Convectoare si ventiloconvectoare de pardoseala pentru incalzire JAGA

Convectoare si ventiloconvectoare de pardoseala pentru incalzire JAGA

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
JAGA
Ventiloconvectoare de pardoseala

Ventiloconvector de pardoseala - Clima Canal

Control climatic complet!

In ciuda dimensiunii sale modeste, Clima Canal este o unitate puternica de incalzire si ventilatie.

Silentios si discret, Clima Canal ofera cel mai mare confort climatic posibil. Supercompact si silentios, acest schimbator de caldura high-tech Low H2O si activatorul termic, au fost special dezvoltate pentru a oferi un record de putere in dimensiuni minime. Toate acestea la un nivel de zgomot imperceptibil de mai putin de 29 dbA! In modulul boost, la viteza maxima, pentru incalzire ultrarapida, puterea termica este mult mai mare.

Prin folosirea celor mai avansate motoare EC, Clima Canal consuma pana la 50% mai putina energie electrica si permite controlul de la distanta folosind cele mai noi automatizari si sisteme de management pentru cladiri, BMS.


Livrare standard:

- caseta cu inaltime ajustabila si rama-suport din inox pentru grile

- grile din aluminiu anodizat

- schimbator de caldura Low-H2O

- activator termic, (mini ventilator tangential)

- 2 racorduri flexibile din inox de 1/2 ", lungime de la 15 pana la 25 cm.


Clima Canal, ventiloconvector de pardoseala doar pentru incalzire, H 8.5 cm

- echipament de incalzire preasamblat din fabrica pentru a fi montat in pardoseala.

- include o caseta din otel galvanizat Sendzimir de 1 mm grosime, sistem telescopic de reglare al inaltimii si rama din otel inoxidabil, acoperita cu lac epoxi-poliester, gri antracit RAL 7024, rezistenta la zgarieturi, cu grad de luciu 10%.

- unitatea poate fi racordata la sistemele traditionale de incalzire


Adancimea minima necesara la nivelul pardoselii finite este de 85 mm. Ventiloconvectorul este echipat cu console de ajustare a inaltimii de la 0 la 45 mm si un reglaj fin pe inaltime pana la 8 mm, pentru a alinia perfect unitatea cu pardoseala finita.


Ventiloconvector de pardoseala - Clima Canal Hybrid

Ventiloconvectoare CLIMA CANAL HYBRID pentru incalzire si racire, H 10 cm

- echipament de incalzire preasamblat din fabrica pentru a fi montat in pardoseala.

- include o caseta din otel galvanizat Sendzimir de 1 mm grosime, sistem telescopic de reglare al inaltimii si rama din otel inoxidabil, acoperita cu lac epoxi-poliester, gri antracit RAL 7024, rezistenta la zgarieturi, cu grad de luciu 10%.


Aparatul este echipat standard pentru incalzire si pentru racordarea la sistemele traditionale de incalzire cu apa, dar poate fi folosit si pentru racire cu apa racita de chiller si pentru conectarea la sistemele de ventilatie mecanice.

Adancimea minima necesara la nivelul pardoselii finite este de 100 mm.


Ventiloconvectorul este echipat cu console de ajustare a inaltimii de la 0 la 45 mm si un reglaj fin pe inaltime pana la 8 mm, pentru a alinia perfect unitatea cu pardoseala finita.

- exista 4 orificii in caseta ventiloconvectorului pentru racordarea hidraulica a instalatiei si pentru cablurile electrice. Aceste orificii sunt sigilate cu banda izolatoare neagra.

- caseta prezinta un canal pentru drenarea condensului


Ventiloconvector de pardoseala QuatroCanal

Ventiloconvector QUATRO CANAL pentru instalatii cu 4 tevi, incalzire, racire, ventilatie

Super control climatic pentru sistemele de incalzire, racire si ventilatie, cu 4 tevi. In ciuda dimensiunilor sale compacte, ventiloconvectorul de pardoseala Quatro Canal este un corp de incalzire principal pentru ca are o putere termica mare, o unitate de racire si un sistem de ventilatie, 3 in 1.

