Copertine retractabile pentru protectie solara FABRICA DE JALUZELE

Copertine retractabile pentru protectie solara FABRICA DE JALUZELE

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
FABRICA DE JALUZELE
Fabrica De Jaluzele este renumita pentru gama larga de copertine retractabile, care vine in intampinarea nevoilor personalizate ale clientilor persoane fizice, dar si a proprietarilor de spatii comerciale. Copertinele retractabile sunt adaptate pentru orice tip de spatiu, fie in zona de exterior a casei sau biroului, fie in spatii comerciale precum mallurile, casele de vacanta, hotelurile, restaurantele si spitalele.
 
Produsele noastre sunt confectionate din aliaje de aluminiu si materiale de cea mai inalta calitate, furnizate de cei mai renumiti producatori la nivel mondial.
Atunci cand alegeti sa cumparati produsele noastre, va asiguram o calitate deosebita. Fiind disponibile intr-o gama variata de modele, culori si materiale, produsele noastre au si preturi foarte avantajoase. Materialul textil ales pentru confectionarea copertinelor nu se decoloreaza repede, se mentine nou si proaspat timp indelungat si este rezistent la mucegai/murdarire. Majoritatea copertinelor prezinta brate retractabile, permitand inclinarea.
 
Pot fi instalate usor si nu au nevoie de prea multa intretinere. Utilizati copertinele noastre pentru pontoane, balcoane si alte zone de exterior. Acestea vor adăuga o nota de rafinament. Vor economisi costurile de electricitate, protejand interiorul de radiatiile solare.
 
Asigurati-va un spatiu racoros exterior cu ajutorul copertinelor retractabile de la Fabrica De Jaluzele!

Copertina Yorika

Copertinele Yorika umbresc incaperile si reduc foarte mult costurile de electricitate. Acestea reprezintă solutia perfecta de umbrire pentru casa si birou, intrucat blocheaza patrunderea soarelui. Dispunand de caracteristica retractabila si de caseta, copertinele Yorika sunt ideale pentru umbrirea spatiilor comerciale mari incluzand malluri, scoli, magazine, spitale si depozite. Acestea sunt rezistente, uşor de instalat, utilizat si intretinut. Caseta este prevazuta pentru protejarea bratelor si panzei. Inclinarea poate fi ajustata intre 50 si 70°, in functie de alegerea dumneavoastra.


Specificatii:

- Disponibile in mai multe culori: - RAL9010 alb, RAL8017 maro, RAL1013 bej si RAL7035 argintiu.

- Profil tip roata din fata.

- Invelis din aluminiu.

- Actionare automata/la distanta prin comutator electric.

- Inscriptie logo.

- Senzor de vant-soare integrat.

- Echipate cu 3 tipuri de roti.


Copertina Sircoma

Sunteti in cautare de copertine care sa blocheze razele solare, dar nu si privelistea? Instalati copertinele Sircoma pentru spatii rezidentiale si comerciale. Acestea sunt rezistente, inteligente, moderne si foarte durabile in conditii meteo extreme. Reprezinta o solutie foarte rentabila, adaptata special la nevoile de umbrire ale spatiilor comerciale. Au brate de fixare puternice pe arc care pot fi actionate fara efort. Aceste brate sunt echipate fie cu lant sau sfoara, putand fi inclinate intre 0 si 90°. Acestea sunt solutia moderna pentru a va transforma casa intr-un spatiu confortabil si racoros, cu scopul de a va putea bucura de mai multe activitati.


Specificatii:

- Disponibile in mai multe culori: - RAL9010 alb, RAL8017 maro, RAL1013 bej si RAL7035 argintiu.

- Profil tip roata din fata.

- Invelis din aluminiu.

- Actionare automata/la distanta prin comutator electric.

- Inscriptie logo.

- Senzor de vant-soare integrat.

- Echipate cu 3 tipuri de roti.


