Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Betonul, materie prima naturala

Betonul ca materie prima determina caracteristicile produselor noastre. Materia prima a produselor noastre, betonul nu este doar o masa gri. Stratul superior de uzura avand o grosime minima de 4 mm confera pavelelor rezistenta la toate actiunile exterioare.

Utilizand materiale naturale de adaos se pot obtine diferite culori, iar cu ajutorul celor mai moderne tehnici de prelucrare, betonul poate avea o aparenta nobila sau chiar rustica.

Gama variata si bogata de forme, culori si modele ale pavelelor si dalelor din beton, fabricate cu grosimi de 4, 6, 8, respectiv 10 cm, in culorile gri, rosu, galben, maro si negru, asigura o solutie estetica, economica, durabila si ecologica pentru pavare.

Pavajul din pavele este o solutie mai buna decat asfaltul!

- Este mai estetic, mai variat, asigura un aspect adecvat stilului, atmosferei mediului, si nimic nu pune limite in realizarea pavajului, doar fantezia proiectantului.
- Pavajul din pavele este cea mai rentabila investitie pe termen lung. Este mai economic datorita rezistentei fata de conditiile meteorologice si datorita posibilitatilor de reutilizare.
- Daca pavajul trebuie desfacut (din cauza canalizarii, instalarii conductelor de gaze naturale, apa, a cablurilor de comunicatii, a cablurilor electrice subterane, etc.), elementele pot fi indepartate simplu, fara zgomot, si pot fi montate din nou, fara a fi deteriorate. Materialul desfacut nu trebuie eliminat sau indepartat.
- In cazul desfacerii unei imbracaminti din asfalt, aceasta poate fi reparata doar cu material nou (care de obicei nu corespunde calitatii materialului original). Urmele reparatiilor se vor vedea - mai ales in cazul aplicarii tehnologiilor diferite - si imbracamintea se va deteriora mai usor.
- Este durabil, pentru ca este rezistent la uzura, la inghet si la actiunea combustibililor.
- Asigura un mediu mai placut, pentru ca rezista la caldura (raze solare puternice) fara deteriorare, se incalzeste mai putin decat asfaltul si contribuie la optimizarea microclimei locale.
- Este ecologic, pentru ca se compune doar din materiale naturale. Apa pluviala se evacueaza rapid printre rosturi, astfel nu incarca reteaua de canalizare, nu se formeaza balti si se usuca repede. Solul se aeriseste si retine mai multa umezeala, asigurand conditii optime de viata si pentru vegetatie.
In baza opiniei utilizatorilor si administratorilor drumurilor publice, pavajul din pavele este cea mai buna solutie pentru realizarea spatiilor publice, trotuarelor, parcarilor si drumurilor publice.


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
ioana crisan - 31 Jul 2012, 14:12 (post nou)
Raspuns solutie
BUNA ZIUA, As dori o oferta de pret pentru 30.000 mp. de pavaj.
ioana crisan
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Suciu Cristian - 01 Aug 2012, 09:26 (post nou)
Raspuns solutie
Va rugam sa ne transmiteti datele dumneavoastra de contact pentru stabilirea unor detalii. Va multumesc. Cristian Suciu
Raspunde
novicov - 29 May 2012, 09:59 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, De unde se pot comercializa pavele Leier in Constanta, si ce pret de livrare au??
novicov
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Suciu Cristian - 01 Jun 2012, 10:19 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua ! Am rugamintea sa trimiteti cererea de oferta la adresa info@leier.ro, unde sa precizati cantitatea solicitata. Va rog sa mentionati si un nume si nr. de telefon de contact. Va multumesc pentru intelegere.
Raspunde
12 p | RO
Pliant caracteristici produse Leier LEIER
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
Verde, Serpentino, Piazza...
  
vezi in biblioteca
Pavele din beton | Prezentare produs | Serpentino (1 foto)
  • Pavele SERPENTINO  LEIER - Poza 1

Dale din beton | Prezentare produs | Piazza (1 foto)
  • Dale din beton LEIER - Poza 3

Pavale industriale | Prezentare produs | Solido (2 foto)
  • Pavale industriale LEIER - Poza 1
  • Pavale industriale LEIER - Poza 2

vezi in biblioteca