Pereti verzi cu plante artificiale pentru amenajari interioare si exterioare Vesnic Verde

Pereti verzi cu plante artificiale pentru amenajari interioare si exterioare Vesnic Verde

Marca:
Vesnic Verde
Produs furnizat de:

GREEN LEAVES

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
Vesnic Verde
Garduri vii artificiale
Reprezinta o alternativa practica si rapida de a infrumuseta/delimita curti, gradini, balcoane, piscine sau terase si printre avantajele alegerii lor ar fi de mentionat ca:
- isi pastreaza de-a lungul anului aspectul proaspat, natural si ne protejeaza de privirile indiscrete
- nu necesita o ingrijire periodica (sapat, udat, taiat, adunarea frunzelor)
- nu necesita lumina solara si nu sunt sensibile la diferentele de temperatura
- sunt usor de instalat / montat / demontat / transferat
- majoritatea sunt stabilizate UV
- nu sunt alergene si nu "colecteaza" paraziti ai plantelor
- aspectul surprinzator de natural "vesnic verde" creeaza o imagine pozitiva pentru privitori.
 
Gama de baza include modele cu frunze din material textil peliculizat, fixate pe suporturi din PE sau sarma plastifiata, precum:
Gama Premium include modele cu frunze ce au un aspect foarte realistic, fabricate din PE si aplicate pe grilaje modulare din PE, precum:
Gama green wall artificial
Utilizarea peretilor cu verdeata artificiala (“green walls”) castiga din ce in ce mai mult teren in randul optiunilor de decorarea a diferitelor spatii, fie ele de acasa, din zonele comerciale, de birouri, hoteluri sau sali de spectacole. 
Cand vine vorba de colturi cu luminozitate scazuta, de zone cu probleme de umiditate, de decoratiuni la inaltime sau de lipsa personalului calificat pentru intretinere, exista  intotdeauna posibilitatea de a opta pentru o "inverzire" cu plante artificiale. Se poate alege dintr-o gama variata de modele, de la panouri cu un singur tip de planta, la gradini verticale complexe, cu plante si flori de diferite dimensiuni, forme si nuante:

Sfera/bila boxwood artificial - VV-B 1006

VV-B 1006 este o sfera (minge, bila) din verdeata artificiala model Buxus, cu frunze produse din PE fixate pe un suport din acelasi material. Este stabilizata UV, rezistenta la umezeala si intemperii. Poate fi utilizata ca decor atat la interior, cat si la exterior. Se comercializeaza fara ghiveci sau alte accesorii. Produs disponibil la diametrul de 28 cm, 33 cm sau 38 cm.


"Gard viu" artificial - VV 6091 LAURUS

VV 6091 LAURUS  este un "gard viu" decorativ, din "frunze" verzi produse din PE imitand aproape perfect frunzele plantei Laurus nobilis. Acestea sunt aplicate pe un suport PE modular, cu dispunere unilaterala, astfel ca pot fi vazute numai dintr-o parte a gardului.

Aspectul foarte realistic al "gardurilor vii" din gama Premium face ca acestea sa fie foarte potrivite pentru decorari, delimitari spatii, ambientari, fiind frecvent propuse de designeri pentru a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante etc.

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate anti UV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.


Perete verde artificial - VV 6117 GreenWall small-leaves

VV 6117 GreenWall small-leaves este un model  decorativ  din  gama   VesnicVerde,   realizat   din   "frunze"   produse   din PE. Acestea sunt aplicate pe grilaje modulare din PE care se pot asambla  cu ajutorul capselor de plastic, formand module complexe.


Modelul" Greenwall small-leaves" (perete cu vegetatie) este unul dintre modelele complexe ale gamei Premium, are o densitate mare si este realizat dintr-o combinatie de frunze de dimensiuni foarte mici care reproduc deosebit de verosimil aspectul "gradinilor verticale", cu un efect 3D spectaculos.

Aspectul foarte realistic al modelelor din gama Premium, face ca acestea sa fie foarte potrivite pentru decorari, delimitari  spatii, ambientari, fiind frecvent propuse de designeri pentru a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante etc

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate antiUV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100  x 100 cm.


Perete verde artificial - VV 6124 GreenWall Mix

VV 6124 GreenWall Mix este un model decorativ din gama VesnicVerde, realizat din frunze de diferite forme si dimensiuni, produse din PE. Acestea sunt aplicate pe grilaje modulare din PE care se pot asambla cu ajutorul capselor de plastic, formand module complexe. Distributia frunzelor este unilaterala, acestea putand fi vazute numai dintr-o parte.


Modelul" GreenWall"este unul dintre cele mai complexe modele ale gamei Premium, fiind un perete cu vegetatie ("green wall ") realizat dintr-o combinatie complexa de frunze, care reproduc deosebit de verosimil aspectul  "gradinilor  verticale", cu un efect 3D spectaculos.

Aspectul foarte realistic al modelelor din gama Premium face ca acestea sa fie foarte potrivite pentru decorari, delimitari spatii, ambientari, fiind frecvent propuse de designeri pentru a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante etc.

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate anti UV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.


