Pereti verzi cu plante artificiale pentru interior si exterior Vesnic Verde

Pereti verzi cu plante artificiale pentru interior si exterior Vesnic Verde

Marca:
Vesnic Verde
Produs furnizat de:

GREEN LEAVES

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
Vesnic Verde
Garduri vii artificiale
Reprezinta o alternativa practica si rapida de a infrumuseta/delimita curti, gradini, balcoane, piscine sau terase si printre avantajele alegerii lor ar fi de mentionat ca:
- isi pastreaza de-a lungul anului aspectul proaspat, natural si ne protejeaza de privirile indiscrete
- nu necesita o ingrijire periodica (sapat, udat, taiat, adunarea frunzelor)
- nu necesita lumina solara si nu sunt sensibile la diferentele de temperatura
- sunt usor de instalat / montat / demontat / transferat
- majoritatea sunt stabilizate UV
- nu sunt alergene si nu "colecteaza" paraziti ai plantelor
- aspectul surprinzator de natural "vesnic verde" creeaza o imagine pozitiva pentru privitori.
 
 
Gama de baza include modele cu frunze din material textil peliculizat, fixate pe suporturi din PE sau sarma plastifiata, precum:
Gama Premium include modele cu frunze ce au un aspect foarte realistic, fabricate din PE si aplicate pe grilaje modulare din PE, precum:
Gama green wall artificial
Utilizarea peretilor cu verdeata artificiala (“green walls”) castiga din ce in ce mai mult teren in randul optiunilor de decorarea a diferitelor spatii, fie ele de acasa, din zonele comerciale, de birouri, hoteluri sau sali de spectacole. 
Cand vine vorba de colturi cu luminozitate scazuta, de zone cu probleme de umiditate, de decoratiuni la inaltime sau de lipsa personalului calificat pentru intretinere, exista  intotdeauna posibilitatea de a opta pentru o "inverzire" cu plante artificiale. Se poate alege dintr-o gama variata de modele, de la panouri cu un singur tip de planta, la gradini verticale complexe, cu plante si flori de diferite dimensiuni, forme si nuante:

Sfera/bila boxwood artificial - VV-B 1006

VV-B 1006 este o sfera (minge, bila) din verdeata artificiala model Boxwood, cu frunze produse din PE fixate pe un suport din acelasi material. Este stabilizata UV, rezistenta la umezeala si intemperii. Poate fi utilizata ca decor atat la interior, cat si la exterior. Se comercializeaza fara ghiveci sau alte accesorii. Produs disponibil la diametrul de 33 cm sau 38 cm.


"Gard viu" artificial - VV 6091 LAURUS

VV 6091 LAURUS  este un "gard viu" decorativ, din "frunze" verzi produse din PE imitand aproape perfect frunzele plantei Laurus nobilis. Acestea sunt aplicate pe un suport PE modular, cu dispunere unilaterala, astfel ca pot fi vazute numai dintr-o parte a gardului.

Aspectul foarte realistic al "gardurilor vii" din gama Premium face ca acestea sa fie foarte potrivite pentru decorari, delimitari spatii, ambientari, fiind frecvent propuse de designeri pentru a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante etc.

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate anti UV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.


Perete verde artificial - VV 6117 GreenWall Asplenium

VV 6117 GreenWall Asplenium este un model  decorativ  din  gama   VesnicVerde,   realizat   din   "frunze"   produse   din PE. Acestea sunt aplicate pe grilaje modulare din PE care se pot asambla  cu ajutorul capselor de plastic, formand module complexe.


Modelul "GreenWall Asplenium" (perete cu vegetatie) este unul dintre modelele complexe ale gamei Premium, are o densitate mare si este realizat dintr-o combinatie de frunze de dimensiuni foarte mici care reproduc deosebit de verosimil aspectul "gradinilor verticale", cu un efect 3D spectaculos.

Aspectul foarte realistic al modelelor din gama Premium, face ca acestea sa fie foarte potrivite pentru decorari, delimitari  spatii, ambientari, fiind frecvent propuse de designeri pentru a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante etc

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate antiUV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100  x 100 cm.


Perete verde artificial - VV 6127 Greenwall Caribbic -1 m x1 m

VV 6127 Greenwall Caribbic este un model decorativ din  gama  VesnicVerde, realizat  din  frunze  si  flori  produse  din PE.  Acestea sunt aplicate pe  grilaje modulare din PE care se pot asambla cu ajutorul capselor de plastic, formand module complexe. Distributia frunzelor este unilaterala, acestea putand fi vazute numai dintr-o parte.

Modelul  "Greenwall  Caribbic"  este  unul   dintre   cele   mai   complexe   modele ale gamei Premium, fiind un perete cu vegetatie ("green wall") realizat dintr-o combinatie complexa de frunze si flori, care reproduc deosebit de verosimil aspectul "gradinilor verticale", cu un efect 3D spectaculos.


Aspectul foarte realistic al modelelor din gama Premium face ca acestea sa fie foarte potrivite pentru decorari, delimitari spatii, ambientari, fiind frecvent propuse de designeri pentru a schimba monotonia unor  interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi ,restaurante etc.

