Perdele de aer pentru aplicatii industriale, comerciale, birouri TEDDINGTON

Perdele de aer pentru aplicatii industriale, comerciale, birouri TEDDINGTON

Marca:
TEDDINGTON
Produs furnizat de:

Jetrun

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
TEDDINGTON

GREENtec ®
Cu GREENtec ® Teddington ofera maximul de eficienta. Toate componentele dispozitivelor dotate cu tehnologia Greentec ® au fost optimizate in ceea ce priveste economia de energie.
In secolul XVIII, fizicianul italian Giovanni Battista Venturi descopera ca viteza fluxului poate fi crescuta daca se ingustreaza sectiunea transversala. La inceputul anilor ’90, Teddington aplica principiul la dezvoltarea sistemului cu duze  EVOLVENT®  pentru perdelele de aer.
Cu sistemul patentat EVOLVENT® curentul de aer este comprimat intr-o camera de presiune si distribuit uniform prin duze. O perdea de aer concentrat este creata pe intreaga latime de evacuare a aerului. Spre deosebire de sistemele conventionale, perdelele de aer Teddington ating acelasi scop dar cu mai putin aer si mai putina energie. Folosind perdelele de aer cu tehnologia EVOLVENT® investitia se amortizeaza rapid iar costurile de operare sunt reduse permanent.
In anul 2013, Teddington avanseaza in dezvoltarea de noi sisteme pentru imbunatatirea eficientei si astfel ia nastere sistemul CONVERGO ®. - duzele perfecte. Profilul aerodinamic de transport al aerului si functiile de inductie ale noului sistem au fost integrate perfect in perdelele de aer Teddington.
Perdelele de aer Teddington pot fi proiectate atat pentru functionarea independenta cat si pentru incorporarea in automatizarea complexa a cladirilor.

SMARTtec®
SMARTtec ® ofera dispozitive dotate cu tehnologia lamelelor robuste pentru intrari cu cerinte moderate. Dezvoltarea dispozitivelor cu sistemul de lamele pentru evacuarea aerului CORRIGO ® a luat fiecare detaliu in cont. Elementele cu lamele CORRIGO ® pot fi pivotate in ambele directii, permitand adaptarea perdelei de aer la conditiile locale.

VRFtec®
VRF - Variable Refrigerant Flow (Flux variabil de agent frigorific) este noul punct de reper in tehnologia aerului conditionat. Avantajul decisiv al acestei tehnologii este ca beneficiezi de incalzire in timpul iernii si racire in timpul verii prin unul si acelasi dispozitiv. Sistemele de incalzire si ventilatie, care au fost necesare in trecut, sunt inlocuite acum cu un sistem multisplit, unde modulul principal de exterior functioneaza conform principiului pompei de caldura si terminalele din interiorul cladirii sunt alimentate cu un agent de racire foarte eficient R410a.
Eficienta energetica a sistemelor VRF este impresionanta. O singura unitate VRF poate genera caldura si racoare de pana la aproximativ 50 kW, cu posibilitatea de a adapta capacitatea in functie de carinte. Sistemele moderne integrate de recuperare a caldurii pot atinge capacitati de pâna la aprox 8 kW. Aceasta inseamna ca 8 kW de putere termica sunt generate cu 1 kW de electricitate.
Teddington ofera dispozitive de perdele de aer pentru ecranarea usilor ce sunt tinute deschise permanent si pot fi integrate in sisteme VRF. Sistemele de perdele de aer sunt echipate cu schimbatoare de caldura si sunt reglate de un controler electronic al sistemului. Acestea previne in mod eficient pierderea de aer incalzit sau racit din interior.

Perdele de aer arhitecturale

Perdea de aer arhitecturala Charisma - Teddington

Perdeaua de aer arhitecturala Charisma este potrivita pentru domenii de aplicatie cu cele mai inalte cerinte vizuale. Cu un design sub forma de coloana cu instalare verticala pentru usi glisante automate, perdeaua de aer Charisma este dotata cu tehnologia camerelor de presiune cu duze pentru o putere si distributie a aerului mai buna.

