Accesorii porti si sisteme deschidere automatizata TRUTZI

Accesorii porti si sisteme deschidere automatizata TRUTZI

Contactează furnizorul
TRUTZI
Orice lucrare trainica se finalizeaza prin adaugarea detaliilor care redau functionalitatea produselor finite. TRUTZI intampina cerintele clientilor printr-o gama completa de sisteme de deschidere, elemente decorative si accesorii care adauga un plus estetic elementelor functionale.

Mestesugarii TRUTZI sunt specialisti in fier forjat, insa in portofoliul nostru puteti gasi si sisteme de deschidere. Aceasta gama cuprinde atat produse clasice, cum ar fi manere si silduri, dar si sisteme mai complexe, necesare realizarii de potți autoportante, culisante si batante, cu deschidere automatizata.

Pentru un plus de confort si siguranta, oferim posibilitatea de automatizare a sistemului de deschidere al portilor, prin care poarta se poate accesa cu usurinta, chiar din pragul usii, cu ajutorul unei telecomenzi.

Elemente functionale pentru porti TRUTZI

Gama de elemente constructive este compusa din produse din fier care intregesc produsul finit si îi redau utilitatea. In aceasta categorie se gasesc produse precum yale, manere, zavoare, butuci, sine si role pentru porti culisante, balamale reglabile, balamale cu rulmenti, usi glisante.


Mai multe informatii despre elementele functionale gasiti aici.


Elemente de decor pentru porti TRUTZI

In aceasta gama regasim elemente din fier forjat simple, dar și unele mai complexe, care se folosesc la decorarea gardurilor si portilor. Din categoria formelor simple fac parte elemente C, S, acolade, virgule, melci, cercuri si diferite alte ansamble. Formele complexe se refera la frunze, flori si panouri decorative, de diferite marimi.


Mai multe informatii despre elementele de decor pentru porti gasiti aici.

 
Exista mai multe alternative ale unui sistem automatizat de deschidere, insa cea mai buna solutie este data de marimea spatiului de care dispuneti. La TRUTZI se gaseste o gama completa de sisteme de deschidere pentru porti autoportante, culisante sau batante.
 
Mestesugarii TRUTZI va stau la dispoziție pentru a clarifica orice nelamuriri sau curiozitati.
Profita de experienta lor si descopera care este cea mai buna solutie pentru tine!

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Accesorii porti si sisteme deschidere automatizata TRUTZI
Contactează TRUTZI FIER FORJAT și cere prețuri pentru proiectul tau.