Copertina Alanis

Aduceti un plus estetic terasei sau balconului instaland copertine elegante si atractive Alanis. Acestea sunt realizate special pentru umbrirea teraselor si balcoanelor. Va puteti transforma terasa intr-un spatiu energic in cadrul reuniunilor de weekend instaland copertinele Alanis. Sunt foarte usoare, au brate retractabile pentru utilizare si intretinere fara efort. Bratele pot fi inclinate cu usurinta la unghiuri intre 0 si 90°. 


Specificatii:

- Aceste copertine sunt preferate pentru calitatea si rentabilitatea serviciilor.

- Acţionare automata/la distanta prin comutator electric.

- Inscriptie logo.

- Senzor de vant-soare integrat.


Copertina Arcadia

Copertinele Arcadia sunt autonome, oferindu-va posibilitatea de a dinamiza terasa sau orice alt spatiu deschis. Acestea sunt ideale pentru terasele restaurantelor si pentru cafenele deschise. Sunt solutii uimitoare de umbrire pentru spatii mari. Nu pot fi fixate pe perete, acordandu-va avantajul de a le instala oriunde doriti. Acestea sunt prevazute cu piciorse rezistente pentru stabilitate maxima in caz de conditii meteo extreme. Le puteti instala, ajusta si dezinstala cu usurinta fara prea mare efort. Dimensiuni: 2 m latime, deschidere 6 m. Tija telescopica.


Specificatii:

- Invelis din aluminiu.

- Actionare automata/la distanta prin comutator electric.

- Inscriptie logo.


Copertina Union

Copertina Union reprezinta solutia optima pentru decorarea ferestrelor si blocarea razelor solare directe. Constructorii inteligenti instalează aceste copertine pentru umbrire si pentru protejarea teraselor, balcoanelor, teraselor joase si verandelor. Aceste copertine sunt rezistente, usor de instalat si de intretinut. Copertinele Union sunt echipate cu doua brate laterale pentru stabilitate sporita. Acestea sunt capitonate cu material textil drept pentru un grad maxim de acoperire. Pot fi instalate cu usurinţă pe perete sau tavan, cu ajutorul bratelor de prindere laterale. Au doua brate de prindere pentru stabilitate sporita. Material textil drept pentru acoperire maxima.


Specificatii:

- Invelis din aluminiu.

- Actionare automata/la distanta prin comutator electric.

- Inscriptie logo.


Copertina Union - K

Aduceti un plus de eleganta pentru ferestrele dumneavoastra instaland copertinele Union-K, moderne, de calitate deosebita. Sunt solutii optime pentru ferestre, precum şs pentru balcoane, terase joase si verande. Cele doua brate laterale asigura fixare si stabilitate maxima. Puteti utiliza modele elegante si material textil drept pentru a asigura un grad maxim de acoperire.


Caseta din aluminiu prevazuta pentru copertine minimizeaza depunerile si deteriorările. Acestea pot fi fixate de pereti si tavane fara suport aditional. Doua brate de prindere pentru stabilitate sporita. Material textil drept pentru acoperire maxima. Caseta din aluminiu minimizeaza depunerile si deteriorarile. Actionare automata/la distanta cu comutator electric. Pot fi inscriptionate.


Copertina Union - B

Copertinele Union-B reprezinta o metoda optima de a aduce o nota vibranta pentru ferestre, balcoane si verande. Aceste copertine sunt inteligente, dar dispun de un aspect foarte simplu. Acestea sunt echipate cu brate functionale pentru instalare si suport simplu. Sunt foarte rezistente, simple si extrem de functionale. Le puteti fixa usor pentru a preveni patrunderea razelor solare in spatiile interioare. Design foarte simplu. Rezistenta. Brate functionale pentru instalare si suport simplu.