Perdelele de aer Charisma sunt disponibile in 4 clase de performanta proiectate pentru cele mai inalte standarde estetice, suruburile si conexiunile nu sunt vizibile. Daca nu se specifica altfel, carcasele sunt lacuite in ton RAL 9010 (alb Traffic). Daca se doreste, sunt disponibile toate nuantele din paleta de culori RAL si NCS, precum culori speciale, in conformitate cu cerintele clientului. Gama dispune de perdele de aer cu baterie de incalzire pe apa sau cu baterie electrica.


Caracteristici tehnice:

- Lungime cuprinsa intre 1,8 si 3 m; inaltime montaj: 1-3 m;

- Nivelul de zgomot: max 54-62 dB(A);

- Volum de aer: 1.400 - 11.340 m3/h.

- Calitate germana.


Perdea de aer arhitecturala Delta - Teddington

Cu un design in forma de aripa, perdeaua de aer modelul Delta este potrivita pentru domenii cu cele mai inalte cerinte vizuale, pentru montaj vizibil disponibila in 3 clase de inalta performanta. Cu sistemul de camera de presiune cu duze aprox. cu 40% mai putina energie este consumata pentru a atinge aceleasi performante de ecranare.

Prevazuta cu capace de acoperire adaptate la forma carcasei, conexiunile si suruburile nu sunt vizibile.

Grilele de admisie a aerului retractabile sunt realizate din tabla de otel perforat pentru o curatare usoara si schimbarea filtrului. Perdelele de aer Delta sunt prevazute cu clapeta de acces la baterie si filtru.


Caracteristici tehnice:

- Lungimi cuprinse intre 1 si 3 m; inaltime de montaj max. 4 m.

- Nivelul de zgomot: max 54-62 dB(A);

- Calitate germana.


Perdea de aer arhitecturala Ellipse - Teddington

Perdea de aer arhitecturala sub forma de elipsa, ideala pentru domeniile de aplicatii unde cerintele de estetica sunt ridicate. Acestea sunt disponibile in forme rotunjite sau plate, designul lor atemporal facandu-le potrivite pentru orice tip de incapere. Cu sistemul de camera de presiune cu duze aprox. cu 40% mai putina energie este consumata pentru a atinge aceleasi performante de ecranare.

Prevazuta cu capace de acoperire adaptate la forma carcasei, conexiunile si suruburile nu sunt vizibile. Functionalitatea si designul perdelelor de aer din seria Ellipse includ email de diferite culori sau carcasa din otel inoxidabil cu un finisaj modern dar si optiuni speciale (de exemplu spoturi cu halogen) incorporate. Gama cuprinde 5 clase de performanta, instalarea se face pe orizontala pentru usi batante si usi glisante automate.


Caracteristici tehnice:

- Lungimi cuprinse intre 1 si 3 m, inaltime montaj 2.75 m;

- Lungime  3.25 m si inaltime 4m pentru modelul Ellipse 3 Oval;

- Volum de aer de la 2100 mc/h la 11 400 mc/h;

- Calitate germana.


Perdea de aer arhitecturala pentru usi rotative Rondo - Teddington

Perdea de aer cu un design robust realizat din otel galvanizat special proiectata pentru usi rotative. Rondo este o perdea de aer specializata care vine in 3 modele proiectate pentru montajul orizontal deasupra sau in interiorul usilor rotative. Practic invizibila, perdeaua de aer Rondo are raza suflantei adaptata la raza usii rotative.

Toate perdelele de aer sunt dotate cu tehnologia patentata cu camera de presiune cu duze, motoare EC care economisesc pana la 40% din energie.


Caracteristici tehnice:

- Inaltime de montaj intre 2.5 m si 3.5 m;

- Volum de aer cuprins intre 1 800 mc/h si 11 000 mc/h;

- Functioneaza cu baterie de incalzire pe apa sau cu baterie electrica;

- Calitate germana.


