Hidroizolatii lichide pentru acoperis, terasa si balcoane LEAD ROOF

Hidroizolatii lichide pentru acoperis, terasa si balcoane LEAD ROOF

Marca:
LEAD ROOF
Produs furnizat de:

LEAD ROOF

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
LEAD ROOF

Membrana lichida impermeabilizanta GENERAL ECOLIQUIDA

Membrana lichida impermeabilizanta pe baza de rasini elastomerice modificate in emulsie apoasa. Are o permeabilitate optima la vaporii de apa, o buna rezistenta la imbatranire, la raze ultraviolete si la ploi acide. Recomandata pentru impermeabilizarea suprefetelor cementoase, teraselor, tablelor cutate, bailor, placilor din fibrociment. General ECOLIQUIDA este, de asemenea, un excelent produs de acoperire si sigilant pentru refacerea acoperisurilor cu placi de azbociment. Produs este netoxic protejeaza sanatatea personala si a mediului inconjurator. Disponibil in mai multe culori. Consum: Pentru suprafete verticale: 1 Kg/mp, Pentru suprafete cu panta mai mare de 5%: 1,5 Kg/mp, Pentru mici suprafete plane: 2 Kg/mp cu o Fibra de Sticla de 50 gr/mp, Pentru refacerea azbocimentului: se utilizeaza minim 900 gr/mp pentru refacere tip „A” si „B”,minim 600 gr/mp pentru tip „C” in doua maini cu culori diverse.


Emulsie impermeabilizanta pe baza de apa si bitum GENERAL FONDO

Emulsie speciala pe baza de apa si bitum de inalta calitate aditivat cu filer tixotropic si rasini sintetice. Indicat pentru impermeabilizarea si protejarea teraselor, acoperisurilor, placilor din azbociment, fundatiilor.


Vopsea pe baza de copolimeri acrilici GENERAL VERACRILICA

Vopsea pe baza de copolimeri acrilici modificati si elastomerizati, cu pigmenti colorati, in emulsie apoasa. Se recomanda ca un strat protector peste membranele bituminoase (cu exceptia celor SBS). Are o putere optima de reflexie, este rezistenta la raze ultraviolete si la ploi acide. General VERACRILICA poate fi utilizata, de asemenea, ca un fixativ pentru acoperisurile care contin azbest (remediere de tip “D”). Produs netoxic protejeaza sanatatea personala si a mediului inconjurator.


Vopsea pe baza de apa GENERAL VERNICE ALU ECO

Vopsea pe baza de apa cu pasta de aluminiu indicata pentru protejarea si decorarea acoperisurilor din membrane bitum polimeri (nu SBS / elastomerice).


Vopsea pe baza de solvent GENERAL VERNICE ALU

Vopsea pe baza de solvent cu pasta de aluminiu indicata pentru protejarea si decorarea acoperisurilor din membrane bitum polimeri (nu SBS / elastomerice). Fara solventi clorurati.


Membrana impermeabilizanta lichida bituminoasa GENERAL BITULIQUIDA

Membrana impermeabilizanta lichida bituminoasa cu polimeri elastomeri si solventi. Recomandata pentru impermeabilizarea fundatiilor de beton afectate de microfisuri cand nu este prevazuta folosirea membranelor bitum polimeri. Se poate utiliza si doar ca amorsa. Se prezinta sub forma unei paste care se poate intinde usor in mod uniform pe suprafata de lucru.


Impermeabilizant lichid ONE FLOORING

Impermeabilizant lichid, monocomponent, rezistent la radiatii UV, cu caracteristici de impermeabilitate, traficabilitate si protectie a suprafetelor.


Membrana lichida pentru aplicatii extreme ONE


Emulsie bituminoasa pe baza de apa W BIT


Membrana lichida bituminoasa in emulsie apoasa WINGUM P

Membrana lichida bituminoasa in emulsie apoasa, tixotropica, cu o excelenta elasticitate, rezistenta la imbatranire, la actiunea agentilor atmosferici si la variatiile mari de temperatura.


Membrana lichida elastomerica WINGUM PLUS H2O

Membrana lichida elastomerica fibro-armata, colorata, pe baza de apa, traficabila, recomandata pentru protectia suprafetelor unde este necesara o optima impermeabilizare si unde aspectul estetic este important.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Hidroizolatii lichide pentru acoperis, terasa si balcoane LEAD ROOF
Contactează LEAD ROOF și cere prețuri pentru proiectul tau.