Panouri compozite din aluminiu Naturalbond

Panouri compozite din aluminiu Naturalbond

Marca:
Naturalbond
Produs furnizat de:

ECOFORT

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
Naturalbond

Panouri din aluminiu compozit Naturalbond

Panourile compozite din aluminiu comercializate de firma noastra au o reputatie mondiala, datorita aspectului estetic deosebit, in constructia de cladiri, flexibilitate, rezistenta si usurinta montajului. Acestea sunt produse in fabrici cu 4 linii de productie foarte eficiente, cu o capacitate anuala de productie de 7.000.000 mp.

Alte avantaje sunt posibilitatea oferirii de solutii alternative pentru clientii finali, optiuni de suprafate inoxidabile, modele din lemn, diferite variante de suprafafete pictate de inalta calitate cu o garantie de 20 de ani, gama larga de panouri de aluminiu compozit avand proprietati estetice, fizice si mecanice in standardele internationale pentru fatadele cladirilor.

Cu o gama larga de dimensiuni si culori diferite, panourile compozite din aluminiu de inalta densitate, cu miez din polietilena, rezistente la foc, cu umplutura de hidroxid de aluminiu sunt produse in fabrici dotate cu tehnologii avansate.

Toate produsele sunt testate de ingineri de calitate in laboratoare moderne de ultima generatie si sunt prezentate clientilor in conformitate cu standardele internationale de calitate.


Gama culori si decoruri

Culorile din tabelul de culori pot varia fata de original datorită conditiilor de fabricatie. Se recomanda solicitarea unei mostre de proba pentru a vedea culoarea reala.

Culorile metalice pot varia in diferite loturi de productie. Din acest motiv, se recomanda lansarea comenzilor intr-un singur lot pentru a preveni usoarele diferente de culoare.

La cerere, in functie de cantitatea comandata, se pot fabrica panouri compozite si in alte culori sau modele. Din acest motiv, trebuie specificat codul de culoare RAL solicitat. Aspectul suprafetei placilor trebuie, de asemenea, sa fie subliniat atunci cand comandati culori care nu sunt enumerate in tabelul alaturat.


Zone de aplicabilitate

Naturalbond este un material de constructie estetic, elegant, utilizat la proiectarea arhitecturala a cladirilor din tot spatiul vietii noastre sociale.

Naturalbond, care are o gama larga de utilizare, este superior altor materiale de constructie, cu o larga paleta si uniformitate a culorilor, rezistent la conditiile climatice, usurinta la montaj, bun izolator termic si fonic.

Naturalbond este prietenos cu mediul si poate fi folosit cu usurinta pentru a acoperi suprafete mai mari decat alte materiale concurente, datorita structurii sale robuste. Avantajul unui pret redus, face ca acest material sa fie indispensabil la proiectarea cladirilor.

Domenii de utilizare al placilor Naturalbond: se utilizeaza ca material de acoperire, de protectie, sub forma de grinzi arhitecturale, placarea peretilor exteriori, materiale de decor interior, plafoane, panouri de usi, pereti despartitori, placarea podurilor pietonale, a tunelurilor, ascensoarelor, materiale expozitionale in cadrul galeriilor, panouri publicitare, la constructia bancilor, cladirilor de birouri, a statiilor de transport, aeroporturilor etc.


 Avantajele folosirii panourilor Naturalbond

- Ofera constructiilor un aspect elegant, datorita proprietatilor estetice deosebite;

- Usor de utilizat, panourile se pot debita conform dorintelor la dimensiunile solicitate in proiect;

- Se pot livra in diferite dimensiuni si culori;

- Sunt materiale durabile, robuste, usoare si rigide;

- Sunt bune protectoare, protejand suprafatele acoperite, datorita rezistentei la conditiile climatice;

- Coeficient scazut de transfer de termic si fonic;

- Este economic oferind protectie completa pentru un pret competitiv;

- Este prietenos cu mediul, fiind un produs inofensiv care este 100% reciclabil;

- Stimuleaza creativitatea, prin usurinta in debitare si formare, oferind diverse alternative de culori;

- Ofera cele mai bune rezultate la montaj.


2 imagini

2 Documentatii tehnice

Panouri compozite din aluminiu
Fisa tehnica
1 p | EN
Panouri compozite din aluminiu
Instructiuni montaj, utilizare
1 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Panouri compozite din aluminiu Naturalbond
Contactează ECOFORT și cere prețuri pentru proiectul tau.