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate anti UV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100  x 100 cm.


"Gard viu"artificial, sintetic - VV 8011 CONIFER mix

VV 8011 CONIFER mix este un "gard viu" decorativ, gama VesnicVerde, compus dintr-un suport de benzi verticale din sarma plastifiata pe care sunt aplicate de jur imprejur frunze verzi aciculare (din material textil peliculizat), imitand aproape perfect coniferele. Printre acestea apar, din loc in loc, si frunzulite imitand iedera, combinatie care creeaza un aspect apropiat de cel natural.


Avand un grad ridicat de opacizare, obturare ajuta la evitarea privirilor indiscrete.

Pot fi utilizate pentru decorare/mascare garduri/balcoane/pereti/sali evenimente/showroom­uri, avand un efect vizual deosebit.

Este rezistent la ploaie, soare (fiind tratat anti UV) sau inghet.

ProdusuI este livrat in role cu  dimensiunea de 100 x 300 cm, 150 x 300 cm sau 200 x 300 cm.


"Gard viu" artificial - VV 8041 Hedera helix, sintetic 1 m x1 m

VV 8041 Hedera helix este un model decorativ gama "VesnicVerde", din "frunze" verzi produse din PE imitand aproape perfect specia Hedera helix. Acestea sunt aplicate pe grilaje din acelasi material, cu dimensiuni de 25 x 25 cm ce sunt/pot fi asamblate cu ajutorul capselor din plastic printr-un simplu click, formand module complexe de 1 m x 1 m sau chiar mai mari.


Peretele verde" Hedera helix"  este unul dintre modelele complexe ale  gamei. Aspectul foarte realistic al acestor module  face ca ele sa fie foarte potrivite pentru decorari, delimitari  spatii, ambientari, fiind frecvent  propuse  de  designeri pentru  a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante etc.

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate anti UV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.

Perete verde artificial - VV 6008 GreenWall Meadow 1 m x 1 m

Perete verde artificial (sintetic) model GREENWALL Meadow-N 1 m x1 m. Este fabricat din frunze din plastic (PE), aplicate pe grilaje suport modulare, din acelasi material. Frunzele sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice (tip "tata-mama"), formand module complexe.

Acest decor vegetal artificial reproduce deosebit de verosimil aspectul "gradinilor verticale", cu un efect 3D spectaculos, ceea ce il recomanda ca solutie ideala la decorari, ambientari, delimitari terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante, sali de evenimente.

Este rezistent la intemperii, precum si la expunerea solara (tratat anti UV). Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.


Perete verde artificial - VV 6013 Greenwall Clover Mix - 1x1 m

Perete verde artificial (sintetic) model GREENWALL CLOVER MIX. Este fabricat din frunze din plastic (PE), aplicate pe grilaje suport modulare, din acelasi material, care sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice (tip "tata-mama"), formand module complexe.

Acest decor vegetal artificial reproduce deosebit de verosimil aspectul "gradinilor verticale", cu un efect 3D spectaculos, ceea ce ii recomanda ca solutie ideala la decorari, ambientari, delimitari terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante, sali de evenimente.

Este rezistent la intemperii, precum si la expunerea solara (tratat anti UV). Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.


Perete verde artificial - VV 6133 Greenwall Tropical Fern - 1x1m

Perete verde artificial (sintetic) model GREENWALL TROPICAL FERN. Este fabricat din frunze din plastic (PE), aplicate pe grilaje suport modulare, din acelasi material, care sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice (tip "tata-mama"), formand module complexe.

Acest decor vegetal artificial reproduce deosebit de verosimil formatiunile de muschi de padure, cu un efect 30 spectaculos, ceea ce ii recomanda ca solutie ideala la decorari, ambientari, delimitari terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante, sali de evenimente.

Este rezistent la intemperii, precum si la expunerea solara (tratat anti UV). Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.


Gard viu artificial, sintetic - VV 6116 Lemon leaves - 1x1 m

 VV 6116 Lemon leaves - "gard viu" artificial din categoria PREMIUM

"Gard viu" decorativ, gama VesnicVerde, din "frunze" produse din PE imitand aproape perfect frunzele de lamai. Acestea sunt aplicate pe grilaje modulare din PE care se pot asambla cu ajutorul capselor de plastic, formand  module complexe. Distributia frunzelor este unilaterala, acestea putand fi vazute numai dintr-o parte.

Aspectul foarte realistic al "gardurilor vii" din gama Premium face ca acestea sa fie foarte potrivite pentru decorari, delimitari spatii, ambientari, fiind frecvent propuse de designeri pentru a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante etc.

Sunt rezistente la ploaie, scare (tratate anti UV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.


Perete verde artificial - VV 7002 GreenWall Stone Moss -1x1 m

Perete verde artificial (sintetic )model GREENWALL STONE MOSS. Este fabricat din frunze din plastic (PE), aplicate pe grilaje suport modulare, din acelasi material, care sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice (tip "tata-mama"), formand module complexe.

