TERASTEEL

TERASTEEL

Sieu-Magherus, jud. Bistrita-Nasaud


Relatii clienti:

Despre TERASTEEL

TeraSteel face parte din grupul TeraPlast, unul dintre principalii furnizori de sisteme si solutii complete in domeniul instalatiilor si constructiilor din Romania.

Compania TeraSteel a investit constant in dezvoltarea tehnologica, iar in acest moment are capacitatea de a produce profile zincate si panouri termoizolante cu spuma poliuretanica PUR si spuma poliuretanica ignifugata PIR, precum si accesorii metalice. In plus, prin apartenenta la Grupul Teraplast, compania TeraSteel si-a completat sistemul cu produse realizate de compania-mama, astfel ca in prezent poate sa ofere clientilor solutii complete - hale la cheie.

 

Fabricile de productie TeraSteel sunt situate in Parcul Industrial TeraPlast de la Saratel, Jud. Bistrita-Nasaud (fabrica productie panouri termoizolante) si in localitatea Bistrita (fabrica de productie profile zincate).

 

Fabricile sunt dotate cu linii tehnologice de ultima generatie ce permit obtinerea unor produse calitative, atat din punct de vedere al performantelor tehnice, cat si din punct de vedere estetic.

 

Mai mult decat atat, avand structuri logistice si informatice moderne care permit prelucrarea si onorarea rapida a comenzilor, am reusit sa ne dezvoltam din punct de vedere comercial atat la nivel national, cat si pe piete precum Ungaria, Cehia, Slovacia, Ucraina, Moldova, Austria, Germania, Olanda, Slovenia, Croatia, Elvetia.

In prezent compania TeraSteel exporta produsele in peste 20 de tari.

 

Istoricul companiei

 

2017 - Rebrandingul companiei Plastsistem care devine TeraSteel, noul nume reprezentand mai bine domeniul de activitate, directiile de dezvoltare viitoare ale companiei si apartenenta la grup.

TeraSteel Doo - Grupul TeraPlast a achizitionat fabrica de panouri termoizolante Interlemind din Serbia. In acest fel vom putea asigura o acoperire mai buna a vanzarilor din spatiul fost Iugoslav.

 

2013 - TeraSteel incepe productia de structuri zincate, in urma investitiei de 2.5 milioane de euro, finantata in proportie de 50% din fonduri europene, prin Programul Operational Sectorial “Cresterea competitivitatii economice”. Prin aceasta investitie TeraSteel poate oferi un sistem complet pentru constructia de hale.

 

2010 - Se finalizeaza modernizarea liniei P.U.M.A in urma unor investitii de 1.5 mil. euro. Modernizarea tehnologica va genera o crestere a productivitatii si va permite companiei sa isi extinda portofoliul de produse.

 

2008 - 2009 - TeraSteel investeste 1 mil. euro in dezvoltarea capacitatilor de productie.

 

2007 - Compania este reorganizata pentru a desfasura activitati de productie panouri termoizolante cu miez de spuma poliuretanica, odata cu momentul in care TeraPlast a devenit actionar majoritar cu participatie de 70.42%.

 

1995 - 2006 - In aceasta perioada compania TeraSteel deruleaza activitati de fabricare a produselor injectate, a tamplariei PVC, dar si activitati de comercializare a produselor complementare portofoliului TeraPlast. Se dezvolta reteaua de distributie prin deschiderea de centre comerciale la: Constanta, Iasi, Galati si Oradea.

 

1994 - Se infiinteaza Plastsistem (TeraSteel) avand ca actionari compania TeraPlast cu 17.9% si cateva persoane fizice.

Documentații tehnice

    Prezentare generala a produselor
    Catalog, brosura
    10 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    3 game de produse înscrise