EQUITONE Linea şi EQUITONE Tectiva – alegerea pentru placarea faţadelor Moxy Bucharest Downtown

Amenajat într-o clădire din Centrul Vechi al Capitalei, construită în anii 1960, Moxy aduce în România cel mai nou brand de trei stele al lanţului hotelier Marriott. Gândit pentru a oferi o abordare tip design hotel pentru un buget mediu, Moxy Bucharest Downtown este o veritabilă experienţă menită să încânte simţurile şi să încurajeze comunicarea, buna dispoziţie şi creativitatea, prin opere de artă, muzică, ecrane media, mobilier jucăuş şi lumini personalizate.

Deoarece vizualul joacă un rol atât de important în cadrul proiectului, materialele folosite nu puteau fi decât de cea mai bună calitate, pentru a anunţa, încă din stradă, identitatea unică a hotelului. De aceea, pentru placarea faţadelor s-au folosit EQUITONE [linea] şi EQUITONE [tectiva], materiale trainice şi expresive, din fibrociment, create de arhitecţi pentru arhitecţi. Gamele alese pentru Moxy sunt EQUITONE [linea] şi EQUITONE [tectiva].

EQUITONE [linea] este un material unic pentru faţade, tridimensional, colorat în masă, ce creează un joc de lumini şi umbre şi afişează o suprafaţă liniară ce evidenţiază textura brută a miezului de fibrociment. Datorită acestei proprietăţi, în fiecare moment al zilei, schimbarea unghiului luminii oferă faţadei un aspect diferit.

EQUITONE [tectiva] este o soluţie ideală pentru faţade ventilate, fiind un material colorat în masă, care se caracterizează printr-o suprafaţă periată şi prin nuanţe naturale.

Atât EQUITONE [linea], cât şi EQUITONE [tectiva] se fabrică în panouri de mari dimensiuni, iar fiecare panou este unic, exprimând puternic textura brută a miezului de fibrociment. Ele pot fi transformate în orice altă mărime sau formă, în atelier sau pe şantier. Graţie autenticităţii culorilor, EQUITONE [linea] şi EQUITONE [tectiva] garantează detalii clare, monolitice şi oferă opţiuni de instalare atât vizibile, cât şi invizibile, fiind potrivite pentru orice tip de faţadă.

Moxy Bucharest  (2)  Bucuresti EQUITONEMoxy Bucharest   Bucuresti EQUITONE