Perdea de aer arhitecturala Saphir - Teddington

Perdelele de aer Saphir au un design sub forma de coloane subtiri  si sunt ideale pentru a fi instalate pe partea laterala a usilor rotative sau a usilor circulare glisante, instalare se face pe verticala pentru economisirea spatiului.

In cazul usilor rotative sau circulare glisante, schimbul de aer are loc in partea de jos a usii. Acesta este motivul pentru care viteza aerului la perdelele de aer Saphir este mai mare aproape de poadea fata de partea superioara; Perdele de aer dotate cu tehnologia patentata EVOLVENT - camera de presiune cu duze.


Caracteristici tehnice:

- Inaltime de montaj cuprinsa intre 2.2 m si 3 m;

- Functionare cu baterie de incalzire pe apa sau cu baterie electrica;

- Volum de aer intre 2 825 mc/h si 6 825 mc/h;

- Nivel de zgomot redus - max. 50-56 dB(A).

- Calitate germana.


Perdea de aer arhitecturala Silent - Teddington

Modelele de perdele de aer Silent cu instalare orizontala sunt concepute pentru usi batante sau usi glisante automate.

Perdelele de aer Silent sunt ideale pentru instalarea in locuri publice unde linistea este o cerinta obligatorie cum ar fi in hoteluri, cladiri de birouri, spitale si biblioteci.

Disponibile in 3 clase de performanta sunt dotate cu motoare silentioase si prezinta o izolare fonica foarte buna. Perdelele de aer Silent sunt prevazute cu sistemul de duze inovatoare CONVERGO ®, patent Teddington, cu un design inteligent care realizeaza un scut de protectie foarte eficient folosind volume de aer mici, astfel nivelul de zgomot este foarte redus.

Seria Silent este conceputa pentru montaj in plafoane suspendate pentru a obtine un efect de izolare fonica suplimentar.


Caracteristici tehnice:

- Inaltime de montaj de la 2.6m la 3.5 m;

- Calitate germana. 


Perdea de aer arhitecturala Sintra - Teddington

Perdele de aer arhitecturale pentru usi circulare glisante sau usi glisante automate, instalare verticala.

Datorita unghiului de 90° din interiorul duzelor si a designului sub forma de coloana subtire, perdeaua de aer Sintra poate fi instalata acolo unde spatiul este foarte mic sau chiar in colturi.


Caracteristici tehnice:

- Inaltimea max. de instalare a perdelei de aer cuprinsa intre 2.2 m si 3 m;

- Volum de aer de la 2400 mc/h la 6200 mc/h;

- Calitate germana.


Perdea de aer arhitecturala Topas - Teddington

Perdelele de aer Topas sunt special concepute pentru usi glisante automate, disponibile in trei clase de performanta cu instalare verticala.

Toate modelele sunt dotate cu sistemul patentat EVOLVENT - camera de presiune cu duze.

Perdele de aer economice reduc consumul de energie cu pana la 40% fata de perdelele de aer conventionale.

Design elegant si compact, grilele de admisie a aerului sunt realizate din placa perforata;


Caracteristici tehnice:

- Dimensiuni: inaltimi 2200, 2500 si 3000 mm; latime 568 mm, latimea maxima a usii 1800 mm;

- Functionare cu baterie de incalzire pe apa sau cu baterie electrica.

Perdele de aer pentru spatii comerciale si birouri

Perdea de aer pentru spatii comerciale si birouri A-Series - Teddington

Perdelele de aer din seria A sunt solutia ideala pentru spatiile comerciale si cladirile de birouri.

Design compact si extrem de flexibil in termeni de performanta, dimensiuni si caracteristici - perdele de aer cu performante inalte la un pret accesibil.

Dispozitivele din seria A folosesc tehnologia conventionala cu lamele pentru descarcarea aerului.


Caracteristici tehnice:

- Carcasa autoportanta, stabila din otel;

- Lungimi: 1000, 1500, 2000, 2500 si 3000 mm;

- Patru categorii de performanta disponibile la alegere in trei tipuri de design;

- Perdelele de aer din seria A pot fi integrate cu usurinta intr-un sistem VRF;

- Calitate germana.


