Adezivi pentru gresie, faianta si piatra naturala WEBER

Adezivi pentru gresie, faianta si piatra naturala WEBER

Contactează furnizorul
WEBER

Adeziv pentru placari ceramice la interior si exterior - weberset EX25 max2 alb

Adeziv sub formă de pulbere de culoare alba, pe bază de ciment, cu adaosuri minerale si rasini sintetice, aplicabil in pat subtire.


Domenii de utilizare:

Se utilizează pentru lipirea placilor absorbante de gresie si faianta si materiale de construcții similare, la interior si exterior (placi cu absorbtie normala, clasa BII, BIII). Se recomanda pentru placi portelanate (clasa BI) cu dimensiunea de pana la 50x50 cm la interior si cu dimensiunea de pana la 30x30 cm la exterior. In cazul lipirii pe placile de gips-carton se recomanda tratarea suprafetei cu o amorsa acrilica. Adezivul se va aplica atat pe suport, cat si pe intradosul placii, pe 100% din suprafata.


Avantaje:

- aderenta ridicata;

- alunecare redusa;

- aplicabil pe gips-carton;

- aplicabil pe hidroizolatii;

- circulabil dupa 24 ore;

- aplicare manuala.

Adeziv pentru placari ceramice in medii umede - weberset H20 max2

Adeziv sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale, continut de material hidrofug si rasini sintetice, de calitate superioara.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza pentru lipirea placilor absorbante de gresie si faianta si materiale de constructii similare, la interior si exterior (placi cu absorbtie normala clasa BII, BIII). 
Se recomanda pentru placi portelanate numai la interior, pe suprafete absorbante.
Pentru placi portelanate la exterior se recomanda folosirea urmatoarelor produse: weberset EX25 max2, weberset portelanat max2, weberset superflex max2.


Avantaje:

- pentru interior si exterior;

- pentru medii umede;

- timp deschis extins;

- fara alunecare;

- pentru pereti si pardoseli.

Adeziv alb flexibil pentru marmura - weberset marmo plus

Adeziv flexibil de calitate profesionala, sub forma de pulbere de culoare alba, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale si rasini sintetice, aplicabil in pat subtire. Nu influenteaza culoarea placarilor.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza in special pentru lipirea placilor de marmura, marmura compozita, granit, piatra naturala de culoare deschisa, placilor de gresie si faianta cu absorbtie normala (Clasa BII, B III), placilor portelanate (Clasa BI), mozaik si materiale de constructii similare, la interior si exterior. Recomandat pentru incalzire prin pardoseala si terase. Se aplica pe suporturi avand ca liant cimentul: suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment si hidroizolatii (pe baza de ciment sau dispersie). Realizand un amorsaj cu grundul de profunzime weber GR100 se poate aplica si pe alte suprafete critice cu absorbtie de apa foarte ridicata sau scazuta.


Avantaje:

- pentru placari de marmura pe pardoseli incalzite;

- pentru placari la piscine;

- pentru aplicarea mozaicului;

- nu modifica culoarea placilor de marmura;

- flexibilitate ridicata.


Adeziv pentru placari ceramice la interior - weberset ST10

Adeziv sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale si rasini sintetice, aplicabil in pat subtire si mediu.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza pentru lipirea placilor de gresie, faianta si materiale de constructii similare cu absorbtie 2 normala (Clasa BII, BIII) si dimensiuni de pana in 900 cm (30x30 cm), in locuinte si spatii publice, pe pereti si pe pardoseli, la interior. Se aplica pe suporturi avand ca liant cimentul: suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment.


Avantaje:

- alunecare redusa;

- economic;

- aplicabil in strat gros.


Adeziv alb pentru piatra - weberset stone

Adeziv de calitate profesionala, sub forma de pulbere de culoare alba, pe baza de ciment,cu adaosuri minerale si rasini sintetice, aplicabil in pat subtire si mediu. Pentru pereti si pardoseli. Nu influenteaza culoarea placarilor.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza in special pentru lipirea de piatra naturala, piatra reconstituita, caramida ornamentala, placi ceramice si materiale de constructii similare cu absorbtie medie si mare (Clasa BII, BIII), la interior si exterior. Se recomanda pentru placarile soclurilor caselor sau a gardurilor, dar si pentru realizarea pardoselilor. Este recomandat si pentru aplicare in strat mediu; astfel daca piatra se gaseste sub forma de placi cu grosimi neregulate, planeitatea se poate regla din grosimea patului de adeziv. Se aplica pe suporturi avand ca liant cimentul: suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment. Realizand un amorsaj cu grundul de profunzime weber GR100 se poate aplica si pe alte suprafete, cu absorbtie de apa ridicata sau scazuta.


