Invertoare solare fotovoltaice Victron Energy

Invertoare solare fotovoltaice Victron Energy

Marca:
Victron Energy
Produs furnizat de:

P PLUS 2002

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
Victron Energy
Invertoare

Invertor Phoenix Compact 1200VA - 2000VA

Modele: 12 / 24 Volt


Invertorul Phoenix Compact este un invertor de sinusoida pura cu un grad ridicat de eficienta. Acesta este creat pentru servicii profesionale si poate fi folosit pentru o gama larga de aplicatii.
Invertoarele Phoenix Compact sunt disponibile in configuratii de la 1200VA la 2000VA si pentru 12V sau 24V.

Invertoare Phoenix

Modele: 3000VA - 5000VA


Iesire sinusoidala pura, putere de varf si inalta eficienta. Combinat cu tehnologia de inalta frecventa si tehnologiile frecventei de linie asigura cea mai buna solutie. Modelele au o variabilitate intre 150VA si 3000VA per modul.


Scalabil: pana la sase invertoare Phoenix 3000 pot fi paralelizate monofazic, cu faza auxiliara si trifazic. 

Sunt disponibile doua modele noi: 12V 800VA şi 12V 1200VA
Un design nou si imbunatatit, putere de varf. 


Caracteristici suplimentare ale modelelor:
800VA: Capacitate imbunatatita de putere de varf 
1200VA: Carcasa extrem de compacta

Invertor Phoenix Smart 1600 VA - 5000 VA

Modele: 12 / 24 / 48 Volt


Invertorul Phoenix Smart este un invertor eficient si fiabil. Construit pe platforma noastra de invertoare Phoenix, cu fiabilitate dovedita si testata pe teren, este disponibil acum cu un nou design mai subtire si carcasa metalica completa. Modelele sunt disponibile in variantele de 1600 VA, 2000 VA, 3000 VA si 5000 VA pentru sisteme de 12, 24 sau 48 V.

Este suficient de puternic pentru a alimenta cele mai frecvent intalnite dispozitive din masina, ambarcatiunea, rulota sau casa dvs. Un transformator toroidal asigura tensiune stabila, frecventa si unda sinusoida de inalta calitate si protectie la supratensiune.

Instalarea este mai simpla decat oricand, terminalele fiind acum mai accesibile pentru instalator, permitand astfel un finisaj mai profesionist. 

Bluetooth-ul este incorporat si faciliteaza mai mult decat oricand configurarea invertorului dvs. de mare putere. Configurati alarmele, releul de alarma, tensiunea de decuplare, tensiunea de iesire, frecventa, modul eco si mai mult, toate acestea in VictronConnect.


Invertor Phoenix VE.Direct

Modele:250VA, 375VA, 500VA, 800VA, 1200VA


Invertoarele va permit sa alimentati echipamentul de uz casnic, care necesita 230V/120V CA, care utilizeaza baterii „pentru agrement” sau „auto” cu putere de 12V, 24V sau 48V CC.


Invertor RS Smart

Modele: 6000VA


Invertorul RS Smart este un invertor puternic de 48 VCC, 6 kVA 230 VCA. Acesta are un design modern si o tehnologie cu frecventa ridicata, cantareste numai 11 kg si are o eficienta excelenta, putere scazuta in mod standby si o functionare foarte silentioasa.

Invertorul este echipat cu un afisaj pentru a citi informatiile despre baterie, invertor si incarcatorul solar. De asemenea, acesti parametri pot fi cititi si prin Bluetooth prin aplicatia VictronConnect. Suplimentar, invertorul are un port VE.Can, pentru conexiune la un dispozitiv GX pentru monitorizarea sistemului.


Invertor RS 48/6000 230V Smart Solar

Modele: 6000VA


Invertorul RS Smart Solar este o combinatie dintre un invertor puternic de 48 V CC, 6 kVA 230 V CA, si un incarcator solar MPPT cu tensiune ridicata de 80-450 V CC, 4 kW. Datorita designului sau modern si tehnologiei cu frecventa ridicata, invertorul cantareste numai 11 kg si are o eficienta excelenta, putere scazuta in mod standby si o functionare foarte silentioasa.

Invertorul este echipat cu un afisaj pentru citirea informatiilor despre baterie, invertor si incarcatorul solar. De asemenea, acesti parametri pot fi cititi prin Bluetooth prin aplicatia VictronConnect. Mai mult, invertorul are un port VE.Can care se foloseste la conectarea la un dispozitiv GX pentru monitorizarea sistemului; si un port VE.Direct pentru conectarea la GlobalLink 520.

