Calorifere si radiatoare orizontale si verticale JAGA

Calorifere si radiatoare orizontale si verticale JAGA

Contactează furnizorul
JAGA
DECORAD INDUSTRIE ofera o gama variata de radiatoare tip panou marca JAGA. Acestea sunt impartite in doua categori si anume: Radiatoare DESIGN si Radiatoare economice, de joasa temperatura.
Radiatoare DESIGN

HEATWAVE - Radiator modular

HEATWAVE este un radiator modular, care se compune dintr-un amestec de materiale minerale si sintetice. Modulele pot fi imbinate foarte usor. In interiorul radiatorului, apa circula prin tubul din otel inoxidabil AISI 304. HEATWAVE este accesibil standard in patru dimensiuni si in doua nuante de piatra: negru mat si gri ciment. Suprafata radiatorului este neteda, mata si unitara.


- Sistem de incalzire centrala: Presiune de proba: 8 bar, Presiune de lucru: 6 bar

- Conectare la perete: 2x1/2 (racord flexibil inclus) sau conectare cu robinet manual: 2xM24

- Garniturile de perete din otel inoxidabil sunt furnizate impreuna cu un model de hartie, pentru a ajuta instalatorul la montarea radiatorului.

- HEATWAVE poate fi montat in orice directie catre 360°.

- Estimarile randamentului de caldura sunt furnizate conform standardului european EN442 (75/65/20grC).

- Valva manuala HEATWAVE (inclusa in ansamblu) poate fi conectata la conductele de alimentare din plastic, tub sintetic, RPE/ALU, teava de cupru sau din otel.


Ventilarea aerului: in interiorul radiatorului HEATWAVE se gaseste un tub flexibil din otel inoxidabil urmand perimetrul Heatwave. Ca un rezultat al acestei constructii nu e posibila nici o acumulare de aer. Totusi, ventilarea aerului va fi necesara in alta parte in sistemul de incalzire centrala, daca procesul de acumulare are loc.

Modele, variante ale acestui produs

Heatwave S

Dimensiuni: L 778 mm x H 538 mm; Greutate: 14 kg

Heatwave M

Dimensiuni: L 1454 mm x H 729 mm; Greutate: 28 kg

Heatwave L

Dimensiuni: L 2086 mm x H 1040 mm; Greutate: 56 kg

Heatwave XL

Dimensiuni: L 2719 mm x H 1351 mm; Greutate: 84 kg

VERTIGA - Radiator de joasa temperatura cu design special

Vertiga ilustreaza noul punct de referinta pentru radiatorul de design, cu functionare la temperatura foarte scazuta a apei. Este expresia fundamentala a formei si functiei. Radiatorul decorativ Vertiga combina puterea de la Top Performers, eficienta de la Energy Savers si designul de la Jaga Eyecatchers.


Vertiga este un model nou de radiator de joasa temperatura, pentru pompele de caldura si centralele in condensatie. Doua schimbatoare de caldura dinamice, cu flux de aer orizontal, ating performante termice extrem de ridicate la temperaturi ale apei extrem de scazute.

Datorita masei termice reduse si materialelor cu conductivitate termica mare, tehnologia Jaga Low-H2O este mult mai usor de reglementat si s-a dovedit a fi extrem de eficienta din punct de vedere energetic.


Primo, Kirei, Dunes, Glow: nici un alt radiator nu va va oferi atat de multe posibilitati in alegerea materialelor si designului.

Modele, variante ale acestui produs

Vertiga Primo

Este modelul de baza, cu carcasa din metal vopsit, disponibil in culorile standard: alb sau gri metalic. Simplu si elegant. Panou frontal din otel galvanizat electrolitic de 1,25 mm grosime. Carcasa este vopsita in: alb trafic satinat RAL 9016, gri metalic 001, texturat fin - pentru alte culori: aveti la dispozitie paletarul Jaga.

Vertiga Dunes

Efectul de umbra al unui vartej de nisip in desert a fost sursa de inspiratie pentru aceste panouri artistic frezate. Un "miraj" de linii care dau un plus de profunzime interiorului. Flux de aer si miraje care continua sa incante. Panou frontal din MDF albit (E1), finisat cu mai multe straturi de lac mat - alb.