Quatro Canal ofera cel mai mare confort climatic posibil, fiind silentios, puternic si discret.


Schimbatorul de caldura High-tech, cu 4 tevi si activatoarele termice, fac posibila trecerea de la incalzire la racire sau invers. Acestea au fost proiectate pentru a va oferi putere termica foarte mare si sunt perfecte pentru a va oferi un nivel de racire ridicat, racordate la sistemele de racire umede sau uscate.

Prin folosirea celor mai avansate motoare EC (ventilatoare), Quatro Canal consuma pana la 50% mai putina energie electrica si permite controlul de la distanta folosind cele mai noi automatizari si sisteme de management pentru cladiri, BMS (Building Management System).


Livrare standard:

Quatro Canal este un echipament de incalzire, racire si ventilatie, complet montat din fabrica pentru instalare in pardoseala, care include:


- caseta din otel galvanizat Sendzimir de 1 mm grosime, sistem telescopic de reglare al inaltimii si rama din otel inoxidabil, acoperita cu lac epoxi-poliester, gri antracit RAL 7024, rezistenta la zgarieturi, cu grad de luciu 10%. Ventiloconvectorul de pardoseala este echipat standard pentru incalzire, cu racordare la sistemele traditionale de incalzire, dar poate fi folosit si pentru racire cu apa racita de chiller si pentru conectarea la sistemele de ventilatie mecanice. Adancimea minima necesara la nivelul pardoselii finite este de 135 mm. Ventiloconvectorul este echipat cu console de ajustare a inaltimii de la 0 la 45 mm si un reglaj fin pe inaltime pana la 8 mm, pentru a alinia perfect unitatea cu pardoseala finita.

- caseta este echipata in lateral cu 4 orificii pentru racordarea instalatiei hidraulice si 1 orificiu pentru cablurile electrice; orificiile sunt sigilate cu banda izolatoare neagra.

- caseta prezinta un canal pentru drenarea condensului Ø 32/2 mm.

- doua elemente de capat, echipate cu rama din inox si nituri din aluminiu sunt furnizate pentru inchiderea casetei, in cazul in care nu se monteaza un ventiloconvector in prelungirea altuia.

- toate elementele componente sunt fixate in console de ancorare cu arc de otel, astfel incat toate partile pot fi detasate rapid si extrem de usor pentru curatarea si intretinerea periodica fara decuplarea de la instalatia hidraulica sau electrica.

- grile din aluminiu anodizat si schimbator de caldura Low-H2O

 - activatori termici (activatori mini tangentiali)

- panou de protectie

- 4 racorduri flexibile din inox de 1/2 ", lungime de la 15 pana la 25 cm.


Ventiloconvector de pardoseala MicroCanal LOW H2O

Caldura maxima in dimensiuni minime!

Cea mai recenta solutie de incalzire, cu ventiloconvectoare cu montaj in pardoseala, este Micro Canal de 6 cm inaltime si 13 cm latime.

Cu schimbatoarele de caldura Low H2O, mici dar puternice si ventilatoarele extrem de silentioase, nu mai mari decat un robinet termostatic de calorifer, se creeaza o putere imensa.

Micro Canal combina estetica minimalista si libertatea arhitecturala cu o putere care depaseste toate recordurile de temperatura! Micro Canal se integreaza armonios in orice interior. Acest lucru ofera fiecarui architect, designer sau inginer cea mai mare libertate posibila pentru a executa fiecare proiect arhitectural fara nici un compromis la sistemul de incalzire.


Prin folosirea celor mai avansate ventilatoare, Micro Canal consuma pana la 50% mai putina energie electrica.


Micro-duct - Unitate de incalzire, complet asamblata din fabrica, pentru montaj in pardoseala:

- caseta interna de 1 mm grosime si caseta externa de 1,5 mm grosime, ambele fabricate din otel galvanizat, vopsite cu epoxi-poliester, culoare gri antracit RAL 7024, rezistente la zgarieturi, gradul luciu 10%.

