PEVITEX

PEVITEX

Soseaua Alexandriei nr. 232, Bragadiru, jud. Ilfov


Relatii clienti:

PEVITEX

Pevitex s-a infiintat in anul 2008, prin realizarea de perdele personalizate pentru copii, imprimate cu persoanjele din desenele animate favorite.

Incepand cu anul 2009 am inceput dezvoltarea printului digital pentru produse de home&deco, fiind primii din Romania care am realizat jaluzele verticale si rolete textile personalizate, la cererea clientilor, atat pentru clienti finali cat si pentru firme si institutii. Printre proiectele realizate in acest domeniu au fost gradinite, scoli, spitale, sedii de firma, supermarket Auchan.

 

Avem colaborari pe piata interna pentru realizarea de decoruri pentru realizarea de canapele printate, fotolii si tabureti printati.

Am realizat inclusiv decoruri cu jaluzele verticale printate pentru decorarea de cazinouri din Germania, ajungand la realizarea de dimensiune 8m x 2.5m a unei singure jaluzele.

 

Tot in acelasi timp am inceput colaborarea cu doi parteneri externi din Germania, cu care avem in acest moment livrari saptamanale de jaluzele printate, rolete printate, perdele, draperii, paneluri personalizate, perne printate. In aceasta colaborare am introdus si o gama mult mai mare de tesaturi textile pentru deoratiuni, nelimitandu-ne doar la materialele poliester clasice folosite.

 

Gama de textile ce pot fi imprimate a ajuns la 15 tipuri, incepand cu materiale subtiri (gen voal) si ajungand pana la materiale groase (blackout) care nu permit trecerea luminii, dekotex, akutex, microbacklit, oferind in acest fel posibilitatea clientilor de a-si alege diferite tipuri de textile pentru diferite tipuri de produse.

Cel mai recent material pe care l-am testat si pe care incepem sa il promovam in acest moment, este un material textil imprimabil cu proprietati fonoabsorbante, material textil produs in Germania.

 

La realizarea tuturor produselor, de-a lungul testelor facute, am decis de la inceput sa folosim numai materiale textile fabricate in Germania, de la 4 mari firme producatoare de textile pentru print digital si sa lucram numai cu cernelurile originale furnizate de producatorii de imprimante, fara a face nici un compromis asupra calitatii.

 

Suntem in permanenta conectati la cerintele pietei interne dar mai ales externe si testam o gama foarte variata de materiale de ultima generatie: care absorb sunetul, care blocheaza lumina partial sau total, materiale textile cu diverse texturi, ceea ce ne permite sa realizam o gama vasta de produse si aplicatii.

1 gamă de produse înscrisă