SCHELL GMBH & Co. KG Armaturentechnologie

SCHELL GMBH & Co. KG Armaturentechnologie

Str. Raiffeisenstraße nr. 31, Olpe


Relatii clienti:

SCHELL GMBH & Co. KG Armaturentechnologie

Fiind lider in productia armaturilor sanitare, SCHELL s-a specializat pe dezvoltarea solutiilor, care satisfac cele mai specifice cerinte, incepand de la baterii de lavoar si armaturi de dus pana la ventile coltare si robinete pentru spalare WC si pisoar, precum si modulele de montaj adecvate.

 

Locatiile unde solutiile sustenabile SCHELL sunt solicitate: scoli, gradinite, hoteluri, restaurante, spitale, clinici de ingrijire, cladiri industriale, cladiri administrative, aeroporturi, gari, statii de service pe autostrazi, facilitati de agrement, facilitati sportive, grupuri sanitare.

 

Prin tehnologia inteligenta de armaturi, SCHELL a demonstrat de-a lungul anilor modalitatea de a reduce consumul de apa in cazul sistemelor de spalare pisoar si WC. SCHELL pune accent deosebit pe economisire si acest lucru este deja oficial. Pentru a asigura proiectantilor si executantilor o orientare neutra, industria europeana de armaturi (EUnited Valves) a dezvoltat o noua eticheta de clasificare a produselor, care indica potentialul de economisire a unei armaturi. La baza clasificarii armaturilor, sta corespondenta cu standardele si normele europene invigoare.

 

Acestea sunt testate si avizate de catre un institut de testare independent,
acreditat ( ENISO/ ICE17025) facand parte de procesul din examinare. Acest lucru asigura ca de-a lungul procesului de fabricatie sunt folosite doar materiale, care nu sunt periculoase din punct de vedere al igienei si a caror siguranta de functionarea fost dovedita prin teste de rezistenta.
Conformitatea cu nivelul de igiena a apei potabile este de cea mai mare prioritate.

 

Lansand primele armaturi, avand clasificarea WELL, SCHELL dovedeste importanta calitatii - si demonstreaza ca reducerea consumului de apa nu dauneaza respectarii prevederilor privind igiena apei potabile.

Documentații tehnice

    Schell - Catalog general - 2020-2021
    Catalog, brosura
    196 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    3 game de produse înscrise