- caseta externa cu 3 orificii de conectare, in lateral stanga, pentru trecerea conductelor hidraulice si a cablurilor electrice. Orificiile sunt sigilate cu banda izolatoare neagra. Niturile sunt montate in partile laterale pentru o buna fixare a casetei interne.

- caseta interna are 3 orificii de conectare, in lateral stanga, pentru trecerea conductelor hidraulice si a cablurilor electrice.

- benzile de ancorare (ajustabile in inaltime max. 15 mm), livrate impreuna cu caseta externa, permit fixarea acesteia in placa de beton.

- partile laterale echipate cu rama de inox pentru sustinerea grilei din inox

- schimbator de caldura dinamic si activator termic, (mini ventilator tangential)

- 2 racorduri flexibile din inox de 1/2 ", cu lungime de 15 cm > 25 cm

- doua elemente de capat, echipate cu rama din inox pentru grila si nituri din aluminiu pentru inchiderea casetei, in cazul in care nu se monteaza un ventiloconvector in prelungirea altuia.

- placa protectoare din polietilena.


Inaltimea totata este ajustabila de la 6 la 8 cm, ceea ce garanteaza faptul ca echipamentul va fi aliniat perfect cu pardoseala finita.

Convectoare de pardoseala
Prin folosirea schimbatoarelor de caldura Low H2O, convectoarele de pardoseala reactioneaza instant la fluctuatiile de temperatura din incapere si sunt solutia optima pentru a creea confort termic. In sezonul rece, vor ajusta rapid temperatura. Presupun o mai buna emisie si confort termic si utilizeaza semnificativ mai putina energie in combinative cu centralele in condensatie, panouri solare, pompe de caldura si alte surse ecologice.

Convector de pardoseala Mini Canal

Adancime minima, caldura maxima!

Convectorul Mini Canal porneste de la 9 cm inaltime. Este perfect pentru a completa sistemul de incalzire in pardoseala si suficient de puternic pentru a servi ca sursa de caldura primara.

Prin utilizarea schimbatoarelor de caldura Low H2O, convectoarele de pardoseala Mini Canal, reactioneaza instant la fluctuatiile de temperatura din incapere si sunt solutia optima pentru a creea confort termic primavara sau toamna. In sezonul rece, vor ajusta rapid temperatura. Prin urmare, Mini Canal presupune o mai buna emisie si confort termic si utilizeaza semnificativ mai putina energie.


Aplicatii: living-uri cu ferestre mari; cladiri de birouri; magazine cu vitrine; showroom-uri; conservatoare; holuri, etc.


Inaltime: 9 cm; 11 cm; 14 cm; 19 cm

Latime: 14 cm; 18 cm; 26 cm; 34 cm; 42 cm

Lungime: de la 70 cm la 490 cm. De la 70 cm la 130 cm lungimile sunt din 10 in 10 cm iar de la 130 cm pana la 490 cm lungimile sunt din 20 in 20 cm.

Grilele pot fi din aluminiu, lemn sau inox. Exista varianta transversala (roll up) sau varianta grilelor fixe, longitudinale.


Convector de pardoseala cu grila de aluminiu Canal Compact

Convectorul Canal Compact este preasamblat din fabrica iar in echiparea standard sunt incluse:

- Caseta impermeabila din poliester cu rama neagra din aluminiu anodizat.

- Grila fixa, longitudinala, din aluminiu, culoare naturala, SNA - Stiff NAtural.

- Schimbator de caldura Low H2O, vopsit gri antracit RAL 7024

- Picioruse si console de fixare, vopsite gri antracit RAL 7024.

- Perete separator din poliuretan negru Ventil de aerisire 1/8" si ventil de golire 1/2"


Grilele pot fi din aluminiu (grila fixa, longitudinala) sau lemn (grila care se ruleaza, transversala).