Perete verde artificial - VV 6127 Greenwall Exclusive

VV 6127 Greenwall Exclusive este un model decorativ din  gama  VesnicVerde, realizat  din  frunze  si  flori  produse  din PE. Acestea sunt aplicate pe grilaje modulare din PE care se pot asambla cu ajutorul capselor de plastic, formand module complexe. Distributia frunzelor este unilaterala, acestea putand fi vazute numai dintr-o parte.


Modelul  "Greenwall  Exclusive"  este  unul   dintre   cele   mai   complexe   modele ale gamei Premium, fiind un perete cu vegetatie ("green wall ") realizat dintr-o combinatie complexa de frunze si flori, care reproduc deosebit de verosimil aspectul "gradinilor verticale" , cu un efect 3D spectaculos.

Aspectul foarte realistic al modelelor din gama Premium face ca acestea sa fie foarte potrivite pentru decorari, delimitari spatii, ambientari, fiind frecvent propuse de designeri pentru a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante etc.

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate anti UV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100  x 100 cm.


"Gard viu" artificial - VV 8008 TILIA-1

VV 8008 TILIA-1 este un "gard viu" decorativ, gama "VesnicVerde", din "frunze" de material textil peliculizat, imitand frunzele de tei( Tilia), fixate pe un suport grila din PE. Distributia frunzelor este neregulata. Pentru obtinerea unui grad ridicat de obturare/mascare, se recomanda aplicarea mai intai pe gard a unei plase verzi de mascare/umbrire ( se poate comanda separat), peste care se vor monta rolele de gard viu artificial.


Pot fi utilizate pentru decorare/mascare garduri/balcoane/pereti/sali evenimente/showroomuri, avand un efect vizual deosebit.

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate anti UV) sau inghet. Disponibil in role cu dimensiunea de 100 x 300 cm sau 150 x 300 cm."Gard viu"artificial - VV 8011 CONIFER mix

VV 8011 CONIFER mix este un "gard viu" decorativ, gama VesnicVerde, compus dintr-un suport de benzi verticale din sarma plastifiata pe care sunt aplicate de jur imprejur frunze verzi aciculare (din material textil peliculizat), imitand aproape perfect coniferele. Printre acestea apar, din loc in loc, si frunzulite imitand iedera, combinatie care creeaza un aspect apropiat de cel natural.


Avand un grad ridicat de opacizare, obturare ajuta la evitarea privirilor indiscrete.

Pot fi utilizate pentru decorare/mascare garduri/balcoane/pereti/sali evenimente/showroom­uri, avand un efect vizual deosebit.

Este rezistent la ploaie, soare (fiind tratat anti UV) sau inghet.

ProdusuIeste livrat in role cu  dimensiunea de 100 x 300 cm, 150 x 300 cm sau 200 x 300 cm.


"Gard viu" artificial - VV 8029 HEDERA mix

VV 8029 HEDERA mixreprezinta module (role) cu frunze artificiale, gama  VesnicVerde, din  material  textil peliculizat, fixate pe un suport grila din PE. Modelul reprezinta un amestec (mix) de frunze ce imita speciile Hedera helix si Hedera canariensis. Materialul este rezistent la intemperii, actiunea directa a razelor soarelui, UV, inghet/dezghet, pastrandu-si mult timp culoarea initiala.


Pot fi utilizate pentru decorare/mascare garduri/balcoane/pereti/sali evenimente/showroomuri, avand un efect vizual deosebit.

Produsul se livreaza in role cu dimensiunile de 100 x 300 cm sau 150 x 300 cm.


"Gard viu" artificial - VV 8040 PHOTINIA-N

VV 8040 PHOTINIA-N este un  "gard viu" artificial din categoria PREMIUM.

"Gard viu" decorativ, gama "VesnicVerde", din "frunze" verzi si roscate, produse din PE, care imita  aproape perfect frunzele de arbustilor de Photinia fraseri "Red Robin". Acestea sunt aplicate pe un suport PE cu dispunere unilaterala, astfel ca pot fi vazute numai dintr-o parte.


Aspectul foarte realistic al "gardurilor vii" din gama Premium face ca acestea sa fie foarte potrivite pentru decorari, delimitari spatii, ambientari, fiind frecvent propuse de designeri pentru a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi,  restaurante etc.

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate anti UV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.


"Gard viu" artificial - VV 8041 Hedera helix

VV 8041 Hedera helix este un model decorativ gama "VesnicVerde", din "frunze" verzi produse din PE imitand aproape perfect specia Hedera helix. Acestea sunt aplicate pe grilaje din acelasi material, cu dimensiuni de 25 x 25 cm ce sunt/pot fi asamblate cu ajutorul capselor din plastic printr-un simplu click, formand module complexe de 1 m x 1 m, sau chiar mai mari.


Peretele verde" Hedera helix"  este unul dintre modelele complexe ale  gamei. Aspectul foarte realistic al acestor module  face ca ele sa fie foarte potrivite pentru decorari, delimitari  spatii, ambientari, fiind frecvent  propuse  de  designeri pentru  a schimba monotonia unor interioare, terase, showroomuri, magazine, cluburi, restaurante etc.

Sunt rezistente la ploaie, soare (tratate anti UV) sau inghet. Produs disponibil in module de 100 x 100 cm.

7 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pereti verzi cu plante artificiale pentru amenajari interioare si exterioare Vesnic Verde
Contactează GREEN LEAVES și cere prețuri pentru proiectul tau.