Vertiga Kirei

Ilustreaza caracterul japonez pentru "pur" si "frumos". Un nume potrivit pentru un panou fabricat in intregime din materiale naturale. Kirei reprezinta partea necomestibila de la soia. Materialul care se arunca dupa ce se recolteaza soia, a prins viata in acest radiator. Rezultatul este un radiator organic, cu umbre naturale, care aduce caldura, personalitate si viata fiecarui perete. Panou frontal din materiale presate obtinute din resturi de plante de soia, vopsit cu lac mat pe baza de apa, pentru un efect natural.

Vertiga Glow

Stralucire monolitica de negru sau alb lucios. Vertigo Glow reflecta spatiul interior gratie finisajului sau foarte lucios. Material nou cu aspectul luciului de pian. O pictograma de simplitate si stil! Panou frontal din placa HPL foarte lucioasa (calitate E1), cu aspect asemanator luciului de pian - alb/negru.

MOON - Radiator cu design special

MOON - este un radiator din piatra, cu un design special.

Radiatorul Moon simbolizeaza atmosfera sufocanta a unei nopti in Rio de Janeiro, plina de samba si pasiune, intr-o piesa unica.


Moon creeaza un mod absolut nou de a privi caldura. Este o declaratie a caldurii si pasiunii, o piesa decorativa exclusiva, imbogatindu-ti si incalzindu-ti inima.


CROSSROADS - Calorifer cu design special din metal

Crossroads - este un calorifer din metal emailat sau inox, forjat intr-un mod traditional ca sa satisfaca cele mai inalte standard de calitate.


Acesta poate fi racordat la orice sistem de incalzire centrala, fara probleme. Nascut din foc si modelat cu pasiune, Crossroads emana caldura exotica in forma si functie.


GEO Vertical - Calorifere masive din piatra compozita de granit

Sunt calorifere masive, fabricate din piatra compozita de granit. Placa frontala este curbata, lucioasa si usor de intretinut.

GEO Vertical se poate comanda in opt variante de culoare. Cele standard sunt: alb (601), gri deschis (602), negru (603) si nisipiu (604). Pentru alte optiuni, consultati paleta de culori.


- Presiunea de lucru 7 bar,

- Presiunea de proba 10 bar.

- Racordurile sunt la partea inferioara a caloriferului si impreuna cu acesta se livreaza si consolele de fixare pe perete din inox, dopul si dezaeratorul de 1/2".

- Setul de robineti termostatici si bara port prosop se pot comanda optional.

- Performantele termice ale caloriferelor sunt verificate si conforme cu standardele europene: DIN EN ISO 9001 si DIN EN 442.


La cerere, radiatoarele GEO pot fi echipate cu rezistenta electrica si termostat.


GEO Orizontal - Radiator din granulat de piatra naturala

Radiatoarele GEO Orizontal sunt fabricate din granulat de piatra naturala. Placa frontala este curbata, lucioasa si usor de intretinut. Prezinta schimbator de caldura economic care functioneaza pe principiul Low H2O (low water content).Avantajele sistemului Low H2O

 - Anticoroziv, 10 ani garantie

- Consum apa: 1/10 fata de un radiator clasic

- Se incalzeste in maxim 10 minute

- Raspunde instant la fluctuatiile de temperatura

- Consum energetic cu 12%-20% mai mic

- Combinatie optima intre convectie si radiatie

- Eficienta maxima in combinatie cu cazanele in condensatie.

Presiunea de lucru: 7 bar / Presiunea de proba: 10 bar.

- Disponibil in 2 culori: negru (603) si nisipiu (604).


Robinetii integrati Jaga, capul termostatic cromat, dopul si dezaeratorul de 1/2'', 2 racorduri flexibile de 1/2" (60 cm) pentru conectare la perete si consolele de fixare din inox sunt livrate gratuit.

Performantele termice ale caloriferelor, sunt verificate si conforme cu standardele europene: DIN EN ISO 9001 si DIN EN 442.

