691

Panouri fonoabsorbante pentru pereti si plafoane GUSTAFS

Contactează furnizorul
GUSTAFS

 

Avantajele placilor de ghips - fibra de lemn
Rezistenta la foc: Datorita aderentei puternice a furnirului la placa de ghips/fibra de lemn, flacarile sunt impiedicate sa se raspandeasca pe suprafata panoului. Chiar daca s-a dezvoltat o sursa puternica de foc, miezul dens neinflamabil al panoului opreste patrunderea focului, aceasta protejand materialele de substrat si adiacente. Panourile Gustafs contribuie in mod nesemnificativ la propagarea focului si generare de fum, fiind omologate Euroclass B-s1, d0.

Acustica: Pentru izolarea fonica a incaperii, folosirea de materiale de captusire a peretilor mai grele este favorabila in comparatie cu materialele mai usoare. Sistemul de panouri Gustafs utilizeaza placi din ghips cu fibra de lemn, cantarind 15kg/m2, practic de doua ori mai grele decat panourile pe baza de lemn. Absorbtia sunetelor se obtine prin utilizarea de panouri cu fante sau perforate in combinatie cu vata minerala si spatii de aer. Diferitele noastre modele sunt testate si confirmate cu documente in ceea ce priveste absorbtia fonica atat in cazul panourilor pentru pereti, cat si pentru tavan.

Stabilitate: Deformarea in conditii de schimbare a temperaturii si umiditatii este o caracteristica proprie lemnului natural. In cladiri, aceasta poate duce la contractia panourilor de placare a peretilor. Placile de ghips/fibra de lemn sunt considerabil mai putin sensibile la aceste efecte decat majoritatea materialelor utilizate in mod obisnuit cum ar fi placile de MDF. Astfel se pot obtine suprafete mai plane, in general.

Izolatia: Panourile din ghips/fibre de lemn ofera proprietati izolatoare considerabil mai bune decat alte solutii de placare folosite in mod obisnuit. Datorita densitatii ridicate a panoului si a transferului termic redus, materialul permite mentinerea unei temperaturi constante in incaperi. Aceasta inseamna ca incaperile prevazute cu aer conditionat isi vor mentine temperatura mai eficient si pe durata mai indelungata, chiar si atunci cand climatizarea este oprita.

Design: Sistemul Gustafs foloseste caracteristicile naturale ale copacilor care duc la crearea de furnire complet unice ca structura si nuanta de culoare. Pe langa furnirul natural, Gustafs ofera si furnirul multistrat vopsit - Gemini. Acesta prezinta omogenitate mai buna a culorilor si este mai putin afectat de radiatiile solare, fiind potrivit atat pentru suprafete mici, cat si mari. Suprafata plana a panourilor ne permite sa realizam un finisaj de suprafata vopsita sau metalizata. Putem realiza de asemenea o colectie standard de metalizari, care include, printre altele, aluminiu, otel periat si bronz.

Instalare
: Sistemul de instalare Capax asigura montarea simpla si sigura a panourilor pentru pereti si tavane, intrunind atat cerinte estetice, cat si functionale. Capax este denumirea sistemului nostru unicat de instalare constand in profile de aluminiu pentru pereti si tavane. Profilele sunt puternice si rigiditatea lor torsionala asigura cea mai exacta linearitate.

Fie ca proiectul dumneavoastra este un hotel sau un amfiteatru, centru de conferinte sau sala de spectacole, centru comercial sau terminal de aeroport, sistemul de panouri Gustafs va va ajuta la atingerea obiectivelor propuse, atat arhitecturale, cat si tehnice.

 


Referinte - printre proiectele la realizarea carora am participat, enumeram:
Hotel Ramada - Sibiu, placari pereti si tavane (sali si camere) - incheiat 2007;
Sala Palatului - Bucuresti, placare pereti scena - incheiat 2007;
Mall Baneasa - Bucuresti, placare tavan - finalizat 2008.

7 imagini

Panouri fonoabsorbante - Academia Romana / Panouri fonoabsorbante - Academia RomanaPanouri fonoabsorbante - Academia Romana / Panouri fonoabsorbante - Academia RomanaPanouri fonoabsorbante - Academia Romana / Panouri fonoabsorbante - Academia RomanaPanouri fonoabsorbante - Academia Romana / Panouri fonoabsorbante - Academia RomanaPanouri fonoabsorbante - Academia Romana / Panouri fonoabsorbante - Academia RomanaPanouri fonoabsorbante - Academia Romana / Panouri fonoabsorbante - Academia RomanaPanouri fonoabsorbante - Academia Romana / Panouri fonoabsorbante - Academia Romana
Gamă de produse de la
HISTRIA INTERNATIONAL