LEIER ROM

LEIER ROM

Str. Horea nr. 6, ap. 8, Cluj Napoca, jud. Cluj


Relatii clienti:

LEIER ROM

Firma LEIER ROM S.R.L. a fost infiintata in anul 2004, facand parte din grupul de firme Leier. In toamna anului 2005 au inceput in comuna Unirea, judetul Alba (la sud de Cluj-Napoca), lucrarile de constructie a unei noi fabrici Leier pentru produse din beton. Unitatea de productie si-a inceput activitatea in iunie 2006. Aici sunt fabricate diferite elemente pentru zidarie si fundatie din beton, pavele, borduri, elemente pentru sisteme de canalizare. Ultima linie de productie s-a finalizat in vara anului 2009.

 

In afara de produsele fabricate in Romania, LEIER ROM S.R.L. comercializeaza materiale si elemente prefabricate pentru constructii realizate in unitatile de productie ale holdingului din strainatate.

 

Firma Leier a castigat, prin multiplele proiecte la care a participat, o buna reputatie, aspect foarte important in domeniul productiei de materiale pentru constructii. Pavarea unor parcuri industriale a fost realizata cu pavele Leier, elemente pentru zidarie si fundatie, precum si tigle de beton au fost utilizate la realizarea mai multor proiecte imobiliare din toata tara, respectiv la construirea unor pensiuni. De asemeni, au fost livrate elemente pentru canalizare pentru executarea sistemului de canalizare al autostrazii A3.

 

Increderea clientilor in firma Leier, in calitatea deosebita a gamei variate a produselor Leier si in respectarea termenelor de livrare, a fost intarita prin contributia noastra importanta la realizarea acestor proiecte.

Documentații tehnice

    Pliant LEIER ROM
    Catalog, brosura
    1 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    5 game de produse înscrise