Ferestre de evacuare fum pentru mansarda VELUX

Ferestre de evacuare fum pentru mansarda VELUX

Marca:
VELUX
Produs furnizat de:

VELUX ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
VELUX
Grupul VELUX produce ferestre de mansarda de calitate superioara de peste 70 de ani. Caracteristicile produselor va ajuta sa va bucurati de multa lumina naturala, aer proaspat si privelisti minunate - toate pentru un mediu perfect in casa dumneavoastra.

Fereastra pentru evacuarea fumului GGL, pentru acoperis înclinat este un produs absolut necesar la constructia cladirilor publice, ca urmare a cerintelor legale in vigoare. Aceasta fereastra se acționeaza doar cu ajutorul unui sistem de control VELUX. Sistemul se poate configura in functie de numarul de ferestre necesare. Modelul se deschide pentru ventilatie zilnica de confort. Aspectul exterior este similar ferestrelor de mansarda, putand fi montate in diverse combinatii cu acestea. Fereastrele pentru evacuarea fumului se pot accesoriza cu toate modelele de rulouri interioare VELUX.
 
Sistemul de actionare pentru ferestrele de fum este extrem de flexibil, permitand deschiderea mai multor ferestre cu ajutorul unui singur kit. Sistemul de desfumare VELUX permite conexiunea cu alte sisteme de alarma existente, acest lucru fiind posibil doar prin intermediul unitatii de control KFC sau KFX. Sistemul este certificat ca un ansamblu intreg de produse si nu se recomanda folosirea lor separata.

Fereastre de mansarda pentru evacuare fum - VELUX GGL

- Toc si cercevea din lemn de lemn de pin superior, stratificat, lacuit, care nu isi modifica forma in timp

- Fereastra are articulare mediana si este actionata electric, avand motor incorporat

- Fereastra se opereaza numai cu sistemul de control KFX 210 si se deschide la 90° in momentul in care senzorul detecteaza fumul

- Pentru ventilare zilnica, fereastra se poate deschide 20 cm cu ajutorul intrerupatorului inclus in panoul de comanda

- Sistemul de control KFX 210 contine: panou de comanda si control, buton de panica, senzor de fum. Separat se poate achizitiona un senzor de ploaie

- Panoul de comanda contine 2 baterii de back-up.

2 Documentatii tehnice

Marcajul CE - 2013 VELUX
Certificare produs
4 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Ferestre de evacuare fum pentru mansarda VELUX
Contactează VELUX ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.