Acest decor vegetal artificial reproduce deosebit de verosimil formatiunile de muschi de padure, cu un efect 3D spectaculos, ceea ce ii recomanda ca solutie ideala la decorari, ambientari, delimitari terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante, sali de evenimente.

Este rezistent la intemperii, precum si la expunerea solara (tratat anti UV). Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.


Perete verde artificial, sintetic - VV 6122 Greenwall Jasmine - 1x1 m

Model decorativ din gama VesnicVerde, realizat din frunze si flori produse din PE. Acestea sunt aplicate pe grilaje modulare din PE care se pot asambla cu ajutorul capselor de plastic, formand module complexe. Distributia frunzelor este unilaterala, acestea putand fi vazute numai dintr-o parte.


Modelul "GreenWall Jasmine" este unul dintre cele mai complexe modele ale gamei  Premium, fiind un perete cu vegetatie ("green wall") realizat dintr-o combinatie complexa de frunze si flori, care reproduc deosebit de verosimil aspectul "gradinilor verticale", cu un efect 3D spectaculos.

Aspectul foarte realistic al modelelor din gama Premium face ca acestea  sa  fie  foarte potrivite pentru decorari, delimitari spatii, ambientari, fiind frecvent propuse de  designeri pentru a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante etc.

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate anti UV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.

Perete verde artificial VV 8039 ROSE LEAVES - 1x1 m

"Gard viu" artificial VV 8039 ROSE LEAVES din categoria Premium.


"Gard viu" decorativ din gama VesnicVerde, din "frunze" verzi si roscate produse din PE, care imita aproape perfect frunzele de trandafir. Acestea sunt aplicate pe un suport PE cu dispunere unilaterala, care pot fi vazute numai dintr-o parte. 


Aspectul foarte realistic al modelelor din gama Premium face ca acestea  sa  fie  foarte potrivite pentru decorari, delimitari spatii, ambientari, fiind frecvent propuse de  designeri pentru a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante etc.

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate anti UV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.


Perete verde artificial - VV 6135 GreenWall Rainforest -1x1 m

Model decorativ din gama VesnicVerde, realizat din frunze si flori produse din PE. Acestea sunt aplicate pe grilaje modulare din PE care se pot asambla cu ajutorul capselor periferice de plastic, formand module complexe. Distributia frunzelor este unilaterala, acestea putand fi vazute numai dintr-o parte.


Modelul "GreenWall Rainforest" este unul dintre cele mai complexe modele ale gamei Exclusive, fiind un perete cu vegetatie ("green wall") realizat dintr-o combinatie complexa de frunze si flori, care reproduc deosebit de verosimil aspectul "gradinilor verticale", cu un efect 3D spectaculos.

Aspectul foarte realistic al modelelor din gama Exclusive face ca acestea  sa  fie  foarte potrivite pentru decorari, delimitari spatii, ambientari, fiind frecvent propuse de  designeri pentru a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante etc.

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate anti UV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.



Perete verde artificial - VV 6137 GreenWall Tropical Dream -1x1 m

Model decorativ din gama VesnicVerde, realizat din frunze si flori produse din PE. Acestea sunt aplicate pe grilaje modulare din PE care se pot asambla cu ajutorul capselor periferice de plastic, formand module complexe. Distributia frunzelor este unilaterala, acestea putand fi vazute numai dintr-o parte.


Modelul "GreenWall Tropical Dream" este unul dintre cele mai complexe modele ale gamei  Exclusive, fiind un perete cu vegetatie ("green wall") realizat dintr-o combinatie complexa de frunze si flori, care reproduc deosebit de verosimil aspectul "gradinilor verticale", cu un efect 3D spectaculos.

Aspectul foarte realistic al modelelor din gama Exclusive face ca acestea  sa  fie  foarte potrivite pentru decorari, delimitari spatii, ambientari, fiind frecvent propuse de  designeri pentru a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante etc.

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate anti UV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.


Perete verde artificial - VV 6138 GreenWall Amazon-1x1 m

Model decorativ din gama VesnicVerde, realizat din frunze si flori produse din PE. Acestea sunt aplicate pe grilaje modulare din PE care se pot asambla cu ajutorul capselor periferice de plastic, formand module complexe. Distributia frunzelor este unilaterala, acestea putand fi vazute numai dintr-o parte.

 

Modelul "GreenWall Amazon" este unul dintre cele mai complexe modele ale gamei  Exclusive, fiind un perete cu vegetatie ("green wall") realizat dintr-o combinatie complexa de frunze si flori, care reproduc deosebit de verosimil aspectul "gradinilor verticale", cu un efect 3D spectaculos.

Aspectul foarte realistic al modelelor din gama Exclusive face ca acestea  sa  fie  foarte potrivite pentru decorari, delimitari spatii, ambientari, fiind frecvent propuse de  designeri pentru a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante etc.

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate anti UV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.


8 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pereti verzi cu plante artificiale pentru interior si exterior Vesnic Verde
Contactează GREEN LEAVES și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.