Invertoare/incarcatoare

Invertor/incarcator MultiPlus 500VA - 1600VA

Modele: 500VA, 800VA, 1200VA, 1600VA


Noul stil MultiPlus este setat sa inlocuiasca gama compacta anterioara MultiPlus. Este un invertor sinusoidal puternic, un incarcator sofisticat de baterie care prezinta o tehnologie adaptiva de incarcare si un comutator de transfer de mare viteza CA intr-o singura incinta compacta.


Alimentare neintrerupta CA (curent alternativ) (functie UPS)

In eventualitatea unei defectiuni de retea sau cand puterea de la mal sau de la generator este intrerupta, invertorul din Multi este activat in mod automat si preia alimentarea la sarcinile conectate. Acest proces se petrece rapid (mai putin de 20 milisecunde), incat calculatoarele si celelalte echipamente electronice vor continua sa functioneze.


Monitorizare si control de la distanta

Atunci cand exista conexiune cu un dispozitiv GX (de ex., Cerbo GX) puteti monitoriza si controla dispozitivul dvs. Multi si sistemul sau sistemele dvs. la nivel local (LAN) sau la distanta, utilizând aplicatia gratuita VRM si site-ul web cu portalul VRM gratuit. Accesul poate fi realizat de pe un telefon, tableta, laptop sau PC pentru mai multe sisteme de operare. Nu există limiaă la nivelul de control, de la ajustarea dispozitivului Multi la pornirea automata a unui generator de rezerva si mai multe…"


Invertor/incarcator MultiPlus 800VA-5kVA

Modele: 800VA, 1200VA, 1600VA, 2000VA, 3000VA, 5000VA


Multiplus, dupa cum o sugereaza si numele, este o combinatie dintre un invertor si un incarcator, intr-un pachet elegant. Printre multele sale caracteristici se numara un invertor cu unda sinusiodala pura, incarcare ajustabila, tehnologie hibrid PowerAssist, plus caracteristici de integrare cu sisteme multiple.


Caracteristica unica PowerAssist (controlul sursei)

MultiPlus va preveni suprasarcina unei surse limitate cu CA, cum ar fi un generator sau o conexiune de alimentare a retelei de la mal. Intai, incarcarea bateriei va fi redusa automat cand intervine o suprasarcina. Nivelul urmator va amplifica capacitatea unui generator sau o alimentare de la reteaua de tarm cu puterea de la baterie.

Alimentare practic nelimitata, datorita operarii paralele

Pana la 6 unitati Multi pot opera in paralel pentru a se obtine cea mai mare capacitate de alimentare. De asemenea, este posibila operare trifazica sau monofazica. Va rugam sa verificati specificatiile noastre pentru a vedea care sunt modelele cu caracteristici de operare paralela, trifazica si faza divizata.

Invertor/incarcator MultiPlus 2000VA

Modele: 2000VA


Multiplus, dupa cum o sugereaza si numele, este o combinatie dintre un invertor si un incarcator, intr-un pachet elegant. Printre multele sale caracteristici se numara un invertor cu unda sinusiodala pura, incarcare ajustabila, tehnologie hibrid PowerAssist, plus caracteristici de integrare cu sisteme multiple.


Caracteristica unica PowerAssist (controlul sursei)

MultiPlus va preveni suprasarcina unei surse limitate cu CA, cum ar fi un generator sau o conexiune de alimentare a retelei de la mal. Intai, incarcarea bateriei va fi redusa automat cand intervine o suprasarcina. Nivelul urmator va amplifica capacitatea unui generator sau o alimentare de la reteaua de tarm cu puterea de la baterie.

Invertor/incarcator MultiPlus-II 2x 120V

Modele: 3000VA


MultiPlus-II 2x 120 V reprezinta solutia mobila perfecta intr-un singur modul pentru aplicatiile standard cu faza auxiliara in sistem nord-american de 50 A 120/240 VCA. Indiferent daca este alimentat de la un generator sau o retea de la tarm, MultiPlus-II 2x 120 V poate primi si transfera tensiuni prin ambele linii ale sursei de alimentare de 120/240 V, fiind capabil sa utilizeze intreaga capacitate de 50 A pentru incarcare si consumatorii de CA. Atunci cand se conecteaza la o alimentare monofazata de 120 V, intrarea L1 a MultiPlus-II 2x 120 V va primi tensiunea de alimentare pentru incarcare si va transfera surplusul, concomitent combinand iesirile L1 si L2 pentru 120 V în regim monofazat pe fiecare linie. 