Puterile termice sunt conforme cu standardul european EN 442, pentru 75/65/20.

Garantie 30 ani schimbatorul Low H2O si 10 ani restul componentelor.


Convector de pardoseala cu grila de lemn Canal Plus

Convectorul Canal Plus este preasamblat din fabrica iar in echiparea standard sunt incluse:

- Caseta din tabla galvanizata, grosime 0.75 mm, vopsita gri inchis;

- Izolatie de polietilena de 10 mm, R 0.58 / K 1.73; fara izolatie R 0.12 / K 8;

- Rama din aluminiu anodizat, culoare naturala;

- Grila din aluminiu, culoare naturala, SNA - Stiff NAtural. Grila este longitudinala, fixa, iar pasul dintre elementii grilei este 1.5 cm.

- Schimbator de caldura Low H2O, vopsit gri antracit RAL 7024;

- Console de fixare din tabla galvanizata;

- Panou metalic separator, grosime 0.7 mm, vopsit gri antracit RAL 7024;

- Ventil de aerisire 1/8" si ventil de golire 1/2".

Puterile termice sunt conforme cu standardul european EN 442, pentru 75/65/20.

Garantie 30 ani schimbatorul Low H2O si 10 ani restul componentelor.

Radiatoare cu inaltime mica
MINI LOW H2O - Surprinzator de discret!
Dimensiuni minime, caldura maxima. Mini este un calorifer mic, dar puternic. Discret ascuns, Mini transforma aerul rece de langa fereastra intr-o caldura placuta. Este foarte potrivit pentru spatiile cu ferestre mari, vitrine, sere cu plante ornamentale si parapeti cu inaltime mica de sub fereastra.

Mini este disponibil in doua variante:
MINI Wall cu fixare in console pe perete
MINI Free Standing cu fixare pe pardoseala, cu picioruse

Inaltime: 8 cm, 13 cm, 23 cm si 28 cm
Mini este un calorifer cu schimbator de caldura Low H2O si carcasa de otel.

Calorifere de plinta Mini Wall

Sunt calorifere cu inaltime mica de la 8 cm. Se recomanda in spatiile cu suprafete vitrate mari, pereti cortina sau zone cu parapet cu inaltime mica 10-30 cm.


Mini Wall prezinta:

- Panou de otel de 1.25 mm, cu deschidere pentru capul termostatic

- Schimbator de caldura economic care functioneaza pe principiul Low H2O (low water content), fabricat din teava de cupru, aripioare de aluminiu si 2 colectori de alama de 1/2" pentru racordare pe aceeasi parte, in stanga sau dreapta (pentru H=13-23-28 cm) sau alt tip de racord 1/2" (pentru H=8 cm)

- Console de prindere pe perete, din otel galvanizat cu grosime de 1 mm si kit de fixare

- Ventil de aerisire de 1/8'' si dop de 1/2''

- Presiunea de proba: 20 bar

- Presiunea de lucru: 10 bar

Culori standard: alb (RAL 9016 sau RAL 9010) si gri metalic (001). Pentru alte optiuni, consultati paleta de culori.


Puterile termice sunt conforme cu standardul european EN 442, pentru 75/65/20

Garantie: 30 ani schimbatorul de caldura Low H2O si 10 ani restul componentelor.


Calorifere de plinta cu picioruse Mini Free Standing

Sunt calorifere cu inaltime mica de la 8 cm. Se recomanda in spatiile cu suprafete vitrate mari, pereti cortina sau zone cu parapet cu inaltime mica 10-30 cm.


