FABRICA DE JALUZELE

FABRICA DE JALUZELE

Str. Intrarea Biruintei nr. 22, Pantelimon, jud. Ilfov


Relatii clienti:

FABRICA DE JALUZELE

De ce noi?

Societatea noastra va ofera solutii complete de protectie solara, domeniu in care ne-am trecut in portofoliu lucrari importante prin care ne-am dovedit profesionalismul, lucru pe care clientii nostri il pot confirma.

 

Prin urmare de ce sa ne alegeti?

Pentru ca suntem capabili sa oferim o vasta gama de produse si solutii care se preteaza celor mai variate necesitati. Dispunem de o indelungata experienta in industria sistemelor externe si interne, am invatat sa satisfacem toate cerintele clientilor nostri. Detinem toate cunostintele tehnice pentru a va oferi cele mai bune solutii in domeniu. Solutiile de umbrire de tip roman shade sau rolete zebra pot aduce un plus de eleganta casei, biroului sau cabanei de vacanta.

 

Productivitate - Solutii de umbrire rapide si de calitate, disponibile la preturi competitive.

Calitate - Produse rezistente, fabricate de materiale caracterizate de durabilitate.

Inovatie - Jaluzele si rulouri create conform ultimelor tendinte in materie de design interior.

Eleganta - Umbrire eleganta si potrivita pentru orice tip de incapere sau fereastra.

 

Ce produse iti oferim?

 

Umbrire interioara

Produsele din categoria umbrire interioara sunt mai mult decat ideale pentru cei care isi doresc decorarea eleganta a casei si in acelasi timp sa se ascunda de razele solare. Acestea pot oferi un aspect foarte modern oricarei incaperi. Indiferent de gusturi, iti oferim o gama cat se poate de variata de solutii de umbrire interioara.

 

Umbrire exterioara

Produsele pentru umbrire exterioara sunt construite din elemente de tehnică a umbririi moderne, practice și arhitecturale, elemente care, pe lângă necesitatea controlării cantității de lumină care pătrunde în interior, reușesc să schimbe aspectul exterior al locuinței dumneavoastră.

4 game de produse înscrise