Robinetii integrati Jaga, capul termostatic cromat, dopul si dezaeratorul de 1/2'', 2 racorduri flexibile de 1/2" (60 cm) pentru conectare la perete si consolele de fixare din inox sunt livrate gratuit.
Performantele termice ale caloriferelor, sunt verificate si conforme cu standardele europene: DIN EN ISO 9001 si DIN EN 442.

Radiatoare economice, de joasa temperatura

PLAY - Radiator de joasa temperatura cu panou de lemn

PLAY este un radiatoare de joasa temperatura cu panou de lemn si schimbator de caldura din cupru Low H2ODisponibil intr-o variata gama de culori.


Play este o investitie durabila. Inima radiatorului Play este schimbatorul de caldura Low H2O din cupru, de inalta tehnologie.


- Acesta incalzeste mai repede, uniform si precis ceea ce inseamna ca Play este un calorifer mult mai economic si mai eficient decat unul normal si ofera mai mult confort.

- Play combina aspectul jucaus cu eficienta termica ridicata.

- Pentru aceeasi dimensiune aveti 3 puteri termice.

- Pompele de caldura, sistemele de panouri solare sau cazanele in condensatie sunt cele mai eficiente cand temperatura agentului termic este relativ scazuta, adesea sub 35°C, ceea ce inseamna ca se impun calorifere mult mai mari. Dar pentru Play nu este o problema deoarece se poate combina cu tehnologia inovativa DBE (Dynamic Boost Effect) si caloriferul cu aceleasi dimensiuni va emite de 2 ori mai multa putere.


Niciodata nu ati vazut atat de multa culoare intr-un singur calorifer. Play4Girls sau Play4Boys au combinatii de culori ce creeaza o stare de spirit vesela. Dar chiar si in alb curat sau elegantul negru, Play ramane un calorifer cu caracter puternic. Cu astfel de culori vibrante, Play este o alegere naturala pentru dormitorul copiilor, salile de clasa sau gradinite, astfel ca Jaga a acordat o atentie suplimentara sigurantei.

Carcasa din MDF vopsit nu va deveni niciodata prea calda, iar colturile usor rotunjite fac radiatorul Play mult mai sigur decat caloriferele clasice de otel sau aluminiu. Toate elementele incalzite sunt frumos ascunse degetelelor copiilor. Capul termostatic ingenios integrat poate fi blocat.


KNOCKONWOOD - Radiator orizontal cu panou din lemn

O alta descoperire tehnica uimitoare, Knockonwood, realizeaza ceea ce parea imposibil: eficienta termica ridicata printr-un panou frontal de lemn cu trasaturi curbe, fine, seducatoare.


Elegantul exterior din lemn al gamei Knockonwood este esential pentru designul radiatorului si a fost proiectat astfel incat sa nu compromita cu nimic fluxul de caldura sau eficienta termica.
Castigatoarea prestigiosului premiu IF Design Award, carcasa din lemn este disponibila in esente de fag, stejar, artar, nuc, tec, zebrano si mahon pentru a se integra perfect in orice schema de amenajare contemporana sau traditionala.


Radiatoarele KNOCKONWOOD au panou frontal din lemn vopsit cu lac poliuretanic, rezistent UV. Panoul poate fi scos pentru curatare si intretinere. Fiind fabricate din lemn natural, structura si culoarea panourilor frontale pot diferi de la un radiator la altul. Panouri laterale din tabla de otel de 1.25 mm, colorate gri metalic


Schimbator de caldura economic care functioneaza pe principiul Low H2O (low water content), fabricat din teava de cupru, aripioare de aluminiu si 2 colectori de alama de 1/2" pentru racordare pe aceeasi parte, in stanga sau dreapta

Console de prindere pe perete, din otel galvanizat cu grosime de 1 mm si kit de fixare


- Ventil de aerisire de 1/8'' si dop de 1/2''

- Presiunea de proba: 20 bar

- Presiunea de lucru: 10 bar.


