TeraSteel

TeraSteel

DN 15A, km 45+500, Sieu-Magherus, Sat Saratel, jud. Bistrita-Nasaud


Relatii clienti:

TeraSteel

TeraSteel este unul dintre principalii producători de panouri termoizolante, structuri zincate ușoare și hale la cheie din Europa Centrală și de Est.


Companie românească cu aproape 15 ani de experiență în piață, oferă soluții complete pentru construcții industriale, la cele mai înalte standarde. În 2007, TeraSteel a fost prima companie care producea panouri termoizolante pe o linie continuă în România.

 


Pentru a veni în întâmpinarea clienților săi din zona balcanică și pentru a suplini cererea aflată în creștere în regiune, în 2017 a inaugurat TeraSteel Serbia - prima unitate de producție cu capital integral privat românesc, deschisă în străinătate după 1990.


Astăzi, TeraSteel își desfășoară activitatea în trei unități de producție aflate în România și în Serbia:

- Fabrica de Panouri termoizolante din Parcul Industrial TeraPlast din Sărățel, județul Bistrița-Năsăud, România

- Fabrica de structuri zincate din Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, România

- Fabrica de panouri termoizolante din Leskovac, Serbia

 

Produsele TeraSteel sunt prezente în 25 de țări europene, compania fiind recunoscută drept un partener strategic în regiune.

Echipa TeraSteel își ghidează strategia și activitatea de zi cu zi după cei 4D care o definesc:

 

Determinare

Echipa TeraSteel este pasionată, dedicată și are expertiza necesară pentru a oferi soluții complete pentru fiecare proiect. Compania investește constant în dezvoltarea profesională a angajaților prin programe dedicate de training.

 

Digitalizare

TeraSteel este ancorată în piețele pe care activează și acordă o atenție deosebită trendului de digitalizare. Drept urmare, folosește softuri de programare a producției pentru a-și automatiza procesele și a-și crește eficiența.

 

Delocalizare

Compania își extinde prezența regională și rețeaua de distribuție cu scopul de a ajunge mai ușor la clienții săi și, totodată, pentru a-și respecta promisiunea de a oferi produse de calitate în cel mai scurt timp.

 

Dezvoltare

 Ne dezvoltăm constant portofoliul de produse pentru a răspunde optim nevoilor din piață. Astfel, oferim soluții complete, personalizate, chiar și pentru proiectele cu cerințe speciale. Inovația este unul dintre punctele centrale ale strategiei noastre.

 

Portofoliul de produse TeraSteel cuprinde:
- sisteme de panouri termoizolante pentru perete și acoperiș, cu miez din diferite sisteme chimice: PUR, PIR, PIRXV, LEAD și vată minerală

profile zincate ușoare de tip Z, C, U și Σ

- elemente structurale din oțel

- tablă cută autoportantă TRS 153-840 & TRS-85 

- hale metalice la cheie

- elemente conexe contrucțiilor metalice - accesorii metalice, luminatoare, trape fum, profile sanitare, uși industriale, holzșuruburi autoperforante, benzi etanșare, armături PVC pentru profile


Domenii de utilizare ale panourilor termoizolante și elementelor structurale TeraSteel:
- Hale industriale mici, medii și mari

- Spații administrative

- Service auto, magazine de prezentare, depozite, garaje

- Complexe comerciale

- Abatoare și spații de producție ușoară

Documentații tehnice

  Catalog TeraSteel 2020
  Catalog, brosura
  41 p | RO
  Lucrari de referinta TeraSteel -2020
  Catalog, brosura
  49 p | RO
   1 - 2 din 2 documentatii
  6 game de produse înscrise