Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Equitone [tectiva] - Material unic cu nenumărate posibilităţi de design

Equitone [tectiva] - Material unic cu nenumărate posibilităţi de design
 
Contact
Email: equitone@equitone.ro
Tel: +40 751 235 274
eur.equitone.com/ro
facebook.com/Equitone.facade
pinterest.com/equitonefacade
eur.equitone.com/ro
Equitone [tectiva] - Material unic cu nenumărate posibilităţi de design


Datorită flexibilităţii în design şi posibilităţilor de a crea concepte arhitecturale intersante, materialele din fibrocement pentru faţade Equitone sunt apreciate de arhitecţi din România şi din întreaga lume. Equitone este marcă a firmei belgiene Eternit, care, având experienţă în producţia de fibrociment de peste 100 ani, este un adevărat expert în domeniul acestui material.

Multiexpert office building, Temse, Belgium
EQUITONE [tectiva] TE 20
Architect: RDBM ARCHITECTEN ADVISEURS


Unul dintre materialele cel mai des utilizate în proiecte publice şi private este Equitone [tectiva]. Acest material modern şi atemporal oferă nenumărate posibilităţi de design şi performanţă tehnică superioară.

Equitone [tectiva] este un material de faţadă din fibrociment colorat în masă, care este atractiv, uşor, şi simplu de instalat. Datorită aspectului său natural, Equitone [tectiva] poate fi combinat cu succes şi cu alte materiale de faţadă.

Family house, Budapest, Hungary
EQUITONE [tectiva] TE 20
Architect: HARCH design and build Kft


Suprafaţa materialului este şlefuită fin şi structurată pe direcţia longitudinală a plăcii, conferind panourilor un caracter autentic, neomogen, urmele procesului de fabricaţie dând unicitate fiecărei plăci.

Materialele Equitone sunt folosite în sisteme de faţade ventilate, care, pe lângă faptul că au o contribuţie estetică, ele se comportă bine în condiţii de vreme diferite, şi ajută la reducerea costurilor de întreţinere şi îmbunăţaţesc izolarea fonică.

Tourist center, Baja, Hungary
EQUITONE [tectiva] TE 20
Architect: KAS design


Panourile de fibrociment în format mare oferă arhitecţilor posibilitatea de a lucra cu diferite dimensiuni şi forme regulate şi neregulate, precum şi culori şi texturi. Gama EQUITONE [tectiva] este disponibilă în opt culori pentru a oferi flexibilitate în design.

Filantropia Hospital, Craiova, Romania
EQUITONE [tectiva] TE 60, Visible fixing (rivets), 2017
Architect: Getrix, arch. Nicolae Trif

Historical housing renovation, Belgium
EQUITONE [tectiva] TE 20
Architect: Willy PeynsaertPentru mai multe informaţii despre materialele Equitone, vă rugăm să solicitaţi mostre , catalog sau revista A+D, în care puteţi citi despre proiecte interesante din lumea întreagă realizate cu materialele EQUITONE.

 

 

Articol scris de
EQUITONE
Lucru în România