Perdea de aer pentru spatii comerciale si birouri C-Series - Teddington

Perdelele de aer Teddington din seria C sunt disponibile in doua categorii de performanta sunt ideale pentru aplicatii din domeniul comercial si pentru cladirile de birouri. Dotate cu tehnologia patentata cu camera de presiune cu duze. Duzele de mici dimensiuni comprima si accelereaza aerul in zona de descarcare. Un curent precis si concentrat de aer este creat pe toata lungimea perdelei de aer.

Carcasa cu design modern din otel fabricata cu masini CNC, acoperire cu pudra in culoare RAL 9010 (alb); mai multe culori disponibile la cerere, prezinta clapeta de inspectie pentru schimbarea filtrelor.


Caracteristici tehnice:

- Ventilatoare radiale cu motor AC 230V / 50 Hz, amortizarea vibratiilor;

- Dimensiuni: 100 - 300 cm; inaltime maxima de instalare 3.25 m;

- Functionare cu baterie de incalzire pe apa sau cu baterie electrica;

- Functii de racire si incalzire, pot fi integrate intr-un sistem VRF. 


Perdea de aer pentru spatii comerciale si birouri E-Series - Teddington

Perdele de aer versatile, gata de instalat, disponibile in trei clase de performanta pentru montaj orizontal in campul de vizibilitate sau ascunse in tavanul fals. Se utilizeaza in toate domeniile in care sunt solicitate performante de top in asociere cu cerintele de consum redus de energie si fiabilitate.

Design modern, carcasa din otel fabricata cu masini CNC, acoperire cu pulbere in culoare RAL 9010 (alb) sau optional culoare la alegere.

Sunt dotate cu tehnologia de ultima ora CONVERGO ® - camera de presiune cu duze ce ofera o economie de energie cu pana la 40% fata de perdelele de aer conventionale. Optional se pot comanda cu motoare dotate cu tehnologia EC pentru economisirea energiei.


Caracteristici tehnice:

- Functionare cu baterie de incalzire pe apa sau cu baterie electrica;

- Functii de racire si incalzire, pot fi integrate intr-un sistem VRF;

- Dimensiuni: inaltimi de instalare 2.75, 3.25 si 4.0 m; lungimi cuprinse intre 100 si 300 cm;


Perdea de aer pentru spatii comerciale si birouri L-Series - Teddington

Perdele de aer echipate cu sistemul de descarcare CORRIGO® ce permite ca perdeaua de aer sa se potriveasca oricaror conditii de la intrarea in cladirea dumneavoastra.

In comparatie cu sistemele conventionale, perdelele de aer din seria L au o eficienta mult mai mare, aceste perdele de aer detin un mod inteligent si eficient de ecranare pentru usi de pana la 3 m inaltime.

Perdele de aer versatile, disponibile in versiuni preasamblate pentru o instalare simpla.

Lungimi disponibile 1000, 1500 si 2000 m;

Mentenanta usoara, nivel de zgomot redus;

Perdele de aer calitate germana. 


Perdea de aer pentru spatii comerciale si birouri L-Series - Teddington

Perdele de aer cu un design atractiv echipate cu sistemul de descarcare CORRIGO®. Acest lucru permite ca perdeaua de aer sa se potriveasca oricaror conditii de la intrarea in cladirea dumneavoastra.

In comparatie cu sistemele conventionale, perdelele de aer din seria P au o eficienta mult mai mare.

Aceste perdele de aer detin un mod inteligent si eficient de ecranare pentru usi de pana la 3m inaltime.

Perdelele de aer din seria P sunt versatile, disponibile in versiuni preasamblate pentru o instalare simpla, trei modele, cinci lungimi.

Mentenanta usoara, nivel de zgomot redus.

Perdele de aer calitate germana. 