Designul flexibil incurajeaza prin oferirea furniturii de stejar intr-o serie de nuante (wenge). Gama Knockonwood se remarca atat prin design cat si prin performante termice spectaculoase bazate pe schimbatoarele de caldura cu masa redusa Low H2O. Astfel, radiatoarele emit o caldura constanta, perfect controlata ce garanteaza maximum de confort. Solutiile termice oferite de Knockonwood presupun un consum energetic cu 12.5% mai mic, in comparatie cu radiatoarele clasice din otel - test efectuate de Building Research Establishment (BRE) in Anglia.
Ideal pentru cladirile moderne, inclusiv pentru apartamente, hoteluri, baruri, restaurante si birouri - dar si pentru amenajarile clasice - Knockonwoodofera o alternativa unica de design radiatoarelor din otel. Noul model de radiator este disponibil cu lungimi de la 600 la 2200 mm si inaltimi de la 300 la 800 mm, cu puteri de la 450 W la 4500 W.

Alaturi de KNOCKONWOOD, caloriferele STRADA, LINEA PLUS, MAXI si TEMPO fac parte din gama radiatoarelor Low H2O. Ele prezinta carcasa din tabla de otel iar in interior schimbator de caldura din cupru Low H2O.


STRADA - Calorifer orizontal cu panou de otel si fata plana

Strada sunt calorifere orizontale de joasa temperatura cu panou de otel cu fata plana, care prezinta:


- Panou frontal si laterale de otel de 1.25 mm, cu deschidere pentru capul termostatic

- Schimbator de caldura economic care functioneaza pe principiul Low H2O (low water content), fabricat din teava de cupru, aripioare de aluminiu si 2 colectori de alama de 1/2" pentru racordare pe aceeasi parte, in stanga sau dreapta

- Console de prindere pe perete, din otel galvanizat cu grosime de 1 mm si kit de fixare

- Ventil de aerisire de 1/8'' si dop de 1/2''

- Presiunea de proba: 20 bar

- Presiunea de lucru: 10 bar

- Culori standard: alb (RAL 9016 sau RAL 9010) si gri metalic (001). Pentru alte optiuni, consultati paleta de culori

- Accesorii optionale: setul robinet termostatic, drept sau coltar, in totalitate incorporat in panoul de otel si bara port prosop cromata


Puterile termice  ale caloriferelor STRADA sunt conforme cu standardul european EN 442, pentru 75/65/20.

Garantie: 30 ani schimbatorul de caldura Low H2O si 10 ani restul componentelor.


LINEA PLUS - Calorifer orizontal cu panou de otel si fata lisa JAGA LINEA PLUS

Linea Plus sunt calorifere orizontale de joasa temperatura cu panou de otel, cu fata lisa, care prezinta:


- Panou frontal si laterale de otel de 1.25 mm, cu deschidere pentru capul termostatic

- Schimbator de caldura economic care functioneaza pe principiul Low H2O (low water content), fabricat din teava de cupru, aripioare de aluminiu si 2 colectori de alama de 1/2" pentru racordare pe aceeasi parte, in stanga sau dreapta

- Console de prindere pe perete, din otel galvanizat cu grosime de 1 mm si kit de fixare

- Ventil de aerisire de 1/8'' si dop de 1/2''

- Presiunea de proba: 20 bar

- Presiunea de lucru: 10 bar

- Culori standard: alb (RAL 9016 sau RAL 9010) si gri metalic (001). Pentru alte optiuni, consultati paleta de culori.

- Accesorii optionale: setul robinet termostatic, drept sau coltar, in totalitate incorporat in panoul de otel si bara port prosop vopsita in culoarea radiatorului.


Puterile termice sunt conforme cu standardul european EN 442, pentru 75/65/20.

Garantie: 30 ani schimbatorul de caldura Low H2O si 10 ani restul componentelor.


TEMPO - Calorifer orizontal cu panou de otel

Tempo sunt calorifere orizontale de joasa temperatura cu panou de otel care prezinta:


- Panou frontal de otel de 0.86 mm, panouri laterale de 1 mm, cu deschidere pentru capul termostatic

- Schimbator de caldura economic care functioneaza pe principiul Low H2O (low water content), fabricat din teava de cupru, aripioare de aluminiu si 2 colectori de alama de 1/2" pentru racordare pe aceeasi parte, in stanga sau dreapta

- Console de prindere pe perete, din otel galvanizat cu grosime de 1 mm si kit de fixare

- Ventil de aerisire de 1/8'' si dop de 1/2''

- Presiunea de proba: 20 bar, Presiunea de lucru: 10 bar

- Caloriferul Tempo Wall se monteaza pe perete iar Tempo Free Standing are picioruse ajustabile si se monteaza pe pardoseala.