Atunci cand nu sunt disponibile surse de CA, MultiPlus va comuta in modul invertor. Tensiunea de iesire a invertorului este tot de 120 V, monofazata. In modul invertor, MultiPlus-II 2x 120 V conecteaza intern ambele linii L1 și L2 pentru a furniza 120 VCA la consumatorii fiecarei iesiri. Prin urmare, in toate scenariile de conexiune, ambele capete ale tabloului de distributie vor fi alimentate cu 120 V. Cu toate acestea, tensiunea de 240 VCA va fi disponibila numai atunci cand MultiPlus este alimentat de o sursa de 120/240 VCA cu faza auxiliara. Aceasta previne descarcarea bateriilor de catre consumatorii de mare putere, precum incalzitoarele de apa sau sistemele de aer conditionat de 240 V.


MultiPlus-II 2x 120 V dispune de toate caracteristicile gamei noastre de invertoare/incarcatoare versatile, inclusiv PowerControl, PowerAssist, limitarea curentului de intrare, doua iesiri de CA, precum si de configuratii in paralel si trifazate pentru sistemele VE.Bus de capacitati superioare. Este adecvat pentru bateriile LiFePO4, respectiv pentru o varietate de alte tehnologii de baterii.


Invertor/incarcator MultiPlus-II

Modele: 3000VA - 5000VA - 8000VA - 10000VA


Multiplus-II combina functiile Multiplus si MultiGrid.

Acesta are toate caracteristicile MultiPlus, plus o optiune de transformator extern de curent pentru a implementa PowerControl si PowerAssist si pentru optimizarea consumului propriu cu ajutorul senzorului extern de curent (max. 32A).

Detine de asemenea toate caracteristicile MultiGrid cu anti-insularizare incorporata si o lista in crestere a tarilor in care a fost aprobata.


PowerAssist

MultiPlus-II va preveni suprasarcina unei surse limitate de curent alternativ, precum o conexiune la alimentarea de la un generator sau de la mal. In primul rand, alimentarea bateriei va fi redusa in mod automat cand in mod normal s-ar fi produs o suprasarcină. Al doilea nivel va mari voltajul iesirii unui generator sau a unei surse de energie de la mal cu putere preluata de la baterie.


SSE: Sisteme de stocare a energiei (ESS- Energy Storage Systems)

MultiPlus-II este componenta principala intr-un sistem Victron SSE, oferind flexibilitatea de a fi combinata cu incarcatoarele solare MPPT sau cu invertoarele fotovoltaice cu stocare in reteaua electrica (Grid-tie).


Invertor/incarcator MultiPlus-II GX

Modele: 3000VA, 5000VA

Un invertor/incarcator cu capacitate de conectare a dispozitivelor in retea integrata, MultiPlus-II GX comunica cu un incarcator solar, baterii si alte dispozitive pentru controlul unor instalatii conectate in retea, autonome sau de alimentare de la distanta. Putand funcționa in paralel pentru randament de putere sau viteze de incarcare a bateriilor crescute, MultiPlus-II GX poate fi, de asemenea, configurat pentru alimentare trifazica.

Cuprinde caracteristici avansate, precum alimentare neîntrerupta cu energie electrica, stabilirea limitelor de sarcina si suplimentarea disponibilitatii alimentarii in retea limitate prin puterea bateriei – toate pot fi controlate direct de pe telefonul sau dispozitivul dvs. inteligent. De asemenea, este posibila monitorizarea de la distanta.

Invertor/incarcator hibrid Multi RS Solar

Modele: 6000VA


Multi RS Solar 48/6000 este un invertor/incarcator de 48 V 6 kVA cu intrare fotovoltaica de 450 VDC 4 kWp.

Datorita tehnologiei cu inalte frecvente si noului design, acest invertor puternic cantareste doar 11 kg. Mai mult, are o eficienta excelenta, putere redusa in modul standby si o functionare foarte silentioasa.

Afisajul citeste parametrii bateriei, invertorului si solari. Aceiasi parametri pot fi accesati folosind un smartphone sau alt dispozitiv compatibil cu Bluetooth prin aplicatia VictronConnect.


Invertor/incarcator EasySolar-II GX

EasySolar-II GX combina un regulator de incarcare solar MPPT, un invertor/incarcator si platforma de control intr-o singura carcasa. Produsul se instaleaza usor, cu minim de cabluri.



Invertor/incarcator Quattro

Modele: 3000VA, 5000VA, 8000VA, 10000VA, 15000VA


Similar cu MultiPlus, Quattro este, de asemenea, un invertor combinat si un incarcator. In plus, poate accepta doua intrari de curent alternativ si se conecteaza automat la sursa activa. Printre multiplele sale caracteristici se numara un adevarat invertor de unde sinusoidale, incarcare adaptiva, tehnologie hibrida PowerAssist plus multiple functii de integrare ale sistemului, cum ar fi functionarea in trei faze sau faze despartite si functionarea in paralel.