Copertina Millenium

Copertina retractabila Milenium va permite un design modern si atragator. Aceste copertine va asigura solutii de umbrire estetice pentru terasa dumneavoastra. Constructia foarte rezistentă trece testul timpului. Cadrul copertinelor este realizat din aluminiu de foarte buna calitate pentru stabilitate si suport sporite. Mecanismul electronic asigura un control sporit. Un singur modul poate fi folosit pentru o latime maximă de 4,5 m. Insa, pentru acoperirea suprafetelor mai intinse, puteti folosi 2 module.


Specificatii:

- Constructie retractabila rezistenta.

- Cadrul copertinelor realizat din aluminiu de foarte buna calitate.

- Mecanism electronic.

- Un singur modul poate fi folosit pentru 4,5 m.


Copertina Ghibli

Copertina Ghibli reprezinta solutia perfecta pentru umbrirea ferestrelor, peretilor din sticla, fatadelor si altor elemente. Casa dumneavoastra va avea un aspect imbunatatit cu ajutorul acestor accesorii deosebite. Vor bloca patrunderea soarelui si va vor permite sa va relaxati alaturi de familie si prieteni. Acestea sunt realizate din aluminiu si panză impermeabila pentru a rezista in conditii meteo extreme. Dispun de sticla venetiana in plafon pentru a asigura un grad maxim de luminozitate.


Specificatii:

- Realizate din aluminiu.

- Panza impermeabila utilizata pentru umbrire.

- Sticlă venetiana in plafon pentru un grad maxim de luminozitate.


Copertina Cover

Copertinele Cover sunt copertine retractabile foarte atractive. Acestea pot fi solutia optima de umbrire a teraselor. Sunt foarte recomandate pentru caracteristicile deosebite. Caseta din aluminiu este inchisa, protejand contra deteriorării mecanice si conditiilor meteo extreme. Terasa dumneavoastra va dispune de un aspect unic cu ajutorul acestor copertine. Latimea maxima a acestor copertine este de 7 m, cu 3,1 m deschidere. Acestea pot fi controlate electronic prin comutator sau telecomanda. Tija telescopică este integrata in constructia acestor copertine.


Specificatii:

- Copertină retractabila atragatoare.

- Caseta inchisa din aluminiu.

- Latime maxima de 7 m cu deschidere de 3,1 m.

- Usor de gestionat prin comutator electric sau telecomanda.

- Inscriptie logo.


Copertina Giardino

Copertinele Giardino sunt cele mai moderne copertine retractabile de pe piata si sunt ideale pentru umbrirea ferestrelor, teraselor, verandelor, balcoanelor etc. Acestea dispun de garnituri flexibile PVC pentru modificarea unghiului atat in plan orizontal, cat si vertical. De asemenea sunt rezistente in conditii meteo extreme. Invelisul protector din aluminiu localizat in partea de sus a copertinelor asigura o durata de viata indelungata. Deschiderea maxima este de 15 m.


Specificatii:

- Garnituri flexibile PVC pentru modificarea unghiului.

- Invelisul protector din aluminiu localizat in partea de sus.

- Control automat, la distanta, comutator electric.

- Inscriptie logo.


Copertina Raincover

Copertinele Raincover sunt cele mai moderne solutii de umbrire. Datorita constructiei unice, acestea ofera protectia maxima contra razelor solare. Intreaga constructie este realizata din bavuri din aluminiu. Acestea ofera un grad maxim de umbrire. Copertinele Raincover sunt utilizate preponderent pentru umbrirea gradinilor de vara, pergolelor si teraselor. Lungimea maxima, precum si deschiderea acestor copertine este de 1,5 m. Gradul de inclinare pentru scurgerea apei pluviale este de 18%.


Specificatii:

- Constructie rezistenta unica.

- Constructia este realizata din bavuri din aluminiu pentru umbrire suplimentara.

- Lungimea maxima, precum si deschiderea acestor copertine este de 1,5 m.

- Gradul minim de inclinare pentru scurgerea apei pluviale este de 18%.


Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.