Placa speciala cu rezistenta ridicata la impact HABITO® Saint-Gobain Rigips

Placa speciala cu rezistenta ridicata la impact HABITO® Saint-Gobain Rigips

Contactează furnizorul
Saint-Gobain Rigips

Habito® - Placa pentru suspendare mobilier si izolare fonica

Placa Habito® este o REVOLUTIE! Placa tip DFRI cu duritate sporita, rezistenta la impact, recomandata pentru suspendarea obiectelor de mobilier direct cu holtsuruburi.

Produs conform standardului SR EN 520+A1:2010, Habito® este o placa ce contine tocatura de fibra de sticla si un adaos polimeric in miezul de ipsos in vederea obtinerii fixarii holtsuruburilor direct in placa la montarea elementelor de mobilier, aparatelor electrocasnice suspendate, decoratiunilor, balustradelor sau a altor sarcini pe suprafata peretelui.


Placa Rigips Habito® poate prelua o sarcina sigura de 15 kg pe fiecare holtsurub 5x30 mm (Ø=5 mm, L tija=30 mm) fixat manual, cu o simpla surubelnita cu cap cruce, direct in placa. Nu mai sunt necesare diblurile, ancorele expandabile sau alte piese complicate de fixare. Pentru strat dublu de placi se vor utiliza holtsuruburi cu tija mai lunga, respectiv 5x50 mm (Ø=5 mm, L tija=50 mm).


Placile au profil trapezoidal (muchie longitudinala PRO). Datorita rezolvarii rosturilor pe suprafete drepte pana la muchie, suruburile pot fi usor fixate. Pasta/chitul de umplere a rosturilor (Rigips SUPER) si benzile de armare (Rigips) se asaza mai usor, fiind imbinarile plate. Aceasta muchie da posibilitatea unei umpleri ordonate, uniforme, fara denivelari.


Pentru montajul placilor Habito® pe structura metalica se utilizeaza suruburile HartFix.

Placa se poate folosi si in compartimentari cu rol de protectie la foc, cu o rezistenta mecanica ridicata a suprafetelor rezultate.

Se vor utiliza in constructii  la interior, in spatii cu RH<70% si temperatura <50ºC.

Constructiile realizate se vor proiecta si executa conform normelor in vigoare si recomandarilor producatorului.

2 Video

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Placa speciala cu rezistenta ridicata la impact HABITO® Saint-Gobain Rigips
Contactează SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România