Amortizoare pentru porti metalice LOCINOX

Amortizoare pentru porti metalice LOCINOX

Marca:
LOCINOX
Produs furnizat de:

DECORIO

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
LOCINOX
Amortizoarele LOCINOX sunt realizate din materiale rezistente la coroziune, viteza de inchidere a portii nefiind afectata de schimbari de umiditate sau temperatura.

Amortizorul Verticlose - STD

Amortizorul Verticlose - STD este recomandat pentru portile industriale. Forta, viteza si inchiderea finala sunt reglabile dupa instalare. Amortizorul este conceput pentru utilizare exterioara si este executat cu materiale rezistente la coroziune.


Datorita sistemului patentat de amortizare, functionarea portii nu este afectata de schimbarile de temperatura.


Set balama amortizor Tiger

Tiger este o balama cu amortizare hidraulica rezistenta la intemperii. Prezinta doua lagare cu deshidere de pana la 180°. Balamaua Tiger inchide foarte usor porti batante de pana la 75 de kg, indiferent de conditiile meteo.


Viteza de inchidere si pozitia de inchidere pot fi ajustate dupa instalare. Setul este in conformitate cu reglementarile Rospa.


SWING40 - Set 2 balamale cu amortizor pentru porti de gradina

Balamalele SWING40 cu amortizor pentru porti  functioneaza pe principiul unui arc mecanic. Viteza de inchidere este ajustabila. Setul de 2 balamale cu amortizor este conceput pentru profile de 40 x 40mm.


Se utilizeaza la porti pietonale si de gradina cu greutatea de max. 75 kg. Setul se fixeaza usor intr-un tubing de 40 x 40 mm². Forta arcului se poate ajusta cu ajutorul unei chei.

8 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Amortizoare pentru porti metalice LOCINOX
Contactează DECORIO și cere prețuri pentru proiectul tau.