Avantaje:

- alunecare redusa

- nu modifica culoarea placilor de piatra

- pentru interior si exterior

- lucrabilitate ridicata

- pentru placi de piatra cu absorbtie de apa ridicata sau medie


Adeziv pentru placari ceramice la interior si exterior - weberset EX25 max2

Adeziv sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale si rasini sintetice, aplicabil in pat subtire. 


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza pentru lipirea:

- placilor de gresie, faianta si materiale de constructii similare cu absorbtie normala (Clasa BII, BIII) la interior si exterior pe suprafete protejate

- placilor portelanate (Clasa BI) la interior si exterior pe suprafete protejate (terase acoperite). Se aplica pe suporturi avand ca liant cimentul: suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment, hidroizolatii (pe baza de ciment sau dispersie). Realizand un amorsaj cu grundul de profunzime weber GR100 se poate aplica si pe alte suprafete cu absorbtie de apa ridicata sau scazuta.


Avantaje:

- pentru interior si exterior;

- aderenta ridicata;

- timp deschis extins;

- alunecare redusa.


Adeziv flexibil pentru placari ceramice pe suprafete critice - weberset superflex max2

Adeziv de calitate profesionala, sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale, fibre de armare si rasini sintetice, aplicabil in pat subtire. Produs fabricat cu tehnologia inovativa ”Fara Praf”. Recomandat si pentru placi de dimensiuni mari.


Domenii de utilizare:

Pentru lipirea placilor de gresie si faianta cu absorbtie normala (Clasa BII, BIII), gresie portelanata (Clasa BI), granitogres, klinker, marmura, piatra naturala, marmura compozita si materiale de constructii similare la interior si exterior. Recomandat pentru incalzire prin pardoseala, terase neacoperite, piscine si alte aplicatii speciale ce necesita un adeziv super-flexibil de calitate profesionala. Se aplica pe suporturi avand ca liant cimentul: suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment, pe gips-carton, pe hidroizolatii (pe baza de ciment sau dispersie), lemn (OSB), metal*. Este recomandat si pentru lipirea placilor de gresie pe gresie sau faianta pe faianta. 

* suprafata trebuie amorsata cu grundul universal weber GR100.


Avantaje:

- pentru interior si exterior;

- pentru medii umede;

- timp deschis extins;

- fara alunecare.


Adeziv flexibil pentru placi ceramice portelanate - weberset portelanat max2

Adeziv de calitate profesionala, sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale, fibre de armare si rasini sintetice, aplicabil in pat subtire. Produs fabricat cu tehnologia inovativa ”Fara Praf”. Recomandat si pentru placi de dimensiuni mari.


Domenii de utilizare:

Se utilizeaza:

- In special pentru lipirea placilor portelanate (Clasa BI), granitogres, klinker si materiale de constructii similare in interior, inclusiv la incalzirea prin pardoseala si la exterior.

- Pentru lipirea placilor de gresie si faianta cu absorbtie normala (Clasa BII, B III) la interior si exterior.

Se aplica pe suporturi avand ca liant cimentul: suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment, pe gips-carton si hidroizolatii (pe baza de ciment sau dispersie). Realizand un amorsaj cu grundul de profunzime weber GR100, se poate aplica si pe alte suprafete critice cu absorbtie de apa ridicata sau scazuta.


Avantaje:

- pentru placi ceramice absorbante si neabsorbante;

- pentru placari pe pardoseli incalzite;

- pentru aplicarea caramizii aparente;

- pentru placari in zone cutrafic intens.

Adeziv pentru placari ceramice la interior si exterior - webercol pro white

Adeziv de calitate profesionala, sub forma de pulbere de culoare alba, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale şi raşini sintetice. Recomandat pentru placi cu dimensiunea maxima 150x150 cm.
Gaseste usor adezivul potrivit pentru placare cu gresie, faianta, piatra, click AICI.


Domenii de utilizare:

Recomandat pentru incalzire prin pardoseala, terase neacoperite, piscine, zone comerciale. 

In cazul lipirii pe placile de gips-carton se recomanda tratarea suprafetei cu o amorsa acrilica, adezivul se va aplica atat pe suport, cat si pe intradosul placii, pe 100% din suprafata. Realizand un amorsaj cu grundul de profunzime weber GR100 (a se consulta fisa tehnica a produsului), se poate aplica si pe alte suprafete critice cu absorbtie de apa ridicata sau scazuta.


Avantaje:

  • - aderenta ridicata: 1 N/mm2 
  • - potrivit pentru aplicare la interior si exterior: clasa de flexibilitate S1 
  • - compatibil cu incalzirea prin pardoseala si cu placile mari - dimensiunea maxima 150x150 cm 
  • - adeziv alb, ideal pentru placi deschise la culoare 
  • - usor de aplicat: produs ultra-fin, cremos 
  • - proprietatile tixotropice favorizeaza aplicarea controlata

4 imagini

17 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Adezivi pentru gresie, faianta si piatra naturala WEBER
Contactează SAINT-GOBAIN WEBER și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.