durabila si prin designul deosebit.

Usoare, fatade si structuri mai putin solicitate la incarcare; sarpante si acoperisuri mai usoare

Rezistente, placari de fatada mai sigure la incovoiere sau smulgere; invelitori mai rezistente la incarcarea din zapada

Foarte durabile, placari de fatada mai sigure la incovoiere sau smulgere; invelitori mai rezistente la incarcarea din zapada

Rezistenta excelenta la foc, clasificare A2, S1, D0 conform EN 13501-1 incombustibile, nu se topesc la incendiu si nu degaja gaze toxice

Rezistenta la ger, asigura o durabilitate prelungita

Rezistenta la funghi si insecte

Intretinere minima, durata de viata de peste 40-50 de ani

Aspect optic placut, similar cu piatra naturala completat de culori intense sau transparente adaptabil la constructii moderne sau la restaurari de cladiri vechi


Placa din fibrociment [linea]

EQUITONE - [linea] este un material unic pentru fatade, tridimensional, autentic, colorat in masa, care creeaza un joc de lumini si umbre.

Linea afiseaza o suprafata liniara ce evidentiaza textura bruta a miezului de fibrociment. In fiecare moment al zilei, schimbarea unghiului luminii, ofera fatadei un aspect diferit.

Materialul se fabrica in panouri de mari dimensiuni si poate fi transformat in orice alta marime sau forma, in atelier sau pe santier. Oricare ar fi optiunile de design de fatada care se doresc a fi explorate, prin natura culorii sale autentice, EQUITONE - [linea] garanteaza detalii clare, monolitice.

Pentru EQUITONE - [linea] exista optiuni de instalare atat vizibile cat si invizibile.


Placa din fibrociment [tectiva]

EQUITONE - [tectiva] este un material pentru fatade ventilate, autentic, colorat in masa, care se caracterizeaza printr-o suprafata periata si prin nuante naturale, specifice aspectului intrinsec al materialului.

Fiecare panou tectiva este unic, exprimand puternic textura bruta a miezului de fibrociment. Materialul se fabrica in panouri de mari dimensiuni si poate fi transformat in orice dimensiune sau forma, folosind echipamente standard, in atelier sau pe santier.

Oricare ar fi optiunile de design de fatada care se doresc a fi explorate, prin natura culorii sale autentice, EQUITONE - [tectiva] garanteaza detalii clare, monolitice.


Placa din fibrociment [materia]

EQUITONE - [materia] este un material pentru fatade ventilate, autentic, colorat in masa, care scoate in relief frumusetea fibrocimentului.

Materialul imbina caracteristicile cimentului cu aspectul texturat adus la suprafata de fibre.

Atmosfera exterioara, in continua schimbare, ofera fatadei in mod natural variatii subtile de lumini si umbre.

EQUITONE - [materia] se fabrica in panouri de mari dimensiuni si poate fi transformat in orice alta marime sau forma, folosind echipamente standard, in atelier sau pe santier.


Placa din fibrociment [natura]

EQUITONE - [natura] este un material pentru fatade ventilate, autentic, colorat in masa.

Fiecare panou EQUITONE - [natura] este unic, afisand subtil textura bruta a miezului de fibrociment.

Materialul se fabrica in panouri de mari dimensiuni si poate fi transformat in orice dimensiune sau forma, folosind echipamente standard, in atelier sau pe santier. Oricare ar fi optiunile de design de fatada care se doresc a fi explorate, prin natura culorii sale autentice EQUITONE, garanteaza detalii clare, monolitice.


Placa din fibrociment [pictura]

EQUITONE - [pictura] este un material pentru fatade ventilate din fibrociment, cu un aspect arhitectural ultra - mat.

La cerere, sunt disponibile mii de culori mate, care pot fi potrivite cerintelor proiectului.

Materialul se fabrica in panouri de mari dimensiuni si poate fi transformat in orice alta marime sau forma, in atelier sau pe santier.

De asemenea, materialul poate fi perforat sau imprimat. Oricare ar fi optiunile de design de fatada care se doresc a fi explorate, materialul EQUITONE - [pictura] este ideal pentru detalierea precisa.

Gamă de produse de la
EQUITONE