- Culoare disponibila: alb RAL 9010.

- Accesorii optionale: setul robinet termostatic, drept sau coltar, in totalitate incorporat in panoul de otel.


Puterile termice sunt conforme cu standardul european EN 442, pentru 75/65/20.

Garantie: 30 ani schimbatorul de caldura Low H2O si 10 ani restul componentelor.


Ce inseamna LOW H2O?
- Un concept modern de incalzire
- Putere termica ridicata
- Confort maxim
- Consum minim
- Siguranta
- Sanatos, din punct de vedere termic
- Racorduri universale.
Avantajele sistemului Low H2O
- Anticoroziv, 10 ani garantie
- Consum apa: 1/10 fata de un radiator clasic
- Se incalzeste in maxim 10 minute
- Raspunde instant la fluctuatiile de temperatura
- Consum energetic cu 12%-20% mai mic
- Combinatie optima intre convectie si radiatie
- Eficienta maxima in combinatie cu cazanele in condensatie.

Radiatoarele LOW H2O sunt mult mai eficiente in comparatie cu radiatoarele clasice. In urma unei cercetari stiintifice laborioase, schimbatorul de caldura a fost conceput sa functioneze ideal in combinatie cu centralele moderne in condensatie, care furnizeaza agent termic la temperatura mai scazuta.
Marind suprafata de contact intre cupru si aluminiu, cu cel putin 43%, obtinem o emisie termica optima, chiar daca temperatura agentului termic este de 40grC.

Mai mult, radiatoarele Jaga LOW H2O sunt disponibile si cu schimbator de caldura dublu, ceea ce inseamna mai multa putere cu dimensiuni minime.
Schimbatorul de caldura dublu permite ca puterea termica sa creasca cu peste 30% fara a mari dimensiunea radiatorului!
Un radiator LOW H2O utilizeaza doar 1/10 din volumul apei folosit de un radiator clasic. Ca rezultat imediat, reactioneaza cel putin de 3 ori mai rapid si diminueaza variatiile de temperatura din incapere. Acest lucru nu se intampla doar atunci cand avem nevoie de mai multa caldura, ci si in momentul in care apar alte surse de caldura provenite de la aparatele electronice, electrocasnice sau caldura solara.

Compararea timpului de reactie:
- Un radiator clasic cu greutatea aprox. de 40kg si puterea de 2000 watt continua sa emita aprox. 600 watt chiar daca robinetul termostatic se inchide. Daca apare soarele, temperatura din incapere creste, apare disconfortul iar energia a fost consumata inutil. Un element LOW H2O de 2000 watt cantareste doar 3 kg si degaja 80 watt. Astfel, dispuneti de mai mult confort si consum energetic redus.

Compararea timpului de incalzire:
- In maxim 10 minute, sistemul central de incalzire functioneaza la capacitate optima, in timp ce, daca se folosesc radiatoare clasice timpul de incalzire este de 3 ori mai mare. Fara nici un consum suplimentar de energie, radiatoarele LOW H2O raspund imediat la toate fluctuatiile de temperatura. Caldura este emisa atunci cand este necesar si din acest motiv se reduce consumul energetic cu 12%.

Compararea distributiei temperaturii:
- Printr-o circulare optima a aerului, temperatura din camera este constanta. Astfel, nu mai apare riscul de umiditate si mucegai. Aerul cald se distribuie in mod egal, in fiecare colt al camerei. Distributia uniforma a aerului s-a remarcat, in special, la cladirile foarte bine izolate. Temperatura aerului cald la iesirea din convectorii LOW H2O, este scazuta si in consecinta, aerul nu mai este uscat, innecacios. Daca agentul termic are o temperatura de 85grC, aerul radiat are 55grC, sau altfel spus, cu 10% mai scazut decat in cazul folosirii radiatoarelor clasice.

127 imagini

44 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Calorifere si radiatoare orizontale si verticale JAGA
Contactează DECORAD INDUSTRIE și cere prețuri pentru proiectul tau.