DECORAD INDUSTRIE

DECORAD INDUSTRIE

Str. Pascal Aristide nr. 1, Bucuresti, sector 3


Relatii clienti:

DECORAD INDUSTRIE

DECORAD Industrie este importator si distribuitor pentru o gama larga de convectoare si ventiloconvectoare de pardoseala Jaga, radiatoare LOW H2O cu schimbator de caldura din cupru, radiatoare decorative din otel, piatra, cupru, aluminiu sau cu panou de lemn.

Caldura a luat forme... aceasta este esenta filosofiei noastre. Va propunem stil de viata si exprimarea identitatii. Incercam sa schimbam viziunea clasica despre incalzire si sa surprindem placut piata instalatiilor termice prin concepte si produse inovatoare.

Colectia de radiatoare si convectoare de pardoseala cu schimbator de caldura din cupru Low H2O, Taboe - primul radiator port-prosop cu colectorii pe centru, Geo si Heatwave - fabricate din granulat de piatra naturala, Xtend - gama de radiatoare din otel cu fata plana, iar Iguana, Zana si Vision - colectii cu forme multiple (tip coloana, semicoloana, de colt, pentru plinta sau cu oglinda) sunt exemple care va incita la inovatie si gandire creativa.

 

Prin viziunea si implicarea noastra dorim sa va oferim solutii estetice, functionale si creative pentru amenajari interioare de elita, un spectru larg de radiatoare decorative din otel, care se armonizeaza discret cu orice interior, pastrandu-si in acelasi timp farmecul personal.

 

Prin intermediul www.decorad.ro, echipa DECORAD Industrie va aduce informatii cat mai detaliate despre fiecare model de calorifer prezentat, incluzand poze, date tehnice, instructiuni de montaj, paleta de culori si nu in ultimul rand catalogul de preturi si noutati in domeniu.

Deoarece piata imobiliara impune din ce in ce mai multe constructii cu pereti cortina (pereti vitrati) sau spatii cu ferestre mari si parapeti cu inaltime redusa (5-30 cm), venim in ajutorul dumneavoastra cu 3 solutii de incalzire, din care sa alegeti in functie de necesarul termic si buget:
 - VENTILOCONVECTOARE DE PARDOSEALA - CLIMA CANAL - Control climatic complet!
 - CONVECTOARE DE PARDOSEALA - Adancime minima, caldura maxima!
 - MINI LOW H2O - Surprinzator de discret!

6 game de produse înscrise