VELUX ROMANIA

VELUX ROMANIA

Str. Aurel Vlaicu nr. 40, Brasov, jud. Brasov


Relatii clienti:

VELUX ROMANIA

Grupul VELUX

VELUX este o companie de origine daneza, producatoare de ferestre pentru toate tipurile de acoperis si pentru toate tipurile de invelitori. Cu o istorie de mai bine de 75 de ani, grupul VELUX are mai mult de 10.000 de angajati in toata lumea, detine fabrici in 11 tari si companii de vanzari in 40 de tari, fiind unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de constructii.

Biroul central este situat in Hørsholm, in nordul orasului Copenhaga din Danemarca.

La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuintele sustenabile - cunoscuta sub denumirea de Casa Activa - ce presupune construirea de cladiri care produc mai multa energie decat consuma, asigurand in acelasi timp un mediu mai sanatos si mai curat.

 

ISTORIC - Ferestre de mansarda VELUX

Povestea VELUX a inceput in anul 1941, cand inginerul danez Villum Kann Rasmussen a descoperit pentru prima oara oportunitatile existente in spatiul locuibil de sub acoperisul in panta.

In timpul desfasurarii unui proiect, o serie de arhitecti l-au solicitat pentru constructia unui luminator pentru o scoala. Rezultatul a fost prima schita a ceea ce avea sa devina fereastra de mansarda VELUX.

Numele VELUX deriva din doua cuvinte - VEntilatie si LUX (termenul latin pentru lumina), fiind marca inregistrata inca din 1942.

 

VELUX in Romania

In Romania, compania VELUX este prezenta din anul 1997, fiind lider pe piata ferestrelor de mansarda. In portofoliul de produse intra o gama larga de ferestre, accesorii cu rol decorativ sau de reducere a caldurii, produse de instalare si izolare termica, panouri solare.

 

Ferestrele VELUX sunt concepute pentru toate tipurile de acoperis:

- ferestre de mansarda pentru acoperis in panta (cu sau fara parapet);

- ferestre pentru acoperis terasa sau plat;

- ferestre de acces pe acoperis pentru poduri locuite si nelocuite;

- ferestre verticale folosite doar in combinatie cu ferestrele montate pe acoperisul in panta, pentru mansardele cu parapet;

- tunele solare pentru spatiile fara acces direct la lumina naturala.

 

Produsele VELUX disponibile in Romania sunt utile pentru orice fel de proiect de constructii, cladiri noi sau renovate, publice sau private, si sunt comercializate exclusiv prin reteaua nationala de distribuitori specializati in domeniul materialelor de constructii.

Documentații tehnice

  Evolutia companiei in timp
  Catalog, brosura
  5 p | RO
  VELUX - Lista de preturi 2020
  Catalog, brosura
  17 p | RO
  Descopera potentialul podului tau!
  Catalog, brosura
  9 p | RO
  Ghid de renovare pentru podul casei
  Catalog, brosura
  16 p | RO
  Revitalizarea cladirilor istorice
  Catalog, brosura
  24 p | RO
  Mansarda - o idee buna!
  Catalog, brosura
  2 p | RO
   1 - 10 din 10 documentatii
  10 game de produse înscrise