Panouri termoizolante LEAD, rezistente la foc, cu eficienta energetica superioara TeraSteel

Panouri termoizolante LEAD, rezistente la foc, cu eficienta energetica superioara TeraSteel

Marca:
TeraSteel
Produs furnizat de:

TeraSteel

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
TeraSteel
LEAD by TeraSteel
 
O soluție inovatoare pentru clădirile viitorului
Hala LEAD by TeraSteel atinge un nou nivel de performanță din punct de vedere al durabilității, al izolării termice și al rezistenței la foc.
 
Contribuie la reducerea amprentei de CO2, oferind arhitecților o libertate mai mare de proiectare, dar și costuri optimizate pentru beneficiar

Ce oferă Lead by TeraSteel?
Proiectat, produs și asamblat de TeraSteel, hala Lead este o soluție unică pentru piața de construcții din România, reușind să aducă beneficii reale arhitecților, beneficiarilor și mediului înconjurător.

Soluția noastră se bazează pe eficiența remarcabilă a transferului termic, pe reducerea costurilor de mentenanță, siguranța sporită la foc, rezistența și fiabilitatea halelor metalice la cheie. Tehnologia de izolare a panoului V PLUS PERFORM de la Dow ajută la crearea clădirilor pregătite pentru viitor, plasând durabilitatea, eficiența energetică și oamenii în centrul proiectării.

De ce Terasteel?
Oferim mai mult decât plus valoare. Oferim documentație de proiectare, producție și componente ale structurilor din oțel și montaj din domeniul halelor industriale, comerciale, agricole sau zootehnice precum și pentru o gamă largă de clădiri din oțel.

Panouri termoizolante ISOAC5 LEAD


Panouri termoizolante ISoFrig LEAD


Panouri termoizolante ISOPER A LEAD


Panouri termoizolante ISOPER N LEAD


VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Panouri termoizolante LEAD, rezistente la foc, cu eficienta energetica superioara TeraSteel
Contactează TeraSteel și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România