Doua intrari de curent alternativ si doua iesiri de curent alternativ

Quattro poate fi conectat la doua surse de CA independente, de exemplu o sursa de pe uscat si unul sau doua generatoare. Quattro se va conecta automat la sursa activa. Iesirea principala nu prezinta intreruperi in functionare. In cazul caderii alimentarii de la retea sau de la generator, Quattro preia alimentarea sarcinilor conectate. Acest proces se petrece rapid (mai putin de 20 milisecunde), incat calculatoarele si celelalte echipamente electronice vor continua sa functioneze. Cea de-a doua iesire este functionala numai atunci cand sursa CA este prezenta la una dintre intrarile dispozitivului. Consumatorii care nu ar trebui sa descarce bateria, precum aerul conditionat sau boilerele, pot fi conectati la aceasta iesire.


Caracteristica unica PowerAssist (controlul sursei)

Quattro va preveni supraîncărcarea unei surse de curent alternativ limitata, cum ar fi un generator sau o conexiune de alimentare pe uscat. Intai, incarcarea bateriei va fi redusa automat cand intervine o suprasarcina. Nivelul urmator va amplifica capacitatea unui generator sau o alimentare de la reteaua de tarm cu puterea de la baterie.


Alimentare practic nelimitata, datorita operarii paralele

Pana la 6 unitati Quattro pot opera in paralel pentru a se obtine cea mai mare capacitate de alimentare. De asemenea, este posibila operare trifazica sau monofazica. Va rugam sa verificati specificatiile noastre pentru a vedea care sunt modelele cu caracteristici de operare paralela, trifazica si faza divizata.


Invertor/incarcator Quattro-II

Modele: 24/5000/120-50 and 48/5000/70-50


Similar cu MultiPlus, Quattro este, de asemenea, un invertor combinat si un incarcator. In plus, poate accepta doua intrari de curent alternativ si se conecteaza automat la sursa activa. Printre multiplele sale caracteristici se numara un adevarat invertor de unde sinusoidale, incarcare adaptiva, tehnologie hibrida PowerAssist plus multiple functii de integrare ale sistemului, cum ar fi functionarea in trei faze sau faze despartite si functionarea in paralel.


Doua intrari de curent alternativ si doua iesiri de curent alternativ

Quattro poate fi conectat la doua surse de CA independente, de exemplu o sursa de pe uscat si unul sau doua generatoare. Quattro se va conecta automat la sursa activa. Iesirea principala nu prezinta intreruperi in functionare. In cazul caderii alimentarii de la retea sau de la generator, Quattro preia alimentarea sarcinilor conectate. Acest proces se petrece rapid (mai putin de 20 milisecunde), incat calculatoarele si celelalte echipamente electronice vor continua sa functioneze. Cea de-a doua iesire este functionala numai atunci cand sursa CA este prezenta la una dintre intrarile dispozitivului. Consumatorii care nu ar trebui sa descarce bateria, precum aerul conditionat sau boilerele, pot fi conectati la aceasta iesire.


Caracteristica unica PowerAssist (controlul sursei)

Quattro-II va preveni supraîncărcarea unei surse de curent alternativ limitata, cum ar fi un generator sau o conexiune de alimentare pe uscat. Intai, incarcarea bateriei va fi redusa automat cand intervine o suprasarcina. Nivelul urmator va amplifica capacitatea unui generator sau o alimentare de la reteaua de tarm cu puterea de la baterie.


Alimentare practic nelimitata, datorita operarii paralele

Pana la 6 unitati Quattro-II pot opera in paralel pentru a se obtine cea mai mare capacitate de alimentare. De asemenea, este posibila operare trifazica sau cu faza auxiliara.


Invertor/incarcator EasySolar

Modele: 1600VA, 3000VA, 5000VA


EasySolar combina controlerul de incrcare solara MPPT, un invertor/încarcator si distributia CA intr-o singura carcasa. Acest produs este usor de instalat, cu un numar redus de fire.


Invertor/incarcator EasyPlus

Modele: 1600VA


EasyPlus este un sistem energetic multifunctional, care cuprinde intr-o carcasa usoara si compacta, un invertor cu iesire sinusoidala, un dispozitiv sofisticat de incarcare a bateriilor, un comutator rapid de transfer a sarcinii CA si un sistem de distributie CA. Sistemul a fost proiectat pentru cei care doresc sa se bucure de confortul si libertatea unui sistem energetic complet, fara a mai irosi timpul cu instalarea componentelor sau cu procedurile tehnice dificile.

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.