Mini Free Standing prezinta:

- Panou de otel de 1.25 mm, cu deschidere pentru capul termostatic

- Schimbator de caldura economic care functioneaza pe principiul Low H2O (low water content), fabricat din teava de cupru, aripioare de aluminiu si 2 colectori de alama de 1/2" pentru racordare pe aceeasi parte, in stanga sau dreapta (pentru H=13-23-28 cm) sau alt tip de racord 1/2" (pentru H=8 cm)

- Picioruse de fixare pe pardoseala, cu inaltimi fixe sau ajustabile, vopsite in culoarea caloriferului

- Ventil de aerisire de 1/8'' si dop de 1/2''

- Presiunea de proba: 20 bar

- Presiunea de lucru: 10 bar

Culori standard: alb (RAL 9016 sau RAL 9010) si gri metalic (001). Pentru alte optiuni, consultati paleta de culori


Puterile termice sunt conforme cu standardul european EN 442, pentru 75/65/20

Garantie: 30 ani schimbatorul de caldura Low H2O si 10 ani restul componentelor.

Avantajele sistemului Low H2O:
- Anticoroziv, 10 ani garantie
- Consum apa: 1/10 fata de un radiator clasic
- Se incalzeste in maxim 10 minute
- Raspunde instant la fluctuatiile de temperature
- Consum energetic cu 12%-20% mai mic
- Siguranta: panoul radiant nu depaseste niciodata 40°C chiar daca agentul termic are 90°C
- Combinatie optima intre convectie si radiatie
- Eficienta maxima in combinatie cu cazanele in condensatie, panouri solare sau pompe de caldura
Ventiloconvectoare de perete-tavan

Ventiloconvector de perete-tavan BRIZA

Super subtire si cu putere mare de incalzire, racire si ventilatie, Briza este o unitate de climatizare cu personalitate duala: un hibrid care ofera caldura confortabila in timpul iernii si racoare in timpul verii. Acest ventiloconvector va asigura climatul interior optim pe parcursul intregului an. Puterea din spatele Briza este ingenioasa tehnologie Low H2O combinata cu un sistem dinamic si silentios.

Briza este cel mai subtire model de ventiloconvector disponibil pe piata, cu asemenea putere. E ca si cum am pune toata puterea unui Ventilo Jaga, intr-un radiator de design, subtire. De asemenea, Briza este ideal pentru conectarea la sistemele de joasa temperatura precum pompele de caldura, sistemele cu energie solara (panouri solare) si cazanele in condensatie. Prin folosirea celor mai avansate motoare EC (ventilatoare), Briza consuma pana la 50% mai putina energie electrica si permite controlul de la distanta folosind cele mai noi automatizari si sisteme de management pentru cladiri, BMS (Building Management System).


Briza este o unitate de climatizare, complet preasamblata din fabrica

- Versiuni: ventiloconvectoare de tavan sau de perete, cu sau fara carcasa, pentru 2 sau 4 tevi

- Incalzire: echipat standard pentru conectarea la sistemele de incalzire conventionale

- Racire: echipat standard pentru conectarea la sistemele de racire cu apa racita

- Ventilatie: echipat pentru conectarea la ventilatia mecanica.


Ventiloconvector de perete-tavan BRISE

Brise tine in frau  temperaturi si este plin de energie. Activatorul sau puternic, este stabilit cu precizie.

Incalzire, aerisire sau racire, indiferent de acestea,  radiatorul Brise este intotdeauna pe pozitie, gata pentru a castiga cursa pentru confort.

Ventiloconvector de pardoseala Freedom

Control climatic complet! In ciuda dimensiunii sale modeste, Freedom Clima este o unitate puternica de incalzire si ventilatie. Silentios si discret, Freedom Clima ofera cel mai mare confort climatic posibil. Supercompact si silentios, acest schimbator de caldura high-tech Low H2O si activatorul termic, au fost special dezvoltate pentru a oferi un record de putere in dimensiuni minime. Toate acestea la un nivel de zgomot imperceptibil de mai putin de 29 dbA! In modulul boost, la viteza maxima, pentru incalzire ultrarapida, puterea termica este mult mai mare. Prin folosirea celor mai avansate motoare EC, Freedom Clima consuma pana la 50% mai putina energie electrica si permite controlul de la distanta folosind cele mai noi automatizari si sisteme de management pentru cladiri, BMS.


Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.