Perdele de aer industriale

Perdea de aer industriala Ratiovent - Teddington

Sistemele de perdele de aer Teddington seria Ratiovent cu instalare orizontala sau verticala sunt ideale pentru toate domeniile de aplicatii industriale. Pot fi echipate optional cu tehnologia conventionala cu lamele in zona de evacuare a aerului sau cu tehnologia patentata cu camera de presiune cu sistem de duze.

Sistemul de duze nu prezinta pierderi si foloseste cu aproximativ 40% mai putina energie decat dispozitivele cu lamele pentru aceeasi performanta.

Perdelele de aer Ratiovent sunt fiabile si eficiente energetic in utilizarea de zi cu zi.

Avantaje: Sectiunea gurii de refulare a aerului variabila; consum de energie redus; design compact; instalare usoara; investitie mica; amortizare rapida; calitate germana.


Caracteristici tehnice:

- Carcasa robusta din tabla de otel galvanizat acoperita cu pudra in culoare RAL 7011(gri inchis) sau conform specificatiilor clientului;

- Grilaj anticoroziv pentru admisia aerului;

- Ventilatoare axiale de inalta performanta, 400 V, 50 Hz, 3Ph, clasa de protectie IP54, contacte termice de iesire, aripi dinamice echilibrate;

- Schimbatoare de caldura performante, design Al-Cu (pot fi livrate optional cu sau fara schimbator de caldura).


Perdea de aer industriala Friguvent - Teddington

Perdelele de aer Friguvent sunt proiectate pentru utilizarea in zone cu diferente de temperatura extreme (de ex. camere frigorifice).

Special concepute pentru a fi utilizate in camere de refrigerare, perdelele de aer Teddington dotate cu tehnologia patentata EVOLVENT optimizata, reduc efectele neplacute ce pot aparea in aceste spatii - formarea de ceata in fluxul de aer este redusa la minimum, iar volumele de aer aflate in miscare sunt semnificativ reduse. Perdele de aer eficiente energetic, consuma cu pana la 40% mai putina energie decat perdelele conventionale.


Caracteristici tehnice:

- Carcasa autoportanta dintr-un compus format din profil din aluminiu si tabla din otel in ton RAL 9010;

- Optional se poate alege culoarea RAL dorita sau carcasa  confectionata din otel de inalta calitate.

- Clapeta de inspectie;

- Ventilatoare radiale de aspiratie cu motoare de tensiune reglabila pentru curent alternativ 230 V, 50 Hz, 1 Ph, presiune de alimentare mare;

- Motoarele sunt protejate in cazul pulverizarii de apa;

- Previne formarea de gheata;

- Design compact usor de instalat; calitate germana.


Perdea de aer industriala Induvent - Teddington

Teddington va propune perdele de aer INDUVENT special concepute pentru spatii industriale cu usi mari frecvent utilizate unde exista mari pierderi de energie.

Sunt dotate cu tehnologia patentata EVOLVENT - camera de presiune cu sistem de duze. Seria INDUVENT include si perdele de aer fara incalzire pentru modul de operare ambiental acolo unde nu este necesara incalzirea incaperii.

Instalare orizontala sau verticala, foarte silentioase, iar amortizarea investitiei se face rapid.


Caracteristici tehnice:

- Carcasa robusta din tabla de otel, vopsita cu pulbere in RAL 9002, culoarea standard (gri alb) sau optional in culoarea RAL specificata de client;

- Admisia se face cu ajutorul duzelor de admisie ce sunt acoperite cu grile de aspiratie ce creeaza o bariera de protectie;

- Ventilatoare radiale de inalta performanta, curbate inapoi cu aspiratie pe o parte;

- Motoare de tensiune reglabila pentru curent alternativ, 230 V, 50 Hz, clasa de protectie IP44;

- Design compact pentru economie de spatiu; calitate germana.

20 imagini

15 Documentatii tehnice
Vezi toate

Perdea de aer industriala
Fisa tehnica
16 p | EN
Perdea de aer industriala
Fisa tehnica
12 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Perdele de aer pentru aplicatii industriale, comerciale, birouri TEDDINGTON
Contactează Jetrun și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.